Şimdi Ara

SILINEBILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SILINEBILIR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark06_t -- 10 Ağustos 2016; 9:12:13 >



  • SILINEBILIR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark06_t -- 10 Ağustos 2016; 9:13:39 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark06_t

    Merhaba,

    Bu sene fatih üniv. inş muhendıslıgı istiyorum merak ettıgım unv.de inş muh. sadece ing. 4+1 olarak mı var sadece Türkçe yokmu. enbasta merak ettıgım bu.

    Birde ünv hakknda genel bılgı , öğrencı ortamı hakkında yardımcı olursanız sevınırım

    her iki programda var ya ingilizce inş. müh seçersin hazırlık muafiyet sınavını geçer ya da geçemez bir sene hazırlık okursun. ya da türkçe program seçersin direk 4 yıl okursun.
    http://ce.fatih.edu.tr/ sitede bölüm hakkında genel bilgiler ve müfredatlar var bi incele..




  • Hocam o bölümün her iki dilde de eğitim mevcuttur. İstiyorsan okulun öğrenci işlerini arayarak da detaylı bilgileri alabilirsin. Ben elektrik elektronik de okumaktayım fakat çok da güzel olduğunu söyleyemem ki bunu kendi hocalarımız da söylemekteler.
    Okul hakkında bazı bilgiler vermek gerekirse, okula ulaşım gerçekten sıkıntı. Hadımköy otobüsleri hem normal kullanmazlar hemde çoğu zaman doludurlar. Buna alternatif iki hat daha var fakat bunlar da hadımköy kadar seri değiller. Bu hatlar haricinde gün içinde belirli saatler de ring servisleri vardır, tüyap-üni arasında çalışırlar. Ücretsizdirler. Bütün bunlar yine de oturarak gitmene neden olmuyorlar. Özellikle kış aylarında okul gerçekten soğuk oluyor. Bu nedenle yeterli tuzlama olmadığı zamanlarda, okulda bir süre mahsur kalman yada evine geç saatlerde gitmek gibi durumlar söz konusu olabilir.
    Gelelim iç yapısına :) Dışarıdan bakıldığında cemaat okulu, herkes namazlı abdestli gibi görünebilir. Fakat gel gelelim öyle değildir. Kızlar erkekleri keserler, erkekler kızları. Sabah kızlar ile gezip tozan, akşam cemaat evine gelen kişi çoktur. Makyajı abartmış türbanlı bayandan tutun, hakkı ile kapanan kızlara dek her çeşit kızlar mensuptur. Tabi ki aynı durum erkekler içinde geçerlidir :) Açıkçası dışarıdan görüldüğü gibi bir okulda değildir :)
    Yolda belde gördüğün çoğu kişi aslında birer abidir :) Akşam sohbettesin, sabah sınıf arkadaşın.
    Bu gibi şeyler uzar da gider. Soracağın soru varsa bekliyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.