Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (14508. sayfa)

5 sn
296.999
Cevap
4.791
Favori
48.319.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1074 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş
Mesaj
  • Supernova78 S kullanıcısına yanıt
    Hangi bayi acaba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • THEVENİNTEORİ T kullanıcısına yanıt

    diger sahisda cikmis bayiyi koruyor,yok arden dürstte yok suda,ne dürüstü dürüst olsa ,sana yok diyib al satci üzerinden satarmiydi,size koskoca avrupadaki ülkelerde satilan opellerin fiyatini verdim,her ülkenin ötv orani farkli ama genede fiyatlari birbirinden farkli degil,2021 de türkiyedede fiyatlaröyleydi,devletin kontrolu olmadigi icin bugünkü fiyat gercek fiyat degil,alayi sahtekar bunlarin..

  • ASJV06 A kullanıcısına yanıt
    Bence premium la lüksü ayırmak gerekir.

    Mercedes, bmw premiumken lexus, genesis, ds, cupra vs... gibi markalar lüks diye adlandırılabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emreq E kullanıcısına yanıt
    Ya git ingilizce ogren yada ukalalik yapmadan once uslubunu duzelt. Exchange rate, year-end (LC/$) kismina bakarsan gorursun yillara gore tahmin vermis baglanti linkinde de yer aliyor.Dovizin dusup piyasanin rahatlamasi benim hosuma gidiyor da bu sayfada bayici arkadaslarin cok hosuna gitmiyor sanirim ne de olsa 50 lira olacak diye hesaplayip bir fiyat cikariyor markalari bundan kaynakli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inesedra -- 4 Mayıs 2024; 22:34:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

    türkiyede sizlere satilanlar aslinda standart avrupadaki fiyatlar,sadece aksesuar yalaniyla cogunuzu kandiriyor,sizlere link verdim ordaki aksesuarli olanla aksesuari az olan arasinda fazla fiyat farki yok,türkiyedekilerinki düzmece,aksesuardanda asiri kar ediyor...bosuna kendinizi kandirib durmayin, halk olarak bunlara karsi uyanib ,devletten izin alib,türkiyede genelinde firmalara karsi protesto etmek lazim yoksa bunlari baska türlü durduramayiz,halk olarak birlik olub bunlarin düzenini bozalim,böyle burda birbirinizi yemeyin sunlar icin..

  • Inesedra kullanıcısına yanıt

    zaten verdikleri fiyat spekülatif,ilerde eflasyon yükselirse,ben simdiden okkali zam yapayim,cikmazsada cebime kar,cikarsa yine kardayim anlayisinda,tabiki bayilerin isine gelmez...

  • ersin345 E kullanıcısına yanıt

    Çünkü bizde otomobil piyasası koç gibi bu ülkenin her şeyine her sektörüne neredeyse çökmüş ve tekelleşmiş bir yapı var.


    Otv mtv KDV çok yüksek fakat buna rağmen Avrupa'daki insanlardan gelir seviyemiz düşükken nasıl daha pahalı oluyor anlam veremiyorum.


    Sorun bunlara çökebilecek irade yok. Halkı koruyacak önlemleri alsanız da bir şekilde kural tanımaz ve ahlaksız çözümler bulacaklardır. Görevleri o çünkü.


    Bizim insanımız çok bilinçsiz. 1 yıl hatta 2 yıl sıfır araba almasa organize olabilse alayı batar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    Hocam bu paralara kutu gibi araç alacağınıza gidin çinli Suvlara bakın gerçekten. 1.1m Polo ya vermek bir bana mı garip geliyor şu konuda anlamıyorum. Az yakıyor desen degil, konforlu desen değil. Sadece VW amblemi yüzünden bu paraları vermek gerçekten abes kaçıyor bence..


    Gidin bir Omoda5 - tiggo 7 - Mg felan inceleyin derim..

  • kikiemre61 kullanıcısına yanıt

    ben sana söyle diyeyim,ben avrupadaki fabrika cikisi fiyati arastirdim,ordaki bayilerin kar marjli hepsinde hemen hemen ayni,türkiyeye girdiginde 750 binmi fabrika fiyati bayi napiyor 300 bin veya 400 bin koyuyor,onun üzerine ötv ve kdv binince 2 milyona cikiyor,halbusiki ithakatci ve bayinin toplam ortaklasa kari 200 bini bulmamasi gerek,ama öyle yapmiyorlar,ithalatci okkali koyuyor,bayi okkali koyuyor,böyle olunca zaten %80 ötv standart,kdv desen %21 avrupadada kdv orani %21 ötv belki biraz az olabilir ama kar marjinda ithalatci sürümden kar ettigi icin diger ülkelerin ithalatcisi ile ayni olmali,bunun üzerine türkiyedeki bayiler,avrupadaki bayilerden daha fazla kar marji koyuyor..sorun orda yatiyor,serbest piyasa olarak gectigi icn türkiyede yani kontrollü serbest piyasa olsa,devlet sen kafan estigi gibi fiyat koyamazsin diyemiyor,o olsa bunlar cirit atliyamaz,serbest piyasa adi altinda toplumu sömüren bunlar..





