Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (14462. sayfa)

292.529
Cevap
4.697
Favori
47.587.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1056 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
Mesaj
  • buraxx06 B kullanıcısına yanıt

    Ya b sınıfında kalite arayıp o kadar para verecek adam var mı TR de:D Bırakın almayacağınız arabayı büyütmeyi sabaha kadar kaliteli olsa ne yazar.

  • Zombie.TR Z kullanıcısına yanıt

    İyide hocam örnek verdiğiniz araç kendi anavatanı İtalya'da GLA-GLB-EQA-EQB// XC40-XC60 //BMW X2-X3 ten pahallı, Türkiye'de bir çoğundan ucuz o fiyatına rağmen.

    Mesala 3MİL. fiyatı normalleştirilen Tiguan RLine dan 16000€ pahallı %80 ötv eklesen yaklaşık 30K€ fark olur buna rağmen şu anda 15000€ fark var 2 araç arasında.

  • Bu kadar çok seçenek olupta 1-2 sene sonra bile sektörün çok değişebilir olması bir beni mi korkutuyor.

    Mayıs - Haziran gibi sıfır araç alma durumum var ancak Çinlisi bir yandan, elektriklisi bir yandan, hibritler diğer yandan. Elektrikli için konuşanda haklı, içten yanmalı için konuşanda haklı. Valla ben bu işin içinden çıkamadım.

    Bugün sabah bir mesaj gördüm QQ için e - power devam etmeyecekmiş galiba yani markalar şu anda pazarladıkları teknolojilerin 1 ay sonra rafa kaldırması kimseyi şaşırtmıyor artık. Ama ülkemizde sıfır araca verilen paralar belliyken kumara dönmüş gibi geliyor . Ya da ben iyice kısır döngüye soktum bu konuyu kendim için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon Tonale aldım hocam demek ki gönlümden geçeni yazmış parmaklarSIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 

  • mob33 kullanıcısına yanıt
    Stelvio mu? 2023 model? Tonale olmasın hocam o?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

    Elektrikli araç satışları benzinli/dizel/hibrit gibi seçeneklerle beraber toplamın %50’ sini geçmeden elektrikliye geçiş yapmayı düşünmüyorum. Bu karışıklıkta ve bu ekonomide 2,5M üzeri parayı içten yanmalı bir araca bağlamayı düşünmüyorum. Geçiş döneminde ikinci eli görece olarak daha iyi, C sınıfı, fiyat/performans oranı olabildiğince iyi bir araçla geçirmeyi düşünüyorum. Şu an ikinci el otomobil piyasası bitik durumda. Sıfır araç satışları ötv muaf satışları azalmasıyla düşüşte. Sıfır araçlarda kampanya yapmaya başlayacaklarını tahmin ediyorum. Sabah forumdan bir arkadaş da yazmış, sokakta duran ve değer kaybı bir çiziğe, bir kazaya bakan bir araca çok fazla para gömmek mantıklı değil şu anda. Krediyle araç almak enflasyon ortamında mantıklıydı. Artık kredi yok malum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Yeni clionun dış tasarımı daha premium görünüyor. i20 ye daha çok benziyor 😂

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Juke e-power satıştan kaldırılmış bile. Qq de kaldırılırsa sürpriz olmaz. Ancak dediğin saman alevi gibi parlayıp 1-2 senede rafa kaldırılan teknoloji ve projeler insanı ne alacağı konusunda düşündürüyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    Aynı düşünce bende de var araç eskidi artık az birikmiş var. Üstüne koyup borçlanmadan ne olursa alacağım sorunsuz olsun diye yüksek ihtimalle Japon alıp geçerim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt

    Bu nedenle kendini kanıtlamış, zamanla sorunları çözülmüş teknolojiler varken macera aramaya gerek yok. Turbo beslemeli benzinli araçlar şu an ideal; 1.3TCe, 1.5TSI gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memocan2468 kullanıcısına yanıt

    Juke'da e-power -en azından ülkemizde- yoktu galiba. Qasqai ve X-Trail'de vardı.

