Şimdi Ara

SIFIR KM ASTRA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malum yılın son ayında olduğumuz için kampanyalar ard arda çıkıyor. Aracımı değiştiricem opel bayisine uğradım 2008 model astra hb enjoy 1.3CDTI spor paket araç anahtar teslim 32,500ytl park sesnsörünüde hediye ediyolar. Aracı bu fiyat almak mı daha iyi yoksa 2006-2007 modelleri 28-30 bin ytl civarında temiz bir ikinci el araçmı almak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata_han -- 21 Aralık 2008; 16:08:01 >



  • bu dönemde malum ekonomik kriz tavan,yapcağınız en son hata sıfır araç almaktır 2006 2007 model 26 25 e kadar bulunabilir
  • 0 km daima en iyisidir tabi temiz araclarda vardır ancak nasıl kullanıldığını vs. bilmiyorsun 0 al bence fiyatta iyi bende astra sedan ayni motor ayni donanım ile auris 1.4 otm vites arasında kaldım astra sedanın otm. vitesi gelecekmi yada cıkacakmı bir bilgisi olan varmı arkadaşlar..(araya sıkıştıralım soruyu)

    32.000 düz alırsın biraz daha zorlarsan bence malum arac satılmıyor bu ara...
  • 3000 ytl cok bir rakam değil.Bence sıfır km alın.Suan kampanya ile sıfır daha cazip.2.eldede 600 ytl cıvarı alım satım masrafıda var.
  • Arkadaşlar en sonunda kararımı verdim ve gittim sıfır km aracımı aldım. Biraz pazarlık ettim ve park sensörü, cruise control ve araç içi ve dışı bakımıda hediye ettirdim inşallah hayırlısı olur ama araç çok güzel karar vermeden önce bütün diğer otomabil bayilerini gezdim diyebilirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NİTROUS666

    0 km daima en iyisidir tabi temiz araclarda vardır ancak nasıl kullanıldığını vs. bilmiyorsun 0 al bence fiyatta iyi bende astra sedan ayni motor ayni donanım ile auris 1.4 otm vites arasında kaldım astra sedanın otm. vitesi gelecekmi yada cıkacakmı bir bilgisi olan varmı arkadaşlar..(araya sıkıştıralım soruyu)

    32.000 düz alırsın biraz daha zorlarsan bence malum arac satılmıyor bu ara...



    Bence astra sedan daha mantıklı bir seçim çünkü içindeki donanımı ve kalitesi ile bir adım önde toyotaya göre. Ayrıca opel astralarda benzinli ve dizel motor arasında yaklaşık 1000ytl bir fiyat farkı var bulabilirsen dizel düşün bence.
  • aracın hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde keyifle kullanman dileğiyle

    vallaği ben astrayı cok beğeniyorum oldu bitti özellikle orto konsol vs. cok şık ama diğeri otm.

    zaten haziran gibi almayı düşünüyoruz belki opel hb. kasadaki gibi astra sedanda otm. vites seçeneği kullanmaya başlar

    ikinçi aracın otm. olması gerekiyor şu anda kullandığğım manuel ama otm. cok rahat kullanımı vs. bence
  • @ata_han

    Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ata_han

    Arkadaşlar en sonunda kararımı verdim ve gittim sıfır km aracımı aldım. Biraz pazarlık ettim ve park sensörü, cruise control ve araç içi ve dışı bakımıda hediye ettirdim inşallah hayırlısı olur ama araç çok güzel karar vermeden önce bütün diğer otomabil bayilerini gezdim diyebilirim.


    Hayrını görün. Güzel bir araç seçmişsiniz.
  • Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ata_han

    Arkadaşlar malum yılın son ayında olduğumuz için kampanyalar ard arda çıkıyor. Aracımı değiştiricem opel bayisine uğradım 2008 model astra hb enjoy 1.3CDTI spor paket araç anahtar teslim 32,500ytl park sesnsörünüde hediye ediyolar. Aracı bu fiyat almak mı daha iyi yoksa 2006-2007 modelleri 28-30 bin ytl civarında temiz bir ikinci el araçmı almak.


    bence en iyisini yaparsiniz opel süper bir markadir kardesim astra yol tutusda üstüne tanimam hayirli olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.