  • kikiemre61 kullanıcısına yanıt
    Abi millet agizlarinin suyu aka aka 60 70 bin dolar para veriyorlar şakkadanak bu arabalar avrupada baz paket olarak satilan hatta satilmadigi icin iskonto goren arabalar, bizinkiler ov ov bitiremiyor ahahah ,kapora birakiyorlar galerilere burdan da oneriyolar beyler siz de alin diye ahahhah

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Inesedra kullanıcısına yanıt

    arkadas ordaki opel gs ile türkiyedeki gs ayni,sadece sana karlarina daha cok kar koymak icin aksesuar yalaniyla geliyor,halbuki cogu avrupadaki arabalarda standart icinde,yani serit takib sistemine avrupadaki opel gs de zaten standart var,asil türkiyedekiler yokmus icinde süsü vererek,hepimize bindiriyorlar kazigi..


    bir b segmenti araba 37 bin euromu olur,iyice simardi bu türk bayileri,avrupada 24 bin iken ötv ve kdv ile,türkiyede 37 bin euro,13 bin euro %80 ve %21 kdv ile okadar cikmasi imkansiz,kesin bunlar okkali koyuyor fiyati.

    Opel corsa gs fabrika cikis fiyati 10 bin euro,ithalatci sürümden aldigina göre onun kari olsa olsa 2 bin euro,3 binde bayi koysun,+ötv+kdv=32670 euro,peki bunlar ne kadardan satiyor 37 bin eurodan,4300 euro kimin cebine gidiyor bayininmi ithalatcininmi..

    2021 de fiyatlari avrupadakilerle ayniydi simdi ucurum fiyatlar var...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersin345 -- 4 Mayıs 2024; 21:34:18 >
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

    Polo süspansiyon olarak c suvlardan daha konforlu yalnız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ARES007

    Arkadaş hiç mi okuman yok. Ne tiguan demişim, ne tiguani başka araçla kıyaslamışım.


    tiguan dahi yazmayan bir mesajda tiguani nasıl başka bir araçla kıyaslayabilirim?


    bence siz kafayı tiguanla bozmuşsunuz. Umarım kısa sürede kavuşursunuz.

    Başkasına verilen cevaba salca olmazsan, veya salça olduğun mesajı okursan anlarsın neden tiguan dedigimi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt

    Dostum bütçe seviyemiz 1.2 milyon civarı. En üst nokta bu. Ötesine gidersem krediye gitmem gerekir, ev kredisi, çocuk okulu vs var istemiyorum kendimi zorlamayı. Yoksa marka takıntım yok, bende omoda 5 beğeniyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    arabayi sehir icindemi kullanacaksin???

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersin345

    arabayi sehir icindemi kullanacaksin???

    Evet, %80 şehir içi olur. Eşim kullanacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

    Anlamadiginiz bir konuyu, anlamamış haliniz ile kaynak göstererek paylaşıyorsunuz.


    Burasi bir forum sitesi olduğuna göre birilerinin size itiraz etmesinden daha doğal birsey yok.


    Konulara kendi yorumunuzu katmadan önce kullanacağınız kaynakları okumanizi ve anlatmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde yapamıyorsanız da kaynak kullanmayın. Zira kaynaktaki bilgiyi kirletiyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lord-06- kullanıcısına yanıt

    2430 dan satmak istemişlerdi ilk geldiği hafta.

    Yavaş yavaş iniyor...

    Daha çok iner... 7 temmuz krizi yanaşıyor.

  • Volkoff_007 kullanıcısına yanıt

    Online satışta var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersin345 E kullanıcısına yanıt

    Dostum ben yatırım tavsiyesi istemedim. Biz 1.2 yi en optimum şekilde ne yaparız diye bir arayışta değiliz. Bayanın kullanabileceği şık, otomatik vites maks 1.2 civarı bir araç bakıyoruz, olay bu. Bizim ki ihtiyaç, almak zorundayız. Kaldı ki bu yaptığın hesap günlük, bu dönem için geçerli. Dolar diyelim bir günde 60 oldu, o zaman ne oluyor mesela? Neyse bu konuyu uzatmaya gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.