Şimdi Ara

Silinsin! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
9
Favori
27.650
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ersoyesra


    quote:

    Orijinalden alıntı: jackal_34

    quote:

    Orijinalden alıntı: Erchank

    Beylikdüzü mediamarktta h1 night breaker plus 20 tl, h1 cool blue 20 tl. Dün 1 çift h1 cool blue aldım 20 tl'den.

    h7 hiç kalmamış, istemediğiniz kadarda h4 vardı h4 lere pek bakamadım ama sanırsam night breaker plus olması lazım içlerinde.

    Fiyatları neden bu şekilde diye sorduğumda bizde satıldığı bilinmediği için elimizde kaldı hepsi bu yüzden bu fiyatlara satılıyor dendi.

    İhtiyacı olanlar değerlendirebilir.

    Başka mediamarketlerde var mı acaba güzel fiyat

    Bauhaus larda 17.50 tl idi teki

    Tüm media larda varsa bakmak lazım.almak lazım bauhaus fiyatı da h7 için uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • NIQO kullanıcısına yanıt
    Yanlış ampul takınca da bu tarz sorunlar oluşabiliyormuş. h7, h4 vs.
  • ersoyesra E kullanıcısına yanıt
    sanıyorum h4 olanlar tekli satılıyor o fiyata. H1 ve H7 tipleri tekli satılmıyor sanırım.
  • Ampulleri takan adam sol farimin mercegini bozmus, sag far normal gosterirken sol far daha sonuk yaniyor gibi gorunuyor. Ampullerde sikinti yokmus, farin merceğinde sikinti varmis, onuda yarin hallettirmeye calisicam. Dolayisiyla ampulleri satmaktan vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NIQO

    Ampulleri takan adam sol farimin mercegini bozmus, sag far normal gosterirken sol far daha sonuk yaniyor gibi gorunuyor. Ampullerde sikinti yokmus, farin merceğinde sikinti varmis, onuda yarin hallettirmeye calisicam. Dolayisiyla ampulleri satmaktan vazgeçtim.

    merhaba, farın merceğinde ne gibi bir sıkıntı olduğunu ve bu durumu nasıl çözeceğinizi anlatırsanız seviniriz.
  • Merhaba Arkadaşlar. 2006 focus sedan için hangi ampulü almamı önerirsiniz ? Üzerindeki ampuller sarı ışık veriyor uzunlar da kısalar da orijinal serviste taktırmıştım hep. Fakat beyaz ışık olmasını istiyorum. Mesafe ve aydınlık önemli. Sonuçta orijinal Xenon far değil bunlar Çünkü xenon olmayan merceksiz beyaz ampüllerde aydınlatma sorunu var galiba. Eğer aydınlığından ödün vererek beyaz ışık olacaksa değiştirmem. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • HB4 (9006) neden bu kadar pahalı
  • Arkadasim clio4 aracina photon 5000k ampul taktirdi ve aydinlatmayi ciddi oranda olumsuz etkilediginden ertesi gün aynen geri sokrurup eski ampullerine geri dondu.

    Benim olayida cozebilirlerse tabiki anlatirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NIQO kullanıcısına yanıt
    5000k beyaz mı oluyor hocam ?
    Valla ben de o kadar önem gösteriyorum. Şuan ki aydınlatmadan çook memnunum. Ama aynı aydınlatma beyaz olsa çok güzel olur. Tutup xenon kit alamayacağımıza göre beyaz ampullerin en iyisini denemek istiyorum.
  • 5000k beyaz oluyor evet ama hic memnun kalmayip ertesi gün değiştirdi arkadaş. Aslinda 50 60 lira ampule verene kadar 150 200 e xenon kit alsan daha iyi olur, gerçi mercek olmayan farlara xenon takanlarin kulaklari bayaa cinliyor oda ayri mevzu (:

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ?u lambalardan taktyrdy?ynyzda ayaryny falan iyi yaptyryn, orjinalinde xenon olmayypta sonradan takylanlar çok fena göz alyyor, göz zevkinizle birlikte kar?ynyzdakinide dü?ünün biraz

    Su lambalardan taktirdiginizda ayarini falan iyi yaptirin, orjinalinde xenon olmayipta sonradan takilanlar cok fena goz aliyor, goz zevkinizle birlikte karsinizdakinide dusunun biraz.

