Şimdi Ara

Sıfır gibi Sorunsuz 3 aylık F710

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Sıfır gibi Sorunsuz 3 aylık F710

    3-4 ay önce mağazadan aldığım toplamda 3-4 saat oyun oynamadığım Logitech F710 satılıktır. Herhangi bir soyulma, yıpranma, arıza, çalışmayan tuşu yoktur. Dualsense kullandığım için boşta durmaktadır. Alıcısına hayırlı olsun. Resim eklemedim ürün belli diye isteyene wp üzerinden güncel resim yollayabilirim.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık



  • 1-2 ay kadar önce amazonda bu gamepad 600 liraya satılıyordu. Bende amazon linkini bu ilana koydum, arkadaş fiyatını revize eder belki diye. Herhangi bir iğneleyici mesaj yazmadım sadece link koydum. Bu hafta gamepad ihtiyacım oldu, ilana denk geldim , ben bu konuya mesaj attığımı bile unutmuştum, ilana girince attığım mesajı farkettim. Fiyat orantısını kaybettiğini görünce amazon linki olan mesajı sildim. Arkadaşa mesaj attım hala satılık mı diye , laubali bir cevap geldi. Arkadaş maalesef ergenlik çağından çıkamamış.


    Sıfır gibi Sorunsuz 3 aylık F710
  • Özel mesajdan cevap vermiş bir de engellemiş.

    Alıntı

    metni:

    "Evet evet öyledir ilana link attığın gün arasında 1/4 oranında fiyat farkı vardı sadece ve asıl çocukça olan senin önce baltalamaya çalışıp sonra silip alışveriş teklifi sunman oldu. İlk alışverişi mi de seninle yapıcaktım tüh bak nelere sebep oldun bende seni engelleyeyim de en azından forumda gördüğüm kendini bişi zanneden mezarcıların tekinden kurtulmuş olayım. "



    Amazonda 600 liraya satılıyordu o ürün linkini attığım hafta, günlerce o fiyattan satıldı. Ne zavallısın bir de komplo teorisi üretmişsin baltalamaya çalışmış falan diye. Ben mezarcı değilim hiçbir zaman da olmadım, bana mezarcı diyebilmen için önce sana sattığın ürün için fiyat teklifinde bulunmam lazım embesil ergen.





  • Özel mesajla devam etmişsiniz ama engel yiyince ilanı kitletmişsin, adam düzgünce mesaj atmış sana ama sen embesil ergen diye hakaret ediyorsun. Hala kendini haklı zannetmen de bir garip

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt

    Embesil demek okuduğunu anlamayan demektir , ergenlik çocukluk ile yetişkinlik arasındaki döneme denir, karşımdaki bana olmadığım bir sıfatla yaklaşırken sorun yok , mezarcı kelimesinin kullanım tabiri embesil ve ergenden kalibre olarak pek bir farkı yok. Kendimi haklı görmekle ne alakası var , yaptığım yanlış bir durum olsa oturur kabul ederim.


    Mezarcı diye hitap ettiğinde karşındaki kişinin senin sattığın ürüne teklif yapması lazım , ortada teklif yok haftalar önce ilanları gezerken görmüşüm, sıfır ürünün fiyatını koymuşum gitmişim. Hâlâ da sözümü devam ettiriyorum ilanın fiyatıyla sıfır fiyatı aynıydı.


    Arkadaşım boş konuşma gözünü seveyim. Dikkatli oku , yorumumu yaptım geçtim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.