Şimdi Ara

SİGORTADAN ARACIN TAMİRİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araçla giderken arkamızdan araçla vuruldu.Aracın sağ tarafı hasar gördü.Karşı taraf da kusurlu olduğunu kabul etti.Karşı tarafın sigortası hasarı karşılayacak.Aracın tamiri için aracın yetkili servisinde mi yaptırılmalı yoksa bir ustaya mı yaptırılmalı? Sigorta şirketi yetkili servisi önermedi.Aracın tamir bedelini şişirecekler dedi.Sizce ne yapmalıyım? Araç Toyota Corolla 2015 model



  • Sigorta karşıladığında genellikle yetkili serviste yaptırmıyor veya ek ücret istiyor.
  • Karşı tarafın sigortasının anlaşmalı olduğu yerlere bakın, yorumlarını inceleyin ona göre karar verin. Aynı şey 2 hafta önce başıma geldi, karşı tarafın anlaşmalı olduğu yerden kendimce en güvenilir gelen yeri seçtim, araç şu an tamirde.

    Eğer anlaşması olmayan bir yere giderseniz, sigorta şirketi ile siz muhattap oluyorsunuz,dosya açılması gönderilmesi vs. anlaşmalı yer ise siz aracı bırakıyorsunuz gerisini onlar hallediyor. Artı olarak anlaşmasız yerde/yetkili serviste eksperin belirdiği parça/ücretten fazlası çıkarsa cebinizden karşılıyorsunuz.

    Aracın hasar durumu da önemli, eğer ufak bir hasar varsa anlaşmalı bi yer mantıklı, ama ince/hassas işçilik isteyen durum varsa yetkili servis en mantıklısı.
  • arka tampon değişecek anlaşmalı yerde yaptırmak mantıklı mı yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.