Şimdi Ara

şişman arkadaşa bisiklet önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • morbid obezim.2 ayda 20 kilo vermeme rağmen hala yeteri kadar şişmanım :) doktorum bisiklet tavsiye etti.bütçem max 800.önerebileceğiz marka model var mı?

    not:kilo 140 boy 1.75
    kullanım alanı şehir içi

    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.



  • salcano city fun modellerinden herhangi birini alabilirsin. v fren alırsan başka şeyler azıcık daha kaliteli olur. v gidon çok daha konforlu olur ama amacından şaşarsın.
    kask almayı unutma.
    vereceğin kilolar şimdiden hayırlı olsun. verdin say.
  • BiLq3 kullanıcısına yanıt
    en azından bir Allah'ın kulu cevap vermiş.çok teşekkür ederim sağ olun...
  • Salcano city fun almayın. Standart bisikletler maks 120 kg taşır. Garanti ise 90 kg'a kadardır bu kilo üstü kullanıcılarda parçalarda ve kadroda oluşacak hasar "kullanıcı hatası"na girer. O kiloda sizi taşıyabilecek bisiklet kadrosu bulmak kolay fakat jant bulmak zor. Aklıma ilk gelen Mavic Crossmax serisi geldi fakat onlar 1000 lira civarında. Size tavsiyem 100 kg ve daha aşağısına inene kadar ya fitness yapın ya da fully bisiklet alın.
  • Kilo bisiklette önemli bir etkendir fakat 200 kilo olmadığın sürece kolay kolay engel olmaz ben 110 lo ile carraro xrs012 kuklanıyorum yol Bisikleti yani sadece iç lastiğe biraz fazla para verdim (3-4 defa patladı:p) ve iyi baktım bisikletime ondan dolayı bisikletimle kuğu gibiyim bubarada başladığımdsn itibaren 10 kilo verdim. Yani araştırdıktan vr beğendiktrn sonra istediği çoğu bisikleti alor bmx ve dj dışında tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FueFlue kullanıcısına yanıt
    hocam fiyat olarak sadece salcano ve benzeri markalar bana uyuyor.500 600 limitim var.önerir misin?
  • merdola kullanıcısına yanıt
    Hocam kusuruma bakmayın ama kilonuz çok yüksek.

    Ayırdığınız bütçede bir bisiklette jantlarda ve kadroda problem yaşarsınız.Bu kiloda bisiklet sizin için pek uygun değil en azından 100 civarında başlamalısınız.

    Eğer 500-600 civarına bir bisiklet alırsanız kadrosu sağlam çıksa bile jantta problem çıkacaktır çünkü bu rakamlara kaliteli jant seti olan bir bisiklet bulmanız imkansız zaten kaliteli jant setleri sizin bisiklete ayırdığınız bütçeden başlıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu bisanın klasik bisikletleri var hizmet bisikleti diyede geçer model tam aklımda deil ama çok saglamdır ptt bile kullanıyo 35 yıllık olanını görmüstüm konyada yani bu vitessiz dede bisikletleri varya onlar taş gibidir bence o çok rahat sizi taşır bianchi marka olanı 600 tl idi umarım en kısa zamanda fazla kilolardan kurtulrsunuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fotoğraf ekipmanlanları ile birlikte 115 kilogramı sorunsuz taşıyabilecek dağ bisikleti tavsiye ederseniz sevinirim. Bir iki gün içinde alınacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.