Şimdi Ara

SİZE GÖRE KİM HAKLI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanırım hiç formda böyle bi konu acılmadı....

    Size göre kim haklı?

    Aioa ' nun Tanrılarına baş kaldıran balaur ırkıyla anlaşmaya çalışan elyoslarmı?

    O kadar kanın hesabını sormak isteyen Asmolarmı??


    Benim şahri fikrim okuduğum kadarı ile Aionun yaratıcılarına kafa tutan Balaurlar la anlaşmak tam bir komedi ...Yaratıcılarına kafa tutanlar ufak bir antlaşmayamı sadık kalacaklardı bence kalkanlar indirilip içeri alındıklarında kalkanlar tekrar kaldırılıp Balaurların en azından bir kaç baş meleği komutanı vs resi öldürülmeliydi diye düşünüyorum o yüzden asmo diyorum.....(ordu tarafı)


    Ama ordu tarafını dinlemiyip hükümet olarak üstlerine düşen görevi yapmaya çalışan elyoslarada saygım sonsuz bana biraz sanki kominizmi cağrıştırıyo elyyoslar.......barış sevgi aşk filan babbında ....

    yinede yalan yanlış bilgilerle ufak bir hayal... gücü daha iyilerini bekliyorum(z)......sevgilerle







  • Elyos iyi çocuklar
    Asmo kötü çocuklar
    Balaur ... çocukları :)
  • Bu oyunda iyi kötü taraf yok ama nedense asmolar kötü, elyolar iyi, balaur ise dağıtırım ulen heryeri misali gözüküyor ben konuya vs. bakmam ama elyo tarafında erkek karakteri açanlara biraz üzülüyorum yürüyüşlerini görenler dediğimi anlıyacaklardır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: # Ace #

    Bu oyunda iyi kötü taraf yok ama nedense asmolar kötü, elyolar iyi, balaur ise dağıtırım ulen heryeri misali gözüküyor ben konuya vs. bakmam ama elyo tarafında erkek karakteri açanlara biraz üzülüyorum yürüyüşlerini görenler dediğimi anlıyacaklardır.


    Birgün elyos karakter oynamak istersem imkanı yok erkek açmam :) afedersiniz ama tam top elyos erkek karakterleri.

    Asmodian karakterleri çok daha güzel şekillere girebiliyor,ben oyuna ilk başladığımda elyos açmıştım ama daha sonra asmodian karakterleri görünce asmo oynamaya başladım.

    Bence Balaur ırkı biraz daha yaratıcı olmalı,eğer yapabilirseler oyun baya zevkli olur.




  • Aslında oyunda Asmodian lar kötü taraf değil sadece karanlık tarafa düşmüş kader kurbanları
  • bende elyo tarafındayım karakterim erkek yürüşüne ayar oluyorum altına yapmış gibi koşuo
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xaioyu

    Aslında oyunda Asmodian lar kötü taraf değil sadece karanlık tarafa düşmüş kader kurbanları

    haha hocam en iyi cevap olabilir bence , aslında asmoların kasvetli ortamıda gayet güzel
  • Abiler ben size kim iyi kim kötü diye sormuyorum ;
    İki tarafta bibirini suçluyor size göre kim haklı diye soruyorum konuyu ta nerlere cekmişsiniz yahu..!!!
    Üstelik ''bana kötü demen seni iyi yapmaz'' diye bi lafta var .....bu oyunda resmen onu pekiştirir gibi bişi olmuş şans işte .......baştan bidaha alalım yorumlarınızı..sevgilerle :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyfa3 -- 6 Nisan 2011; 13:18:37 >
  • aiononline.com da lore kısmında okuduğum kadarıyla aslında asmodian ve elyoslar bir zamanlar aynı görüntüde gayet insani karakterlermiş. Fakat kibirli elyosların satışından sonra asmodianlar sefalet içinde dövüle dövüle karanlık tarafa atılmış. O sebeple asmodianlar karanlık tarafa ayak uydurupp başkalaşım geçirerek kararmışlar vs. Zaten elyos tarafını seçince balauralarla asmo tarafını seçerseniz elyoslarla kapışma sinematiği ile başlıyor hikaye. Mekanlar konusunda elyosların mekanları gerçekten doğa harikası. Ama Asmoların mekanlar genel olarak soğuk ve karanlık.. İyi kötü kavramı pek yok oyunda herkes kendince haklı. Ama özellikle black cloud trade ismindeki shugo gurubu efsane dir. Her iki taraftada ticaret yapan fareye benzeyen adamların guildi Ben Türklerin duygusallığıyla asmodianları haklı bulacağımızı düşünüyorum. Ne de olsa ezilenlere karşı zaafımız var




  • Bana gore senaryo eksik geliyor yada fazla basite indirgenmiş ondan pekte haklı yada haksız olunacak br konu tam olarak var diyemiyorum. Acıkcası yapımcının bukadar sacma bir senaryoyu nerden buldugumu herzaman kendime sormusumdur. Bu senaryo içersinde diyememki elyos yada asmodian dıslanmışlıklarından dolayı asmodian tarafını şuanlık destekliyorum. Dediğim gibi ilk okul mantıgıyla senaryo hazırlanırsa tek lafım olur çocuk bular ilerde öpüşür barısırlar :D örtmenim silgimi aldı muhabbeti gibi :D gel görki bu çocuk muhabbetinin içindeyiz firmanın diger oyunlarının senaryosu ile karsılastırıldıgında gerçekten oyle kalıyor ornek lineage 2 ne senaryo arkadas dahada devamı var :D aionla lineageyi combine etseler bence daha bir cafcaflı olur oyunyada yeni bir senaryo uretmeye başlasınlar açıkcası aionda senaryolar iset elyos ister asmodian ol 20 lvlden sonra sıkıcı olmaya baslıyor :D umarım Balaurlar haklı çıkar :D
  • Balaurlar haklı beyler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mrzeyd

    Balaurlar haklı beyler



    Adam haklı beyler dağılın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.