Şimdi Ara

Siz Galatasaray'ı değil Galatasaray'ın başarılarını tutuyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Stada giden müşterilerin çoğunluğu takımına bağlı değil. Takımdaki seçtiği kişilerden nefret ediyor. Daha senenin 4.maçında böyle büyük tepkiler çıkıyorsa ki maç 3-0 değil 1-0, bu direkt taraftarın bilenmişliğinden ve artniyetindendir.

    Benim için o stadda acımasızca Veysel'i bile yuhalayan taraftar görünümlü tetikçiler bu kulübün baş düşmanıdır.

    Taraftar dediğin takımına sevgi besler. Oraya giden adamlar sevgi beslediği takıma destek olmaya değil seçtiği adamları yuhalamaya gitmiş çok belli. Destek de vermez bütün maç çekirdek çıtlar kafasına esince de kendi oyuncusunu yuhalar.

    Rakip oyuncuya veya hakeme 20desibellik ses zor çıkaran müşteriler kendi oyuncusuna ıslıkta desibel rekorları kırar. M.Sarp-Barış-Ayhan bile bu kadar tepki görmedi, siz kimsiniz de sezon başında kulübün altına dinamit koyuyorsunuz. Futbolcuların hepsinin dengesini bozuyorsunuz. Muslera'nın bile dengesini bozdunuz. Nasıl adamlarsınız siz ya.

    Çıkıp da şu oyuncu böyle de şöyle de vıdıvıdı boşuna konuşmayın. Geldiği sene her yerden kaleye şut çeken Burak uygun durumda ayağı titreyerek pas deniyorsa sebebi sensin.

    Şimdi gelir bu Burakçı bunu asın diyenler. Benim Burak'ı beğendiğim falan yok. Ama sizin gibi müşterilere Burak-Selçuk-M.Sarp-Barış müstahak.

    2-3 sene daha başarısız olalım da hepiniz yok olun inşallah.







  • Sen en iyi taraftarsın en büyük sensin helal olsun sana
  • "Siz Galatasaray'ı değil Galatasaray'ın başarılarını tutuyorsunuz"
  • siz yanlış anlıyorsunuz .


    orda sadece veysel selçuk değil aysal prandelli tüm beceriksizlikler ıslıklandı.


    bak kendiniz söylüyorsunuz bilenmişler diye. bir maçta taraftar ıslıklamaz asla bizim taratarımız 1.5 senenin hesabı o.


    adam 1 ses çıkarmadı 2 ses çıkarmadı 3 4 5 yine ses çıkarmadı yuttu taraftar .ama artık herkesin bi bam teli var .ne sorunları var şu anderchleti yenemeyecek çoğu 20 yaşında çocuklar. k.çlarını kaldırıp oynayacaklar.bak ıslıkalr gelince nasıl da canlandılar .bi fhareketlendiler.


    yüz verdikçe astarını ister bunlar defolup gitsin yüzde yüzünü veremeyen. gs da oynayacak yeteneği olmayanda defolsun hiç gelmesin. şu yabancı sınırı olmasa çoktan gelirdi bu ıslıklarda.
  • Kötü günde oyuncusunun arkasında duramayacak kadar kalitesiz taraftar olduğunuzu biliyorum beyler zaten. Gelecek hiçbir cevap şaşırtmayacak beni.
  • bu ıslıklamaların sadece bu sezonla alakası olmadığını anlayamamışsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlayacağım sizin iyi gün taraftar muhabbetinize. He anasını satayım adam milyonları götürsün, 90 dakika top oynamaktan aciz olsun. Dişinden tırnağından arttırıp maça gelen, cefa çeken gariban taraftar iki laf edince kötü o olsun. Mantığınıza tüküreyim. Selçuk, Burak, Veysel bu tip herifler defolup gidecek isimler. Destek mestek beklemesinler. Diğer maçlarda daha beterlerine maruz kalırlar umarım. Protesto haktır. Bunu yapanları kötülemekte sizin gibi kafalardan beklenir zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semiz-manço

    Fan of good day

    fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu alexi ıslıklayan takımın taraftarı mı kullanıyor bu lafı???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruise1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: semiz-manço

    Fan of good day

    fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu alexi ıslıklayan takımın taraftarı mı kullanıyor bu lafı???

