Şimdi Ara

Sons Of The Forest (2023) (Erken Erişim) [ANA KONU] - 23 Şubat (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
8
Favori
4.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • robomatt R kullanıcısına yanıt

    İade gelmediği takdirde bankanızdan harcama itiraz formu talep edin, onu doldurup gönderirken ekine de bu görseli ekleyin sorun çözülecektir.

  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt

    Çöpmü? sevmediğiniz oyuna niye çöp dersiniz anlamıyorum.

  • mtnei kullanıcısına yanıt

    Mekanikler vs. çok değişik. Bende dün akşam aldım ama henüz oynamadım, bu haftasonumu sırf bu oyuna ayıracağım. Birde erken erişim olmasından dolayı hatalar vardır illaki. 12 gün sonra güncelleme gelecek diye yazıyor.

  • Dostlar bu oyuna nedensizce yükseliyorum gün be gün takip ediyorum fiyatı da uygunken alayım diyorum yalnız başıma oynamaktan hoşlandığım için deneyim edeceğim fakat kafama takılan şu oyun da herhangi bir yönerge var mı yani hikayesini biliyorum oyun seni ormanın içine bırakıp öylece bırakıyor mu yoksa gideceğin yolu gösteriyor mu ?

    İzlediğim videolardan pek birşey anlamadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MKrgz1 kullanıcısına yanıt

    Biraz önce itiraz ettim. Umarım dediğiniz gibi olur. Bu steam i anlamıyorum. Bankanız işlemi reddetmiş diyor, ama bankamı aradığımda işlemin onaylandığını ve bana provizyon kodunu verdiler. Steam hala bu kodu söylediğimde bankanın reddeddiğini söylüyor. Uğraş dur işin gücün yoksa.

  • Ufak bir inceleme yazısı paylaşmış olayım.

    Öncelikle grafikler , oyun mekaniği tatmin edici. Forest'ı hala oynayan biri olarak bazı eklenen özelliklere "ooo çok iyi" vs. tepkilerim oldu. Craft kısmı fazla gelişmiş , tatmin edici. Bakalım teknoloji ile birlikte nasıl olacak olaylar
    Şimdi gelelim eksiklere.

    Optimizasyon berbat (düzelecek sonuçta)
    Hikayeden emin değilim nasıl ilerleyecek
    Oyunda ki yanımızda olan karakterin (spoiler olmasın çok detaya inmeyeceğim) hareketleri çok saçma ve anlamsız oluyor bazen

    Şu an için oynanabilirlik orta seviyede benim gözümde , bu haliyle bile saatlerce vakit harcatır craft yapmanın zevki bambaşka

    Bu fiyata da bence alınır. İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • superdestek kullanıcısına yanıt

    Bizde denedik arkadaş grubumuzla baya beğendik hocam ama hikaye yine aynı noktaya çıkacakmış gibi geliyor. Eğer öyleyse kötü cidden. Grafikler ve ses efektleri çok güzel olmuş ama. Tam bir survival oyunu olduğunu doruklarına kadar hissettiriyor.

  • arkadaşlar itemleri değerli eşyaları hangi mağaralarda bulabileceğimiz bi gösterge varmı internette. tek başıma oynuyorum. mağaralarda baya zorlanıyorum.

  • Forest 1 de işaret koyabiliyorduk istediğimiz yere bi bayrak dikip, bunda böyle bişey varmı ben bulamadım?

  • balon çıktı ilk alıp indirip oynayanlardanım. 5 kişi oynadık hikaye daha bitmedi çünkü hikaye ağırlıklı oynamadık. Craft malzemesi çok çok çok az ve buglu. Yapay zekası şişirdiler çöp çıktı oyun tam bir hayal kırıklığı.

    Optimizasyon desen rezalet grafikler için bu kadar uğraşacaklarına rtx koyup geçebilirlerdi böylece performansı bellemwmiş olurlardı 2080le bile 35fps alıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Robot -- 26 Şubat 2023; 17:51:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bay Robot

    balon çıktı ilk alıp indirip oynayanlardanım. 5 kişi oynadık hikaye daha bitmedi çünkü hikaye ağırlıklı oynamadık. Craft malzemesi çok çok çok az ve buglu. Yapay zekası şişirdiler çöp çıktı oyun tam bir hayal kırıklığı.

    Optimizasyon desen rezalet grafikler için bu kadar uğraşacaklarına rtx koyup geçebilirlerdi böylece performansı bellemwmiş olurlardı 2080le bile 35fps alıyorsun.
    Steam incelemeleri çok olumlu , 24 saat de 2 milyon satış ı geçmiş . Erken erişim olduğunu da unutmamak gerekir , düzelir hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    2070 super ile tüm ayarlar maksimumda 60 ortalama alıyorum hocam. Yağmurlu ve fırtınalı havada da 45-50 arası gidip geliyor. Sizde bir sıkıntı olmasın hocam? Çözünürlük 2K ve 32GB ram var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Optimizasyon sorunu var deniyor ama ben hiç sorun yaşamadım gayet akıcı şekilde oynuyorum.