    NOT: Turkce karakterler neden soru isareti oluyor anlamadim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trual -- 4 Mart 2014; 10:35:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NIQO

    5000k beyaz oluyor evet ama hic memnun kalmayip ertesi gün değiştirdi arkadaş. Aslinda 50 60 lira ampule verene kadar 150 200 e xenon kit alsan daha iyi olur, gerçi mercek olmayan farlara xenon takanlarin kulaklari bayaa cinliyor oda ayri mevzu (:

    Ledli siyah kaplamalı mercekli xenon kitler dahil 400 euro filan demişlerdi.. O yüzden soğuma geldi bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende nb plus h4 setimi bugün aldım ve hemen taktım.. Resimlerde görülen beyazlığa kanmayın açık sarı bir rengi var.. Öncekiler standart h4 osram'dı. Rengi açıldı ama bunu da belirteyim.. Kısa'lar ışık hüzme mesafesi biraz arttı ama alan olarak daha fazla bir alana yayılıyor (kanat taraflar) Uzunlar'a gelirsek gerçekten sırf uzunlar için bile alınır şakıyor Maşaallah :) Bilginize..
  • Iyi guzelde zirt pirt patliyor 9\10 ayda bir...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hardday kullanıcısına yanıt
    Ömrünü bilmiyorum uzun olmasını isterim tabi ki.. Yalnız 9-10 ay'da bi 40 tl özellikle gece sürüşleri için düzgün bir aydınlatma'nın bedeliyse, bence buna değer.. 1 paket sigara neredeyse 10 tl ;) 4 5 günlük sigara parası..
  • destan_ D kullanıcısına yanıt
    Ben 3 yil dayanabildim sok tak far cikar yalama olacak diye korktum civatalar :) Kucuk bir tavsiye farlar acik iken marşa basma,omru biraz daha uzar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hardday

    Ben 3 yil dayanabildim sok tak far cikar yalama olacak diye korktum civatalar :) Kucuk bir tavsiye farlar acik iken marşa basma,omru biraz daha uzar...

    yalnız bu plus modeli önceki modelden 2 kat daha fazla dayanıyor bilginiz olsun.bende yaklaşık 6 aydır kullanıyorum kendim şahsi yorum yapmıyorum internette okuduklarım ve osram firmasının söylediğine göre 2 katı.
  • hardday kullanıcısına yanıt
    Anladım :) ben farı sökmeden direk arka yuvasından söküp takıyorum sorun olmuyor o :) yok yok ona çok dikkat ediyorum zaten teşekkürler.. Daha önce 2 tane xenon set'i gümlettiğimden (yaklaşık 200'er lira'dan) :) İnşallah bunlar iyi olur ne diyelim :)
  • arkadaşlar cruze marka aracım var bende ampüllerime değiştirmeyi düşünüyorum fakat benimki memnuniyetsizlikten değil,eski aracımda tam hatırlamıyorum markasını ama provision diye bir zenon taktırmıstım 3 sene oldu banamısın demedi.tek sıkıntı karşıdaki aracları rahatsız etmesi.bende düşündüm taşındım zenon taktırana kadar zenono yakın bir ampül almaya karar verdim.iki ampül var aklımda ama karar veremedim ikisininde kullanıcıları olumsuz bir değerlendirme yapmamış fakat birini secmeliyim sizce hanğisinden memmun kalırım.bu arada far h4 olacak
    1. Osram H4 Night Breaker Plus

    2.Bosch Plus 90
    bu ikisinden birini secmeliyim,ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
  • ates_cagri33 kullanıcısına yanıt
    osram daha yenidir bosch a göre..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.