    Yine olsa yine ıslıklardım,dünkü selçuğun ıslıklanmasına da destek veriyorum.Zamanında futbolla ilgilenmiyorum deyip sonradan mantar gibi çoğalanlara benim lafım
  • Sahada oynayan adam Galatasaray formasına hakaret edercesine top oynayacak (sadece 1-2 maçta değil 1.5 sene) taraftar tepki gösterince yok neymiş iyi gün taraftarıymışda , taraftarımız şöyleymişte böyleymiş ne güzel.Soruyorum o zaman sahadaki ölülere nasıl tepki gösterelim ? adam milyonlar alıyor bizim seyircimiz ona laf etmiyor sadece düzgün oynasın istiyor ama yok onlar nasıl oynarsa oynasın biz mal gibi destekliycez anca bu mudur olay ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence taraftar Medeni şekilde isliklayarak futbolcusunu protesto etmekle Hata etti, sahaya dalıp tekme atmali, olmuyorsa Bıçak firlatmaliydi di mi süper zekalar.. Çakma taraftarlar sizii..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes herşeyden memnun bir sorun taraftarın ıslığı, prandelli şikayetçi sneijder şikayetçi muslera şikayetçi, tepki çekeceklerini bilmeseler burakla selçukta veryansın ederlerdi, giydikleri forma Galatasaray forması, ateşten gömlek ıslığa gelemeyeceksen giyme. Şu tepki asıl tugayın yüzüne forma attığında yapılmalıydı selçuka, chelsea deplasmanından dönüşte yapılmalıydı ki bugünlere gelmeyelim yazık günah musleranın melonun sneijderin chedjounun emeklerine yazık. Ama iş işten geçti selçukla burak bu saatten sonra ıslıkla düzelmez asıl ıslıkların muhatabı ünal aysal ve prandelli olmalı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıktınız artık. Yahu geçen gün Madrid' in yaşayan efsanesi Casillas ıslıklandı, adam çıktı taraftarlarımız haklı dedi. Bale gibi bir adamın arabası tekmelenmiş.
    Bunlar kimki ıslıklanmayacak?
  • Sığ sulardasın arkadaşım .
  • az bile yapıyor taraftar. sen o camianın en büyük başarılar yaşatmış adamı kovmaktan beter yapacaksın sonra takım 1 senedir 2 maç üstüste top oynayamıyacak arada bir keyifleri olursa bir maç oynayacaklar. Galatasarayın gelirlerini sağa sola saçacaksın yolsuzlukar yapacaksın taraftarda sus pus oturcak öylemi

    ünal aysal istifa sesleri yükselir yakında tribünlerde
  • Selçuk iki senedir berbat oynadığı için ıslıklandı. O formayı giyiyorsan hakkını vereceksin, geri pastan başka bir şey yapmayıp yılda 10 milyon TL kazanan adam tepkiyi hak ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz Galatasaray taraftarıyız, yıllık 3 milyon euroyu aşkın para kazanıp takımı katledenlerin fanboyluğunu yapmıyoruz. Adam gibi oynayacaklar, bu kulübe katkı verecekler. Ben bu kulüpten para almıyorum, aksine para veriyorum. Senin, benim, bizim verdiğimiz paralarla futbolcuların maaşları ödeniyor. Onlarda bunun karşılığını verecek, sahada ruhsuz dolanmayacaklar.
  • sadece gs taraftarı için böyle değil bu. genel insan psikolojisi zaten hep başarıya ortak olur, coşmak, keyiflenmek ve rakibine laf çakıp tadını çıkarmak ister. oysa başarısızlık da hayatın içinde vardır, onu da kucaklayın, hüzünle coşun demiyorum ama abartmayın yeter.
  • Her topu Burak a şişirmeye çalışan Selçuk a , %100 lük gol pozisyonunu zora sokma becerisi gösterip atamayan ve atamadıktan sonra kafasını ellerinin arasına alıp ağlayan Burak a mı sevgi besleyelim ?

    Çok mu iyi oynuyorsunuz diyelim ? yollarına güller mi atalım ? Taraftarın hakkı elbette ıslıklayacaklar. Milyon dolarlar alıp 90 dakika koşmayı çok görüp üstüne bir de taraftara sitem ediyorsan katlanacaksın ıslıklanmaya.

    dua etsinler ki sadece ıslıklanıyorlar.
  • Selçuktan dem vuruyor buradaki Galatasaray müşterileri. Peki Veysel'i neden ıslıkladı aynı grup müthiş berbat mı oynuyor 2 senedir. Siz bir kimliği belirsiz bir çobanın peşine takılmışsınız bu çok açık.

    ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI OYNANIRKEN Kİ BU İLK MAÇ, BAŞKA PROTESTO YÖNTEMİ BULAMIYORSAN SENİN DE SIFATIN BELLİDİR. BAŞARIYA MUHTAÇ KAN EMİCİLER SİZİ.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.