Şimdi Ara

Son zamanlarda yaşanan DH bağlanamama hatası Ekran Görüntüsü Eklenmiştir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sanırım son 1 aydır belki de biraz fazla dahi olabilir, belli belirsiz zaman dilimlerinde DH sitesine bağlanmakta sorun yaşamaya başladım. Örneğin site önümde açık halde iken kendi profilime bakayım diye tıklıyorum fakat karşıma koca bir beyaz zayfa çıkıyor. Önceleri kendi internetim e suç bulurdum fakat anladığım kadarıyla bu problemden muzdarip olan çok sayıda arkadaş var.

    Problemi çözmenin bir yolu var mı arkadaşlar ?
    Hata :

     Son zamanlarda yaşanan DH bağlanamama hatası Ekran Görüntüsü Eklenmiştir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 9 Eylül 2014; 7:21:40 >



  • Senin profilin de kayıtlı olan sql veri tabanı bölgesinde bilgi istendiğinde bu bilgiler geri dönmüyor. hata bu şekilde.

    Cannot open database "db4656" requested by the login. The login failed. sql tarafında "db4656" veri bölgesinde yapılan cağrılarda ya veri yok yada kullandıkları serverde dar boğaz yapıyor. senin yapacağın bir bir şey yok. düzelmesini bekleyeceksin sitenin root operatörü kim ise bu sorunu o girdemesi gerek.
  • Hmmm desene elden birşey gelmez... İşin ilginci bugün birkaç kişi de aynı problemden dert yanıyordu, Ben birde Yurtdışındayım onunda etkisi oluyormu acaba..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LogiaType -- 8 Eylül 2014; 21:26:15 >
  • Eveeeet sabah sabah dakika bir, gol bir dedikleri bu olsa gerek ki aynı sorunu yine yaşadım, bu defa ekran görüntüsünü de ekledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.