Şimdi Ara

Sınav Yorumum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle sen kimsin diyenler olabilir geçen sene ham sayda 415 ham tytde 227. olmuştum geçen sene forumda çok dolaştım ama bu sene yoktum forumda pek.
    Tyt ile son alakam tyt 2020yi çözdüğüm gündü o günden sonra 1 sayfa bile bir şey çalışmadım onu belirteyim.
    Türkçe: Dil ve anlam bilgisi kolay-orta düzeydi bazı unuttuğum kurallar olmasına rağmen dil bilgisinde işaretledim 1 soru hariç. Paragrafları çok çözmedim ama çevremdekiler genelde kolay olduğunu söylüyor.
    Sosyal: Tarihte zorlayabilecek yorum soruları vardı, coğrafyasının ve dininin zor olduğunu düşünmüyorum, felsefede parçalar zor olmamasına rağmen alışık olmadığım birkaç kavram sorusu vardı.
    Matematik: Sınava asıl giriş amacım matematiği çözmekti onu belirteyim. Tabii ki benim paslanmamın etkisi vardır ama genel olarak zaman alıcı soruları olduğunu düşünüyorum, soruların seviyeleri arasında uçurum vardı, zor soruları cidden zor, kolay sorularının baya kolay olduğunu düşünüyorum. Geometri ise ortalama bir geometriydi zorlayıcı da değil basit de değildi bence.
    Fen: Fizikte birkaç soru vardı eleyici niteliğinde, onun dışındaki soruları ve kimya ve biyolojinin kolay olduğunu düşünüyorum.







  • Orta seviye bir sınavdı mı dersiniz?
  • Evet bence orta düzeydi, normal tyt usülüne dönmüşler diye gözlemledim. Orta düzey Türkçe, kolay-orta sosyal-fen, ve diğer derslere göre bi tık eleyici sorusu fazla olan matematik.
    Orta düzey demek istediğim klasik tyt seviyesi. Geçen sene çoğu ders orta üstüydü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 26 Haziran 2021; 13:43:54 >
  • Genel olarak temel yeterlilik tanımına uygun, birkaç eleyici soruyla bezenmiş kolay bir sınavdı. Sizin gözlemleriniz de bunu destekliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.