Şimdi Ara

şikayet var.com nasıl biryer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bir ay önce yapı kredi play kart başvurusunda bulundum "haftaya onaylanıp onaylanmadığı belli olur sonraki haftada kart gelir" dediler. 3 haftadır her pazartesi gittim öğrenmek için ve "daha belli değil" dediler.taki bugüne kadar bugün baş vurunuz genel merkeze gitmemiş denildi mh aradım gelmemiş öyle bi başvuru denildi. oradaki müşteri temsilcisi ile araştırdım gönderilen başvurular bi deftere yazılıyormuş ama oraya da kayıt edilmemiş ama güvenlikçi ile başvuru yapmıştım hatta oda hatırladı. ama şimdi benim planlarım mahvuldu 1 aydır onları bekliyorum.

    bunu şikayet vara yazsam ne olur yani yaptırım ne veya yazınca ilgileniliyor mu ?



  • yok mu bilen
  • Firmaların müşteri hizmetleri oradaki şikayetlerle ilgileniyorlar. Sen yaz şikayet olarak, ilgilenirler ilgilenmezler orasını bilemeyiz. Zaten çözülmüş şikayetler başlığına girersen firmaların sorunu halledip, şikayetin altına mesaj yazdığını görürsün.
  • zamanında turkcell hakkında bir şikayette bulunmuştum. bir servis için istemeden kontör harcamıştım sanırım. şikayeti yazdıktan sonra, 1 gün içinde turkcell'den arandım ve kontörüm iade edildi. yani bazı firmalar, belki de tüm firmarlar oradaki sorunları çözmeye çalışıyor. işe yarayabilir.
  • Sen orada listelenmiş olan her hangi bir şirket hakkındaki şikayetini yazıyorsun ve o şirket sana daha sonra geri dönüş yaparak problemini çözmeye çalışıyor. Ve gerçekten işleyen bir sistemleri var. Ama tabiki o şirketlerin hassaslığına bağlı. Mesela Avea hakkında yaptığım şikayet üzerine 1 hafta geçtikten sonra bana telefonla geri dönüş yapıldı ve çözüme yönelik konuştuk. Fakat Superonline ile ilgili şikayetimde diğer üyelere de gönderilmiş olan hazır yazılı metin cevap olarak gönderildi, hiç bir işe yaramadı. Genelde olumlu sonuç alınıyor. sikayetvar.com işini iyi yapıyor ama şirketlerin pek iyi yaptığı söylenemez..
  • tşk ederim arkadaşlar
  • eskiden iyi bir siteydi ancak şuanda öyle değil malesef. nedeni de bir şikayet yazdığınızda firmanın sizin şikayetinizi e-mail ile cevaplasa bile şikayetin çözüldü olarak göstermesidir. yani sizin şikayetinize firma olumlu/olumsuz cevap verince şikayetiniz otomatik olarak çözüldü işaretleniyor. bir nevi makyaj sitesi olmuş bence
  • Geçen sene internetten bir siteden 150 kontor aldım. Tek sefer bastım adamlar çift fiyat çekmiş.
    Şikayetvar.com'a şikayet ettim. Kontor aldığım sitenin temsilcileri hemen ilgilendiler. Paramı gönderin dedim imkansız dediler kontorunuzu gönderebiliriz dediler teşekkür ettik anlaştık.
    Yani şikayetvar.com olmasa 30 lira boşa gitmişti kurtarmış oldum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.