Şimdi Ara

Sistem Tamamladım. Yarın Teslim Alacam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fikirleriniz Nelerdir. Tek korkum herhangi bir yerden uyumsuzluk çıkması ve sistemde uyumsuz çalışması olacak.

    İşlemci : Intel Core I5 4690K İşlemci
    Anakart : MSI Gaming 3 Z97
    Ekran Kartı : MSI GTX750 Ti TF.
    RAM : Kingston Hyperx Beast 16 GB RAM 1600Mhz
    Kasa : Zalman Z3 Plus
    PSU : 550w Corsair 80+
    Optik : LG DVD RW
    HDD : Seagate 2 TB(elimde zaten vardı)

    Ekran Kartı yetersiz diceksiniz biliyorum bunu alcak parayı zorla çıkardım. işin enteresan tarafı parçaları pazartesi aldım. bugün ekran kartını aldım. bana 508 dedikleri ekran kartı bugün 497 ye düşmüş. çünkü dolar bugün baya düşmüş. sistemi bugün alsaydım mesela 75 tl daha düşük alcakmışım. zaten moralim bozuldu . bide hepsiburada.com ile DVDRW kavgası yapıyorum. 3 gündür şubede hala getiremediler . süre yetmiyormuş getirmeye. 3 gündür. yurt içi kargodan başka bişi beklenmez zaten. o yüzden cumaya sarktı teslim alması. pazartesinden beride kasa vatan bilgisayarın mağazasında bekliyor.







  • kardeş zaten sen almışsın bundan sonra ne denir bilmiyorum ama oyun için ise yanlış bir seçim olmuş işlemciyi yüksek tutmuşsun tabi işlemci yüksek ve birde k olunca anakartı da yüksek tutmak sorunda kalmışsın bu yüzden ekran kartı düşük kalmış bunların yerine i5 4460 veya 4590 alıp anakartı da h97 alsaydın ve kalan parayadı da ekran kartına yatırsaydın daha iyi olurdu. tabi oc yapacağım diyorsan zaten k işlemci almaktan başka çaren yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVO64 -- 14 Mayıs 2015; 0:02:27 >
  • İşlemciyi biraz düşürüp ekran kartına yüklenin bence oraya bi R9 280 gider
  • Kötü olmuş,neyle uğraşıyorsunuz acaba 16 gb ram almışsınız.Şayet oyun içinse 8 gayet yeterli 16 gereksiz olmuş.Yukardada dendiği gibi işlemci ve anakartta daha iyi bir tercih yapılabilirdi.Kalanada ekran kartını yükseltirdiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RAM e sinir olduğum için 16 GB aldım. Microsoftun ve Programcıların gelecekteki fantezileri ne olur bilmiyorum. Ama inanın 4 GB RAM li bilgisayarda bile RAM yetersizliği ve buna bağlı kasmalar yaşadığım oluyor şu an. 2-3 seneye kalmaz artık 8 GB RAMli bilgisayarların bile bu duruma düşeceğini düşünüyorum. Ben aldım mı bilgisayarı 6 8 sene kullanıyorum.

    İşlemciyi AMD FX 8350 yazdıydım. Forumda baya eleştirenler oldu. Bende birine telefon açtım. Çünkü yıllardır AMD kullanırdım. Dedim yazdığım işlemciyi yerden yere vuruyorlar diye. Bana fiyat konusunda haklı olduklarını ama yerden yere vurulacak bir işlemci olmadığını söyledi. o aşağıda yazdınız I5 işlemciler içime sinmedi. AMDde de bütün FX ler K iken intelde çok az K lı model.Fiyat konusunda da öyle çok da düşük değiller. 620 civarları idi sanki o 4460. Bana I5 4690K yı önerdi. Bu işlemci dedi bazı I7 lerinden bile daha iyi performans verebiliyor dedi. AMD+FAN =780 TL gibi bir şey yaparken ben bu işlemciyi 820 TL yemi ne aldım. Doğrumu yaptım bilmiyorum. Tabi anakartıda 150 TL daha pahalı oldu INTEL in. Aynısının AMD si 360 iken INTEL i 495 TL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disection -- 14 Mayıs 2015; 9:27:33 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.