Şimdi Ara

Sizce DragonFlight almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hesabımda 1500 lira para var. DF + GT alınca toplamda 800 liram gitmiş olacak. Umarım aldığıma değer diyorum ve inş bu ek pakette iyi para kasabiliriz de hesabımı yine parayla doldurabilirim :)




  • bence türlü almaya değer her expansionın ilk sezonu para kazanmak için tam bir altın madeni  

  • dehsetfatih kullanıcısına yanıt

    Hele ek paket bi çıksın alacağım galiba.

  • yani daha iyi bir alternatifin varsa oyun olarak almasan da olur ama wow'u bırakınca oynayacak başka bir şey bulamıyorsan yine el mahkum wow'a devam ediyorsun.


    bir de hesabında 1500 lira varsa zaten onu blizzard üzerinde kullanmak zorundasın. artık gift vs. de yapılamıyor. mecbur yine ya wow alacaksın, ya diablo vs. alacaksın. sonuçta kullanacaksın yani.


    ben şahsen pre order yaptım, wow dışında oynayabildiğim oyun yok son zamanlarda...

  • bu expansion gold kazanma olayına bir yorum yapamıyorum çünkü bazı şeyler değişti


    misal AH birleşti. matlar para ederse ilk başta eder hızlıca biraz toplayan falan olursa sonra çöker gibi. mesleklerin kasması çok uzun sürecek. aklıma takılan en iyi gold kasma yolu bu ise herkes bu işe girişecek. ve eğer bir limit veya sınır yoksa bol goldu olan öne geçecektir. bu craft işi ne kadar getirir ne bırakır tahmin etmek zor.


    bir diğer konu ilvl yüksek itemlerin raid ve m+ dan mat gerekiyormuş. bu durumda bu tür aktiviteleri yapmayan biri için kötü.


    umarım iyi olur diyeceğim ama bilemedim. hiçbir expansion da bu kadar öngörüsüz olmadım açıkçası.


    inşallah iyi bir expansion olur olmazsa artık noktayı koyarım.

  • Aynen gold kasmak bu exp çok daha zor olacak missing table vs gibi bir gold getirisi olan şey yok

    Boeler raidlerde mini bosslarda ve 1 char ile sadece haftada 1 defa denenebilir oluyor


    İlk haftalar mining herb skining ve fishing ile biraz gold yapılır ondan sonra illaki meslek kasmak gerekecek

    Sl ye göre gold hem daha zor kasılacal hemde daha değerli olacal gibi...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Bence daha iyi progress yapan adamın bir şeyler üretip satması. Tüm gün ah başında oturup flip yapanlar, dakka başı fiyat kıranlar kazanacağına onlar kazansın.


    Ah fiyatlarının yine yüksek olacağını düşünüyorum ilk sezon için. Bir çiçeğin veya madenin ortalama fiyatı 40+ goldda dolaşır. Ne kadar satıcı varsa o kadar da alıcı var. Kasılması zor ve emek isteyen şeylerin fiyatları hala eskisi gibi. Örneğin cobalt ore, saronite ore, mote of harmony vs vs. Mining-herbalism daima güvenli liman. Bütün altlarımı leveling sırasında bu iki mesleğe geçirir sonra işim bitince engineere geri dönerim wormholeler için. Galiba dragon üzerinde gathering yapma özelliği de geliyormuş.


    Shadowlands matlerine ulaşmak mission table vs nedeniyle çok çok basit. Bu sebeple fiyatlar çöp.


    Mesleklerin gameplaye çok etkisi olacağını sanmıyorum. Zaten shadowlandste legenadary yapıp satanlar para kazandı hep. Burada öyle bir sistem olmadığı için kimse crafted item kullanmaz gibi geliyor bana.





  • CB1111 C kullanıcısına yanıt

    Mission table gibi pasif gold kaynaklarının gereksiz bir enflasyon yarattığını düşünüyorum. 2 yıldır 40 çarla tableyi iliğine kadar sömürdüğüm halde bunu söylüyorum olmasa da olur.

  • shadowlands de legendary full kasmak zaten deli gibi gold istiyordu nadir kişiler kasmıştır. şahsen ben kasmadım uğraşmadım. oyun sonuna doğru gelen progenitor essence sayesinde bir şeyler yaptım.

    AH biraz da oyun bitimi olduğu için de öldü ama başlarda çok fazla multibox a göz yumuldu çok mat birikti hali ile sona doğru ne var ne yok çıkardılar.


    fakat şu konuda haklısınız evet tüm gün AH başında oturanlar flip yapanlar önlem varsa alınsın. gerekirse ürün ekle çıkar işine sınır veya süre gelsin. ona razıyım


    ancak progress yapan adamların çoğu boost satıyor ve bu oyunda zaten en çok goldu onlar kasıyor. hali ile adam gidip bir şeyi farmlamaya ihtiyaç bile duymuyor zaten. düz mesleklerle oyunu eğlencesine oynayan adama tadı versin. çünkü bu oyunda progress tek oynama biçimi değil meslekleri seven var, achievement seven var koleksiyoncusu var. çeşit çeşit kitle var.





  • Hellmonger kullanıcısına yanıt

    Doğru, boostla birlikte üstüne craft yaparlarsa daha da kötü olabilir. Birkaç ay önce boostu yasaklar gibi ne olduğu belli olmayan saçma sapan girişimlerde bulundu blizzard. Aslında boostu değil bundan komisyon yiyen communityleri ortadan kaldırmakla sınırlı kaldı. Boosta şahsen karşıyım. Umarım microsofta geçince bu konuya el atılır. Ki microsoftun wowla ilgili tüm şikayetleri dikkate alıp uygulayacağını düşünüyorum.


    Ah konusunda da süre işi mantıklı. Depozito caydırıcı değil. On binlerce golda item koyan adamları 3-5 gold depozito ücreti caydırmıyor. Oyunda her şeyin cooldownu varken bunun da olmalı.

  • guadalcanal kullanıcısına yanıt

    Ortadan kalkan bir şey yok, hepsi aynen devam. Artık hepsi services oldu.


    AH cut %5, 1000 gold item koyan 3-5 değil 50 gold deposit ödüyor. boe 100000e sattığın item için ne kadar ödüyorsun hesapla. Bilmeden konuşmayalım.

  • Deposit ücreti iteme göre değişiklik gösterir. 1000 golda item koydun diye 50 gold ödeyeceksin diye bir şey yok. 10K civarına pet koy bakalım 1 gold bile ödemeyeceksin depozito.

    Sen AH cuttan bahsediyorsun benim mesajımı anlamadan. Ah kesinti yapar itemi sattıktan sonra ama burada depozitodan bahsediyoruz. Ah cut ve depozito iki farklı kavram.

    Boostun ya da başka bir şeyin ortadan kalktığını da söylemedim. Yapılan değişikliğin bir tesiri yok dedim. Mesajımı idrak etmeden konuşmuşsun ama boş konuşmuşsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guadalcanal -- 3 Kasım 2022; 0:11:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar ne verdin?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.