Şimdi Ara

Slazenger Kamar Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı 99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
17.244
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen sene n11den slazenger bot aldım yorumlar çok iyiydi üründe güzeldi ama 1 sene olmadan yırtıldı önünden açıldı kevgire döndü bot.Ucuz etin yahnisi yenmiyor haberiniz olsun eski slazenger kalitesi değil.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    Valla çocukluğumda beyaz yürüyüş ayakkabıları vardı. Efsane idi ve bana göre pahalı idi. Yaklaşık 25_30 yıl öncesi diye hatırlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slazengerda şöyle bir şey var ürünleri sınıf sınıf..

    giriş sınıfı ucuz ürünleri biraz gel geç hani sezonluk denilicek tarzda üretiyorlar.ama üst sınıf ürünlerinin yani pahalı olan ürünülerinin biraz daha kaliteli olduğunu düşünüyorum tabii düşünce bende uzun yıllar oldu slazenger almayalı ama güzelse alıcam bu trekking versiyonundan umarım iyidir..

    alan arkadaş su testi yaparsa sevinirim pek inanmadım ama waterproof diyor su geçirmezmiş..
  • Arkadaşlar son çift haki 42 numarayı 80 TL den almıştım ayakkabılar bugün gelmiş normalde 42.5 giyiyorum 42 tam oldu açıkçası çok memnun kaldım.. etiket fiyatı 180 TL, etiket fiyatından ziyade bu ayakkabıya sırf marka isminden dolayı 130 dan fazla para vermem yani o parayı (180 TL) vereceksem markaları tercih ederim.. yoksa işlev olarak daha büyük markalardan farkı yok bence.. su testini çeşmede ve su kabında yaptım ilk bağcıklar su altında kalacak şekilde ayakkabının burnunu yaklaşık 2-3 dk suda beklettim sonuç mükemmel ürün su geçirmez.. çok sık olmasada 3 mevsim kamp trekking yaparım, gerçekten yıpratmak için uygun fiyatlı bir outdoor ayakkabı arıyodum umduğumdan iyi çıktı istediğim oldu.. kalite ve dayanıklılığı zamanla görücez..

    Bu arada firma bi ardaşında dediği gibi Spormix imiş.. daha önce kendilerinden 3 defa alışverişim 1 iadem oldu sorunsuz güvenilir bir firmadır kendileri herzaman olduğu gibi şeker ve ayakkabı çekeceği (kerata) hediyelerini göndermeyi unutmamışlar..


     Slazenger Kamar Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı 99 TL Slazenger Kamar Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı 99 TL Slazenger Kamar Su Geçirmez Outdoor Ayakkabı 99 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 30 Ocak 2017; 21:57:10 >




  • Fiyat normal çünkü slazenger ve fiyat normal çünkü ürün nefes alabilir değil; aktivite esnasında ayağınız terleyip ıslaklığı hissedip koktuğunda anlarsınız bunu..Tek albesnisi cafcaflı görünüşü, zaten ürünü sattıran da görece odur
  • trekking için ideal bence .. şu anda colombia solomon ne alırsanız alın en light outdoor ayakkabıları 200-300 tl den kapı açıyor.. 150 tl ve üstü bende vermem o ayrı mesele..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 30 Ocak 2017; 22:16:18 >
  • dekareme kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam bence abartıyosunuz.. columbia firecamp ayakkabılarım ve 1 botum var.. TNF m litewave explore gtx var.. ayrıca deichmanndan 70 liraya highland creek trekking sneaker aldım 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum aynı şeyi bu ayakkabıyada diyebilirdiniz ama uygun spor çorapla giyince terleme kokma yapmıyor bundada olmaz bence.. benimkide sizinki gibi bi ihtimal sizinde haklı olma ihtiamliniz var tabiki kullanınca görücez artık..
  • TERLİĞE POŞET GEÇİRİP GİY DAHA KALİTELİ OLUR
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tgenc

    arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum yoksa tasarım bire bir salamon speedcross mu?
    https://www.google.com.tr/search?q=Salomon+Speedcross&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj0nvuj3u7RAhVEVxQKHfxMDs8Q_AUICCgB&biw=1600&bih=788


    aynen öyle salomon çakması.. :)

    firma tasarım hırsızlığından dava etse kazanır :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • keşke alsaydım pişman oldum almadığıma günlük kullanımda giyerdim
  • tgenc T kullanıcısına yanıt
    Lescon Airtube modelleride benziyor bunlara
  • önemli olan tasarım değil kalitesi su geçirmiyorsa iyiymiş.. tabanı nasıl ayağı yoruyormu uzun süreli yürüyüşlerde taban tutunması nasıl kaygan zeminde .. yani genel kalitesi nasıl bu önemli.. 120 liralık ayakkabıdanda gidip 500-600 tl lik trekking ayakkabısının performansını beklemek hata olur..
  • Oğluma kışa girerken slazanger bot almistim. Simdi giyilecek gibi degil

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deri modelleri tercih edin derim. Uzun yuruyuslerde ayaginiz cok terler ve zamanla koku yapar.

    Gunluk kullanim icinse n11.com da korayspor satici

    dunlopun outdoor modeli uygun. Suni deri ama gorunusu guzel. 80TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüh be kaçırdık mis gibi ayakkabıları....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snl_


    quote:

    Orijinalden alıntı: Arbalet

    N11 mağazaları farklı bir isimle açılmış. Sıkıntılıdır bunlar kesin.

    http://www.n11.com/magaza/spormix

    Edit: Siteleri varmış.

    http://www.spormix.com.tr/

    Bunu nerden tespit ettiniz bilmiyorum ama Spormix bilindik bir firmadır. Kesinlikle sorun olmaz. Korayspor samurayspor neyse spormixte o dur..
    Ben dayanamadım 42 haki renk 1 adet kalmış 80 liraya aldım bitane.. bakalım ne gelecek.. yazın kampa falan gidiyorum orada yıpratmalık bi ayakkabı lazım.. :)


    Hocam ayağı yoruyor mu? Rahat mı? Tabanı nasıl kayıyor mu? Ter ve koku yapıyor mu?
    Yorumunuz nedir her gün kullanılır mı spor ayakkabı gibi?
    Elinizdeki benzer ayakkabılarla kıyaslama şansınız var mı? Explore gtxle mesela?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 18 Nisan 2017; 20:52:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bir kaç yorum yukarıda aldığım ayakkabının resimleri var.. hergün kullanılacak bir ayakkabı değil su geçirmiyor.. arazi kamp trekking doğa için uygun.. ayak kokması yapmadı bu yaz daha sık deneme fırsatım olacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: snl_

    bir kaç yorum yukarıda aldığım ayakkabının resimleri var.. hergün kullanılacak bir ayakkabı değil su geçirmiyor.. arazi kamp trekking doğa için uygun.. ayak kokması yapmadı bu yaz daha sık deneme fırsatım olacak

    Hergün neden kullanılmaz hocam?

    Hafif mi ayakkabılar acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayakkabının amacı günlük kullanım için değil.. outdoor ayakkabı.. hergün kullanmak için lifestyle model ayakkabıları tercih edin.. ağır bir ayakkabı olduğunu söyleyemem.. ama tutup skechers hafifliği var diyemem.. 150 tl verilmez bu ayakkabıya.. ama 80-100 verilir.. 80 liraya aldığım için f/p ürünü..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.