Şimdi Ara

Sistem gelistirme,ekran karti+RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mevcut Sistemim::::
    Sapphire rs690G Pure Element.
    Kingston 667 MHZ 1GB
    Seagate 160GB 7200.10 SATA2 (8MB Cache)
    ASUS TA9A1 + FSB Epsilon 700w
    NEC DVD-RW LabelFlash IDE(Kodunu hatilamiyorum)
    AMD X2 DualCore 4800+ Brisbane(@2750MHZ: FSB 200 yerine 220 olarak calisiyor carpani 12.5,Stok fan ile)

    DUSUNCELERIM:::
    -1 adet ekran karti ('Total War' serisi ,'Battle for Middle Earth 2' tarzi oyunlari yuksek kalitede calistirmak icin, DX 10 olmasina gerek yok)
    (Ekran karti olarak Sapphire x1950pro 256 veya 512 MB dusunmekteyim, 2600xt 256MB dusuneyim mi?)
    -2 adet 1GB 800MHZ RAM (OCZ Rapier diye bi sey var. Nvdia anakatlarla optimize deniyor. bu benim anakartta verimli calisirmi?)
    veya
    -RAM yerine 2 adet 250GB harddisk ve 1 adet 667 MHZ KINGSTON olabilir. Ama harddisk simdilik yetiyor.

    Gorusleriniz icin simdiden sagolun karar verebilirsem yarin sabah alacagim.

    Saygilar......



  • Ram'i 1 adet kingston 667 ile takviye et, artan parayı hdd yada ekran kartına yatır.

    Ekran kartını powercolor x1950pro öneririm.
  • Ben sistemi topladigimda 800MHz RAM gereksiz deniyodu hala gereksiz deniyor heralde?

    Bir de harddiskte 16MB cache ile 8MB cache arasindaki fark nedir fark yoksa 160GB alip su anki harddisk ile Raid yapabilirim.

    Birde Powercolor u kullandinizmi acaba veya Sapphire'i ?
  • Powercolor'u şu an kullanıyorum, harika bir kart

    800mhz gereksizden çok bütçenle alakalı, 667 takviye yapıp hızaşırtma da yapabilirsin.

    16mb cache tabiki daha hızlı
  • Butceyi ayarliyacaz bi sekilde :)
    icinizden gecenleri yazabilirsiniz.

    her seyi denedim FSB 220 den yukari hatasiz cikaramadim bu anakart ve stok fanla.
    islemci zaten kisitliyo malum 4800+ lar fazla isinmiyo ama overclock konusunda iyi deiller.

    yarin alirim artik parcalari, burdakiler goz onune alarak.

    Sagolun. 4 saat daha burdayim gorusu olanlari beklerim.

    Saygilar...
  • Bir de 800Mhz RAM onerisi alabilirsem iyi olur?
    Aklimda bulunsun. Hafif bir overclock olsa yeter bana.
  • Twinmos ve veritech ucuz markalar...
  • Verdigim parayi hak eden markalari ve modelleri de alayim mumkunse? :)
  • A-DATA VITESTA 2GB 800MHZ DDR2 EXTREME EDITION MEMORY

    özellikleri:
    Desktop PC.
    Konfigürasyon: 64Mx8.
    Zamanlama: 4-4-4-12-2T.
    Kapasite: 2 x 1024 mb.
    Bellek Yuvası:
    240 iletkenli DIMM.
    Etkin Frekans: 800 MHz.
    Veriyolu: 6.4 GB/sn
    (PC2 6400).
    nVIDIA EPP teknolojisini destekler.
    Voltaj: 2.0V-2.1V.
    Soğutuculu!


    Extreme Edition DDR2 800+ OVERCLOCK DUAL CHANNEL KIT (Unbuffered-DIMM Non ECC Memory)