    Yalnız oyuna bayıldım 2.5 saat kadar oynadım ilk oyunu biliyordum ama oynamadım tecrübem de yok direk ikinci oyuna başlayınca bir afalladim ne yapacağım diye yavaş yavaş çözdükce craft sistemini ekipman geliştirmeyi daha da sevmeye başladım hikaye nasıl gidecek ne şekilde ilerleyecek merak ediyorum tek başıma oynamama rağmen aşırı sarıyor.

    Rdr2 den beridir gördüğüm en iyi orman atmosferi olabilir ağaçların rüzgar da sallanışı ortam sesleri kaplama ve ışık kalitesi müthiş iş başarmış adamlar erken erişim olmasına rağmen gün be gün güncelleme alarak daha iyi hale gelecektir bir kaç ufak bug var ve menünün elden geçmesi lazım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • superdestek kullanıcısına yanıt

    Eğer o yuvarlak gps cihazlardan bulursanız, Stick dikerek üstüne onu koyabilirsiniz.

  • Forest 1i oynayacağım arkadaşım olmadığı için tek becerememiştim. 3 arkadaş, 9 saat 20dk da normal zorlukta oyunu bitirdik. Biz mi çok şanslıydık yoksa oyun cidden bu kadar mı çözemedik.

    Oyun size her noktayı veriyo zaten, şansımıza sıralama da doğru gitti. Dalış kıyafeti, pistol, kürek, shotgun, elektrikli testere vs derken bir baktık oyun sonu gelmiş. Şaka gibi.

    Ne bir şey anladık, ne de bir konuşma vardı oyunda bu olay kötü olmuş. Ama grafiksel anlamda 13gblık bir oyunun bunu yapabilmesi çok büyük başarı. Tebrik etmek gerek.

    30-40 saat uzunlukta bir oyun beklerdim. 280₺ karşılığını veriyor ama ben saatlerimi gömebileceğim bir survival oyun sanıyordum.


    Şimdi ne gibi bi güncelleme gelir bilemiyorum. Bitiren arkadaşlar varsa lüfen güncellemeyle ekstra şeylerin geleceğini söylesin ki biraz rahatlayayım  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spawn2 -- 27 Şubat 2023; 3:15:21 >




  • 1-2 saat malum yollardan coop/multi olarak deneyimledim.


    grafik desen yok, yapay zeka zaten yok, hikaye desen ilkinin yandan yemişi, 5-10dk da bir ilerlemeyi baltalayan buglar, vasat görselliği ve çeşitlilik olmamasına rağmen berbat ötesi optimizasyon.


    kraloyundan oyun açıp oynasam daha iyi eğlenirdim.


    şu anda sotf u alanlarla, adamlar çanta yapmış yanlara doğru açıyoz woow diyen tayfaları öte yaptığında şuna oyun diyebilecek insan yoktur herhalde.



    ayrıca maymuna benzeyen yerlileri kim akıl etti  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 27 Şubat 2023; 4:41:46 >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt

    ya ne kadar ön yargılısınız? oyun erken erişim. ve tamamlanması neredeyse 2 yıl sürecek. bizim millet daha 4 5. gününde oyunu bitirmeye çalışıyor daha dünya kadar yapı ve alet çeşiti gelicek. nasıl böyle ön yargılı olabiliyorsunuz? daha 1 tane bile update gelmedi. ilk update 10 gün sonra hem hatalar düzeltilcek hemde yeni envantere yeni itemler gelicek. ama siz erken erişim oyununa çöp deyip cıkabiliyorsunuz. lütfen siz oynamayın !


    ayrıca 2080 le 35 fps alıyorsan bilgisayarın cöp!!!

  • Spawn2 kullanıcısına yanıt

    ya siz şakamısınız? adam oyunu bitirdik demiş ya. daha hikayesi yüklenmedi bile oyuna. yüzlerce kez bu gidişat update lerle değişicek. hatta save dosyalarınız sıfırlana bile bilir. (forest 1 de update geldikden sonra sıfırlarnırdı ilk zamanlar) oyunu nasıl bitirdik diye biliyorsunuz? ayrıca bu acelecilik arkadaş!!! kovalıyanmı var ya. bir kaç tane update gelsin 15 gün arayla büyük update ler gelicek. biraz mekanlarda oyalanın kampcılık yapın ya.



    sizler galiba 4 nala o mağara dan o mağara ya gezdiniz. bütün itemleri toplayınca oyunu bitirdik zannediyorsunuz.   forest 1 oynuyamayan adam lütfen buraya gelipde 2 ye camur atmasın.

  • @Esnaf_TV

    hocam boşa sinirlenip kendinizi yormayin erken erişim nedir önce bunu öğrenmeli boş yorum yapanlar grafikler çöp mekanikler b.k gibi diyen diyene aşağıya video bıraktım kendime ait bu atmosfere grafiklere çöp diyen gözlerine baktırsin ya da sistemini gözden geçirsin nasıl sistemler de oynuyorlar merak ediyorum oyun da hikaye adına şu anlık birşey yok konuşma bile yok sadece keşif yapmanı istiyor şu anlık bu oyun gelişecek üst üste güncelleme alıp level atlayacak ilk oyun bile 4 sene de tamamlandı o yüzden konuşan boş yapıyor şimdi şu hali bile başında tutuyor oynatıyor ben çok beğendim şahsen













    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bıyıklı Bey -- 27 Şubat 2023; 12:54:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.