Şimdi Ara

Silinsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Benim destek vermemle olsaydı ohooo… Ana muhalefet değişmediği sürece bu devran böyle gider.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baştaki zat ve kankisi kutuplaştırıcı dil ve politika izlemese bu işler bu raddeye gelmezdi. TV'yi açıyorsun ülkenin yarısı namussuz, terörist, kitapsız vs vs. Oy veren kitlesinin, sosyal medya elemanlarının dili de davranışı da aynı. Böyle bir ortamdan ne bekliyorsunuz ki? Forum değil ülke kutuplaşmış, ülke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

    Hocam bizler bu forumun üyeleriyiz. Bizler burayı düzeltebiliriz. Bakarsın burayı okuyanlar da birşeyler kazanır eğer biz kendimizi düzeltirsek. Kavga ederek yapılan tartışmada hiçbir şey elde edilmiyor. Her iki taraf da karşı tarafı bazı şeylerle itham ediyor ve sonuca ulaşmadan bitiyor tartışmalar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Hocam biz burayı düzeltelim. En azından burda tartışırken içimiz rahat olsun. İnan konulara yazarken "acaba hangi söylediğinden dolayı hakaret yiyeceğim" diye düşünüyorum bazen. Herkesin de aynı durumda olduğunu düşünüyorum. Çoğu zaman yazdığım mesajın içeriğinden çok görüşüme itiraz etmek için hazırlanmış kılıflar geliyor cevap olarak. Ya da yazdığıma cevap veremeyecek olunca "ama senin desteklediğin taraf da şunları şunları yapıyor" diye cevap geliyor. Çoğu insan kutuplaşmanın etkisiyle sadece cevap yazdığı insanı sindirmek, kendinin %100 haklı olduğunu ispat etmek için yazıyor. Bunun için çoğu zaman yalan da söylüyor. Yalan söylemese bile konuyu çarpıtıyor. Şu forumda hem akpyi hem de chpyi acımasız bir şekilde eleştiren kaç kişi var?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

    Hocam şu mesajınızda bile "Ben AKP'ye oy verenlere sallamıyorum. Bunlar gerçekler." diyerek karşı görüşe kendinizi kapatıyorsunuz. Senin önceliğin ülkenin gelişmesi, refahın artması olabilir. Bir başkasının önceliği de demirtaşın serbest bırakılmaması, khklıların serbest bırakılmaması, barış akademisyenlerinin serbest bırakılmaması olabilir. Mesela öğretmen bir tanıdığım atamalarda kontenjan içindeydi. kılıçdaroğlu demirtaşı serbest bırakma konusunda ısrarcı olunca atanmak için tercih yapmadı. Kontenjana sınırdan girdiği için büyük ihtimalle sinir illerine atanacaktı. Hükümetin değişmesi halinde demirtaşın serbest bırakılacağını ve o bölgenin tekrar karışacağını düşündüğü için tercih dahi yapmadı. Şimdi bu tanıdığım nasıl gidip kılıçdaroğluna oy versin? Şimdi doğuda yaşayan bütün memurları ve onların batıda yaşayan ailelerini yani milyonlarca insanı düşün. Bu insanlar demirtaşın serbest bırakma ve oraların tekrar karışması ihtimaline karşı kılıçdaroğluna nasıl oy versin? İnanın insanlar Erdoğan'ın gitmesini istiyordu. Buna ben de dahilim. Çevremde AKP'ye ve Erdoğan'a oy veren onlarca insan da dahil. Ama kılıçdaroğlu resmen Erdoğan'a kendi elleriyle yeni bir fırsat verdi. Başka bir aday çok rahat bir şekilde bu seçimi alabilirdi. Halktaki Erdoğan nefreti olmasaydı kılıçdaroğlu özellikle de bu söylemleriyle %45 oyu rüyasında görürdü. Bu forumda dahi kılıçdaroğlu aday olana kadar kendi seçmeni dahi küfrediyordu bu adama. Aday olmaması için duallar ediyor, temennilerde bulunuyordu.


    Biraz uzun yazdım ama söylemek istediğim şu. AKP'ye ve Erdoğan'a oy veren herkes körü körüne gidip oy vermiyor. Siz bu şekilde düşünmeye devam edip bu insanların görüşlerini görmezden gelirseniz sorunu hiçbir zaman göremez, karşımızdakine de hiçbir şey anlatamazsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • brktmr B kullanıcısına yanıt

    O bölge tekrar karışacak demiş ya arkadaşın, daha önce karıştığında kim vardı başta? Hendekler kazıldığında, pkklılar birer birer davul zurna ile karşılandığında kim vardı bu ülkenin başında Kılıçdaroğlu mu? Demirtaş'ı ben sevmiyorum ve desteklemiyorum da. Bu amip demirtaş zaten cezası bitecek yakında çıkacak. Çok boş bir algı üzerinden muhabbet dönmesi ve bunun oy verme nedeni olarak gösterilmesine ne yapmamızı bekliyorsun. Şunu bu ülkeyle alakası olmayan objektif düşünen bir yabancıya anlatsan ne cevap verecek sence?

  • brktmr B kullanıcısına yanıt

    Burası düzelmez, çünkü sebep burası değil. Troll'lerle ve aptal fanatiklerle tartışılmaz, bloklanır. Sinirlerini sınayanla tartışmaya girmezsin. Ben de böyle yapıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jose_Gökhan kullanıcısına yanıt

    Hendekler kazıldığında AKP'yi eleştirdim. pkklılar davul zurna ile karşılandığında AKP'yi eleştirdim. Çözüm sürecinde de AKP'yi eleştirdim. Hatta o dönemlerde oy vermedim. Peki aynısını chp yapmaya kalkınca neden eleştirmek yerine gidip oy veriyorsunuz hocam? Yanlış olan sizin yaptığınız değil mi sizce de? AKP yapınca eleştirelim, chp yapınca destek mi verelim? Ben iki durumda da tarafsız davrandım ve kimi eleştirmem gerekiyorsa, kime tepki göstermem gerekiyorsa ona oy verdim. Bu seçimde dahi kılıçdaroğlu aday olmasaydı oyum Sinan Oğan'a olurdu. Sinan Oğan dururken Erdoğan'a ellerim titreyerek oy verdim. Lise yıllarımda bile Sinan Oğan'ın MHP'nin başına geçmesini isteyen bir adamım ben.


    Demirtaş nasıl yakında çıkıyor hocam? Bilmediğim bir şey mi var diye araştırayım dedim, daha Nisan'da bile müebbet istemişler bu herif ve ekürisi için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt

    Chp ne yaptığını gördün? İstanbul ve Ankara belediyelerini alınca pkklılar cirit mi atıyor bu şehirlerde? Chp yapınca onu da eleştirelim diyorsun ama Chp'nin yetkisi yok bunu ne zaman anlayacaksın. 21 yıldır ülkeyi Ak parti yönetiyor.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.