Şimdi Ara

Silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Aracıma bluetooth taktirmak istiyorum ama teybin yanına takılan o küçük aparati istemiyorum internette biraz araştırma yaptım ve teybe takılan bazı adaptorler buldum. Bu konuda bilgisi olan varmı? Araca standart Bluetooth özelliği kazandırmak mümkün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er-soy -- 30 Ağustos 2012; 18:09:32 >



  • Bildiğim kadarıyla volvo nun kendi üretimi bluetooth kiti yok, servisden bluetooth kiti talep ettiğinizde "parrot" marka blue tooth kiti takıyorlar,,, başımdan şöyle bir olay geçmişti: araç telefonumu kullanamadığımı fark ettim çünkü volvo araç telefonunun imei numarasıyla ilgili işlemleri yapmamış bunun üzerine volvo türkiye ile iletişime geçtim, bana bu durumu düzelteceklerini ancak 1-2 ay süreceğini söylediler bende o zamana kadar telefonumu kullanamayacak olduğumdan rahatsız olduğumu söyledim onlar da bana parrot marka bluetooth telefon kiti hediye ettiler , işlemler tamamlanıncaya kadar kullanmam için... el sonuç : volvo müşteri memnuniyeti ve garanti süresince verdiği hizmet de bir çok markanın çok çok ötesinde hizmet veriyor..
  • MERHABALAR
    Donanımına bluetooth özelliği entegre edilmemiş araçların sonradan bluetooth özelliği entegre etmek mümkün değildir.ancak dışardan harici bluetooth kitleri ile bu özellik kullanılabilir.ayrıca parrot dışında volvonun kendi üretimi bluetooth kiti şuanda mevcut.fiyat olarak aşırı pahalı olmasından ve aynı işlevi gördüğünden dolayı parrot kit daha mantıklı bir tercih edilmektedir.....
  • Bende bi ara araştırmıştım. Volvo'nun sitesinde araç içi aksesuarlarda bluetooth kit var.

    Eğer aracın yeni s60 ise

    http://www.otomediamarket.com/main/volvo_s60_touchscreen_navigasyon_sistemi-pmu9388.html

    şöyle bir ürün var.
  • Teşekkür ederim cevaplar için aracım 2011 v70, verdiginiz linki inceledim ama o fiyata bluetooth düşünmüyorum be yazık ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.