Şimdi Ara

Sıfır araç teslimatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Bir konuda tecrübesi olan arkadaşların fikirlerini almak istiyorum.Malum araç alırken plaka tescil masrafları da dahil fiyatı üzerinden alıyoruz ve dahil oluyor.Peki araç bayiye geldikten sonra süreç nasıl işliyor?Plaka takılması için beklemek gerekiyor mu yoksa aracın şase numarası belli olduktan sonra hazırlanabiliyor mu?Plakası ruhsatı çıkmış oluyor mu?Sonuçta trafikte arabayı gördükten sonra ruhsat çıkarıp plaka çıkarayım demiyor olsa gerek.

    Sorunun geçmişi ise şuna dayanıyor;

    Yeni bmw 1.16d siparişi vardı bir yakınımız için(izmit-öztorunlar),dün aradılar ve aracın limanda olduğunu söylediler.Pazartesi veya salı günü bayiye araç vardığında aracı hemen teslim alabiliyor muyuz ? Yoksa bayram sonuna mı kalır ? Geçici plaka ile çıkabilir mi,plakası hazır mıdır ? Yoksa trafik işlemleri bitmeden aracı teslim etmezler mi?

    Tşk







  • Bildiğim kadarıyla geçici plaka talep edebilirsiniz yalnız kullanacağınız süre kadar ücret çıkacaktır, bunu siz karşılayacaksınız.. Bizim araçlar genelde 1 hafta içerisinde hazır olmuştu ve gidip almıştık, yani ruhsat ve plaka işlemleri 2-3 gün sürer maksimum, önemli olan aracın ellerinde olması.. plaka takmadan da aracını bayiden alan var, sorumluluk size ait oluyor tabi..
  • Araç bayiye faturalandırılıp satışa hazır hale gelse bile plakası ruhsatı hemen olmuyor. Arkadaşın dediği gibi 2-3 gün süre veriyorlar. Hala daha ellerinde olmadığına göre büyük olasılık bayram sonrasına teslim alabilirsiniz aracı.
  • Perşembe aldım, cuma akşam 17:30 a plakayı taktık.. Araç hazırsa (gelmişse) işlemler hızlandırılabilir..(şehre göre mutlaka değişiyordur)
  • Cevaplar için teşekkürler.Araç henüz bayiye gelmediğine göre anlaşılan bayram sonrasına kalması kesin.Belki araç ülkeye girince plaka işlemleri başlayabiliyordur diye düşündüm ama mantıklı gelende bu işlemlerin 3-4 gün almasıydı.
    O zaman kasım başına kalacak gibi
  • Tek yapmaniz gereken, satis temsilcinizden, o firmanin emniyetteki takipcisinin cebini alin; sabah sekizde emniyete gidin o adami bulun cebine 50 lira koyun. Aksama plaka-ruhsat hepsi hazir olsun. Aracinizida saat 18:00 gibi teslim alin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla biz aurise bakmaya gittik.. birde bakmışız aracı alıp çıkmışız :) trafik işlemlerini babam sigortacı olduğu için kendimiz hallettik ...
  • aracım ocak başında bayiye teslim edilmişti, kimi sebeplerden 2 hafta kadar bekledim, çarşamba günü tescil işlemleri başladı cuma günü öğlen de plakalar takıldı.
  • Sen bayidekilere vekaleti ver onlar hizlsndirir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vekalet 50tl. "yazıktır günahtır".

    saat 9:00 da trafikte olup bir imza atmak yeterli. hem mevcut listeden plakayı bile seçebilirsiniz.
  • Ramazan bayramından 1 gun once kapora vermıstım.Araya bayram gırdı ,sonra kredı onayı,ruhsatı plakası,1 hafta da oyle gectı,bırde haftasonu geldı derken 10 gunu gecmıstı.Uykularım kactı arabayı beklerken :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.