Şimdi Ara

Siemens Bosch Profilo ek garanti uzatma[ma] çakallığı. UZAK DURUN - ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Siemens Camasir Makinesi satın aldım. Servis kurulumu yaparken ek garanti istediğimi söyledim. Servis artık ek garanti için garantinin bitmesine 6 ay kala 1 yıl şeklinde ek garanti satıldığını, bu şekilde toplamda 4 kez daha uzatma yapılacağını söyledi. Yani 1 sene ek garanti satın aldınız diyelim. 6 ay sonra da tekrar 1 sene alacaksınız. Kafanız sürekli bu saçma şey ile meşgul olacak. Ayrıca fiyat belirsiz. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu teyit ettim. Enflasyon sebebiyle ek garanti bu şekile değiştirilmiş. Firma bize 2.5 sene sonra 1 yıl ek garanti 5000 TL de diyebilecek bu durumda.


    Arcelik almadığıma pişman oldum. Çamaşır makinesi için marka takıntılı olmamam gerektiğini geç anladım. Siz forum arkadaşlarımı kurtarayım en azından.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnderT -- 31 Ağustos 2023; 8:43:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 2 sene önce aldığım Bosch derin dondurucu için servis kurulum sırasında garanti uzatma teklif etmişti. 2700TL civarında aldığım derin dondurucu için 300TL gibi bir rakam istenmişti. Ürün fiyatının 9'da 1'i kadar olan garanti uzatmayı istemedim. Gayet memnunum üründen. Şimdi fiyatı 10.800TL olmuş. Çevremde de Bosch ürünü arızalanıp servise giden görmedim duymadım.


    Derin dondurucu hariç beyaz eşyalarımın hepsi Vestel. Bundan sonra beyaz eşya alacak olursam yine Bosch'dan şaşmam.


    Siz de pişman olmayacaksınız emin olun. Güle güle kullanın.

  • Yetkili servisler şahıs firmaları olduğu için genel müdürlük adına yapılan bu garanti uzatımlarında yetkili servislere ödedikleri ücretler çok düşük kalıyor.

    Örneğin garantin yok servisi çağırdığında 400 civarı servis ücreti alıyorken garantili bir iş için geldiklerinde bosch bu servislere 80 lira veriyor.


    Bu yüzden şuan bosch siemens profilo servisleri berbat durumda. Ben şahsen asla tavsiye etmiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.