    Vitesta Extreme Edition DDR2 800+ düşük gecikme zamanı ile oyuncuların ve üst düzey kullanıcıların kendi sistemlerini maksimum performanslı kılmak için tercih ettikleri bir bellek modülüdür.
    DDR2 800+ son zamanlarda bilgisayar sektöründeki gelişmelerle ortaya çıkan Intel Core 2 Duo ve Extreme CPU platformalarını Intel 965/975x Xpress Chip seti ile ve AM2 platform soketli AMD Athlon 64 ailesi işlemcileri için vazgeçilmez bir hafıza modülü çözümüdür.
    Extreme Edition Vitesta DDR2 800+ hafıza modülleri mükemmel bir güvenilirlik ile beraber Dual Channel konfigürasonları için tam uyum gösterir.
    DDR2 667+ ile DDR2 800+ kıyaslandığında bant genişliği %20 arttırılmış olmasına rağmen (5.3GB/s-6.4GB/s) JEDEC standartlarına göre hem DDR2 667+ için hem de DDR2 800+ için CAS gecikmesi 5’dir.
    A-DATA’nın DDR2 800+ modülü gecikme durumuyla çok başarılı olmuş CAS gecikmesi ile 4’e ve tRCD, tRP, tRAS’ı 4-4-4-12’ye çıkartarak standart DDR2 800’lerin 5-5-5-18 olan gecikmesinin ötesine geçmiştir. Performansı neredeyse DDR2 1000+’yı yakalamıştır. Bütün bu mükemmel performansı ile oyuncuların ve Overclockcuların hız için olan susuzluğunu gidermiştir.
    A-DATA’nın çok sıkı olan kalite kontrol testlerine bağlı olarak Extreme Edition Vitesta 800+ modülleri en kaliteli 64x8 FBGA çiplerini kullanarak en yüksek kapasite olarak 1GB’a ulaşıp yiksek kapasite ihtiyacı duyan 3D oyun platformlarının bütün ihtiyacını karşılar.
    “Extreme Edition” logosu parlak kırmızı renkte ısı yalıtıcıları üzerine Extreme Performansı vurgulamak için yazılmıştır.
    Dual kanal anakartların hızla popular olması ile A-DATA yeni Extreme Edition Vitesta DDR2 800+ modüllerini birbirlerine tam uyumluluk garantisi vererek Kit şeklinde veya tek olarak üretmektedir.
    Bütün A-DATA Extreme Edition serileri A-DATA’nın çok sıkı dual kanal testlerinden geçmiştir. Kullanıcıların beklentilerinin ötesinde dual channel uyumluluk garantisi verilmektedir.
    Tecrübeli olan ve tecrübeli olmayan Overclock kullanıcıları için A-DATA’nın Extreme Edition Vitesta DDR2 800+ modülleri EPP (Enhanced Performance Profiles) fonksiyonunu sağlar.
    EPP daha az tecrübeli kullanıcıların sistemlerini daha güvenli Overclock yapmalarını ve çok daha tecrübeli kullanıcıların daha yüksek performans almalarını sağlar.
    Örneğin NForce 590 SLI platformu ile kullanıldığında anakart otomatik olarak Optimum kurulum profili belirler ve ilk başlayanlar için bile DDR2 800+ hafıza modüllerinden en üst performans almalarını sağlar. EPP aynı zamanda uyumluluk v e güvenilirlik konusunda da yardımcı olur. A-DATA EPP tarafından önerilen ilk modüldür. Bu modül (1GBx2) Kit şeklinde ve kutusunun içinden Overclock kullanım klavuzu ile beraber son kullanıcıları ile buluşmaktadır.


    A-DATA Vitesta Kalitesi


    A-DATA dünyanın ikinci büyük DRam üreticisi olması yanında çip üretiminde de önde gelen global liderlerden birisidir. Son kullanıcıların yaşam kalitesini arttırmak için RD (Araştırma-Geliştirme) faaliyetlerine büyük bütçe ayırmaktadır. Bu faaliyetler sonucu elde edilen ürünler fiyat/performans olarak dünyada çok itibarlı test merkezlerinin ve innovasyon ödül merkezlerinin ödüllerini almaktadır.


    Lifetime Warranty


    A-DATA Extreme Edition DDR2 OVERCLOCK DUAL CHANNEL KIT ürünleri dünya piyasasındaki kendi fiyat aralığında en yüksek performanslı ve en güvenilir ürünlerdir. A-DATA bu özelliğini ürünlerine lifetime warranty ve bire bir değişim desteği vererek zirveye taşır.


    Ödüllerimiz


    A-DATA Extreme Edition DDR2 OVERCLOCK DUAL CHANNEL KIT ailesi dünyanın en itibarlı kuruluşlarından, test merkezlerinden online ve yazılı sektör medyasından bir çok ödül almıştır.
    Şubat 2007 tarihinde Chip Türkiye dergisi A-DATA Vitesta’ya 5 adet bellek arasından test birincisi ödülünü vermiştir.
    Türkiye’deki diğer sektör dergilerinden PCNet’in Aralık ayında yaptığı testte fiyat/performans olarak en yakın rakibini geride bırakarak önemli bir üstünlük sağlamıştır.


    Teknik Destek ve Satış Sonrası Hizmet


    Endeks Bilişim ithalatçısı olduğu bütün A-DATA ürünleri gibi A-DATA Vitesta Extreme Edition DDR2 OVERCLOCK DUAL CHANNEL KIT ürünlerine de Lifetime Warranty ve bire bir değişim desteği vermektedir.
    Dünya ortalamasının çok altında olan arızalı dönüş oranı (%0.3-binde 3) bu ürünü çok cazip kılmaktadır.
    Çok düşük olan arızalı dönüşü Endeks Bilişim teknik servisi tarafından beş gün içerisinde bire bir olarak yenisi ile değiştirilmektedir.
    Bununla birlikte son kullanıcıların yaşam kalitesini yükseltmeyi amaçlayan ve satış sonrası müşteri tatminine yönelik sorulabilecek her türlü soruya Endeks Bilişim teknik servisi tam zamanlı olarak yanıt vermektedir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.