Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SİLİNSİN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Keyboard -- 14 Ocak 2021; 18:20:36 >



  • Çok zor değildir.


    Bir kızla erkek arkadaş olur, ama erkeğin daha önce kadına doymuş olması gerekli.


    Ne demişler paraya doymamış kadından ve kadına doymamış bir adamdan bir b*k olmaz.


    Bu söz çok doğru, eğer bir erkek kadına doymamışsa insan gibi karşı cinsle arkadaşlık kuramaz ister istemez kafasında ona karşı birşeyler geçer. Ama kadına doymuşsa ona çok iyi yoldaş, arkadaş ve dost olur.



    Konuna gelecek olursam demedi deme sen çok üzüleceksin bu kafayla. Çocuk kıza önceden çıkma teklifi etmiş, onu geçiyorum canımlı cicimli konuşuyormuş ve kız bundan rahatsızlık duymamış öyle mi ?


    Kız çocuk ona canım cicim diyince seninkinin benim sevgilim var böyle konuşma etme demesi gerekiyordu. Sevgilim kızar eder demesi gerekiyordu. Yerinde olsam neden söylemedin etmedin derdim.

    Yazık sana bence çok üzülmeden bitir.


    Telefonu 50 dakika kapatmaması olayı çok saçma, kız gerçekten konuşmak istemeseydi hadi lan ordan der suratına kapatırdı çocuğun ama dememiş güya karş taraf kapatmamış, ulan senin telefonu kapatma yetkin yok mu ? Kendini anlattı ne demek. Kısacası senin kız da kapatmak istememiş işte. Bu dediklerime kırılma bunların hepsi gerçek. Azcık kafayı çalıştır o kızdan ayrıl.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 14 Ocak 2021; 16:14:6 >




  • no


    eğer kız 200 kiloysa belki

  • Cinsel açlık anlık olarak giderilebilen bir şeydir. Çok fazla kadınla birlikte olunca kadına doymuş olunmaz. Öyle olsa batıda taciz ve tecavüzler daha fazla olmazdı. Kaldı ki çevremde de var kadına doymuş diyebileceğim kişiler. En çok da bunlar kız arkadaşlarının arkasından "uf hatuna bak" tarzında konuşan kişiler oluyorlar.
  • Olamaz illaki bi taraf sevgi besliyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten demiş böyle konuşma diye ama kuzumlu konuşmaya devam etmiş lavuk. Mizacı bu şekilde deyip geçiştirdi. Çocuk ezik ve tipsiz bir şey zaten benimkinin bakması imkansız ama haklı olabilirsin.
  • Red Keyboard kullanıcısına yanıt

    Daha önce cinsel ilişki yaşamışsan ve cinsel ilişkiden hevesini almışsan yani sadece isteğin gelince yapııyorsan doymuşsundur. Böyle olunca kız arkadaşına karşı zaten birşey düşünüyorsan abazanın tekisindir ve aç gözlüsündür.

  • Red Keyboard kullanıcısına yanıt

    Dost acı söyler. Dostun sayılır mıyım bilemem ama kendini kandırıyorsun.


    Kuzumlu konuşmaya devam etmiş lavuk diye çocuğa hiç kızma çocuğun suçu yok. Çocuk kızdan güç bulup o cümleleri kuruyor zaten. Eğer kız buna heyy benim sevgilim var veya söyleme şöyle şeyler sen kimsin falan deyip suratına kapatsa o çocuk bir daha o kıza öyle cümleler kuramazdı.


    Çocuğun suçu yok senin olduğunu bile bilmiyormuş tabi kıza yürümesi normal. Ama dediğim gibi kız hoop benim sevgilim falan var dese engel olsa böyle olmazdı.


    Seni üzmek istemem ama bütün suç kızın kendisinde.

  • Benim tecrübelerime göre o abaza ve aç gözlü sınıfına soktuğunuz kişiler genelde cinsel olarak doymuş olarak nitelendirdiğiniz kişilerden çıkıyor hocam. İstisnalar olabilir elbette.
  • Haklı olabilirsiniz. Yorumunuz için teşekkürler.
  • Red Keyboard kullanıcısına yanıt

    Olabilir hocam tabii ki. Genelleme yaptım.

  • Bal gibi olur. Erkek veya kız abaza değilse gayet sağlıklı bir şekilde sürer
  • Hocam yaklaşık 13 yıldır belki daha fazladır bi kızla yakın arkadaşlığım var. Sık görüşüp konuşuruz demek ki mümkün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilinle direk ayrıl.O kızdan sana hayır gelmez.Ne demek eskiden kendisine yazan birisiyle 50 dakika görüşmek?'Kapatamadım' gibi bir bahane olamaz.Çat diye suratına kapatıp her yerden engellemesi lazım.Aradığında da telefonlarını açmaması ya da engellemesi gerek.Hadi farklı bir numaradan aradı onun olduğunu anlamadı telefonu açtı diyelim.O zamanda karşısında onun olduğunu görünce anında telefonu kapatıp o numarayıda engellemesi lazımdı.


    Ayrıca hiçbir kız saf değildir.Burada korkarım tek saf var.Bir kız ilgisini çekmediği kimseyle görüşmez.Eğer görüşüyorsa,konuşuyorsa ilgisi var demektir ve genelde böyle durumlarda ilişkiler hüsranla sonuçlanır.


    Ayrıca bir kız ve erkeğin yakın arkadaş olması için ikisininde cinsel açıdan 'bitmiş' olmaları gerekir.Bunun dışında kız veya erkek aşırı çirkinse arkadaş olunabilir.Bugüne kadar güzel ya da yakışıklı olupta arkadaşlıktan sevgililiğe dönmeyen kimse görmedim.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: askmeafavour

    Bal gibi olur. Erkek veya kız abaza değilse gayet sağlıklı bir şekilde sürer

    abaza değil abazan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kızla erkek arkadaş olur, ama erkeğin daha önce kadına doymuş olması gerekli.


    Dogrudur, kizlar bankamatiklerle evlenir. Erkekler ise cinselligini gidermek icin. Maddi sorunlar baslayinca kadin tarafi caz ciz eder. Evlilikte soylenen iyi.gun kotu gun lafi yanlistir. Satafatli dugun, karayiplerde balayi gecirmek kisaca kadinlar maddiyata gelirler. Yakin Arkadas olmaz is baska tarafa kayar.


    Gercek hayattan ornek vereyim. Arkadasim x fabrikasinda muhendis bunlarin orada polis ile evli bir bayan arkadasi varmis. Is arkadasi muhasebe, alim satim islerine bakiyormus. Kiz buna demis kapida kaldim anahtari kapi arkasinda unuttum sen gel ac kapimi ogle arasinda gidelim... demis. Bunu diyen kiz evli sozde evli  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    Haklısın hocam.

  • Bence arkadaşın üstüne gitmeye gerek yok belliki kız arkadaşı korkmuş çocuktan başıma kötü bişey gelir diye ses cikartamamis bu noktada suç genellikle eğitim ve aile dir hayır diyemeyip ses cikartamayip tacize veya tacavuze uğrayan çok kişi var
    Kız atkadasinin bu sorunlarını gidermelisin onu herşey koruycak bir kalkan olduğunu göstermeli istemediği şeylere hayır diye bilmesini ogretmelisin
  • sinirlenmekte haklısın ama yazan arayan erkeklere şiddet uygulamaya kalkarsan haksız duruma düşersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.