  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

    Volvo xc40 Ev yazılmıştım 2023 sonlarında arandım.


    İşte 4xx menzil şöyle güzel araç böyle güzel araç falan. Bekliyim dedim.



    2024 başlarında ben aradım bayiyi fiyat almak için.


    Menzilde inanılmaz artış oldu 5xx falan. Batarya komple değişti falan filan.



    E 2 ay önce övdüğün araca ne oldu şimdi. Şimdi herkes diyecek Ev çok yeni yenileme açık falan filan. Tamam bunları bizde biliyoruz. Ama bana verilen rakamlardan bahsediyorum yahu 1 model yılı içinde, hatta aya vurursak 2023 sonundan 2024 başına 2-3 ay içinde %25 yakın menzil artışı mı olur ?? Bunu gelişen teknolojiyle şunla bunla açıklayamassınız. Bunun açıklaması şu olur, biz volvoda olsak henüz bu teknoloji üzerinde çalışıyoruz bir anda size %25 iyileştirmeyi geçirebiliriz bilginiz olsun demek.


    Örnek verecek olursam 500 km menzil bir araç aldım seneye 520 olsun gelişsin 550 olsun. Zaten bu riski biliyor Ev alacaklar bende okeyim bu duruma. Ama sen kalkıp şöyle yenilik oldu diyip bu kadar farkı bir anda yedirmeye çalışırsan olmaz.


    Eski bir xc40 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Bu nedenle askıya almıştım alım sürecini almamda zaten büyük bir indirim kampanya vs olmaz ise.





  • İnternet çağındayız, halen Avrupa’da liste fiyatlarının, satış fiyatları olduğuna inananlar var.

    Farklı markaların farklı oranda iskonto yaptığını düşünemiyorlar.

    Yahut satmayan markaların sırf stok eritmek için bazı modellerini zararına verdiklerini %30 a varan iskonto yaptıklarını bilmiyorlar.


    45 bin euro’luk aracı 31 bin euroya alan akrabam var.


    konuşmaya gelince liste fiyatı söyle liste fiyatı böyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 28 Nisan 2024; 22:58:15 >
  • alfa-x kullanıcısına yanıt

    Şu an kullanılan motor 1.2’den çok daha üstün bir motor. 1.2 motor ile hiç alınmaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal Bellek S kullanıcısına yanıt
    Pardon evet Qq ve Xtrail vardı modellerde, ben Juke ve Qq var sandım bir ara.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cengineer06 C kullanıcısına yanıt
    Bende bu mantıkla bekliyorum fakat ikinci el piyasasında yaprak oynamamasına rağmen, bitik araçlara 1 milyon istiyorlar. Arkadaşım km yıl olarak çok iyi aracı durduk yere 90 bin hasar çıkardı. Bilmediğimiz 2. El araçlar başımıza iş çıkartabilir korkusu var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ARES007 A kullanıcısına yanıt

    Mercedes bile almanyada %20 indirime gitti stok araçlarda. Bizim millet ne zaman zam gelecek diye bekliyor. Bu kadar bilinçsiz, tuhaf bir toplum olamaz..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Butesl B kullanıcısına yanıt

    İkinci elde baya yaprak kımırdıyor ama fiyatı görece uygun kalan modellerde. Milletin alım gücü düştükçe de bu şekilde kımıldamaya devam eder. Para sıkıntısı olmayan kesimin bakmayacağı arada kalmış (2-2.5 milyon bandında) araçlara çok para dökmemek lazım, hah işte onları satmak için milyona yakın indirim bile gerekebilir önümüzdeki süreçte

  • sinirliengineer kullanıcısına yanıt

    İlk satılan mantıksız bir versiyondu. Teknoloji fln gelişmedi, firma stratejisiydi bu. Müşteri olarak iyice tartmak lazım, sacece otomobil için değil diğer konularda da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acele etmeyin
    1-2 ay sabredin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.