Şimdi Ara

[_SONY 40X2000_] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
8.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: system failure


    dostum foto. mak. ayarlarını düşük tuttum dosya boyutu küçük kalsın diye onun etkisi var



    O zaman sorun yok. Bu arada yuksek cozunurluklu bir resmi TV den gosterip, elinizdeki resmin cıktısına bakarak ayarlarınızı yapmayı deneyebilirsiniz.

    46X2000 den

     [_SONY 40X2000_]




  • quote:

    Orjinalden alıntı: egeliefe

    quote:

    evet arkadaşım kdv dahil fiyat fakat aldığım yer tanıdık olduğu için isim vermem doğru olmaz bana biraz kolaylık gösterdiler hemen hemen peşin fiyatını euro olarak senet yaptık normalde senetle satış falan yapılmıyor, bu fiyata muhtemelen peşin olarak albilirsin. izmir carrefour da bir sony bayi var en düşük fiyat garantisi veriyorlar resmi olarak kendi aldığım fiyatı saymazsam oradaki fiyat aldığım en ucuz fiyattı, pazarlık yapmamıştım, bilginize


    Ben İstanbul'dayım.

    40X2000 modeli için araştırmam:
    İstanbul Bilişim (Mecidiyeköy) Sony ana bayiidir ve fiyat nakit'de:6.356 YTL
    Veya Bonus karta 5 taksit x1.310 = 6.550 YTL
    Bunlar da KDV dahil.(Anahtar teslim fiyatlar )

    40U2000 düşünenlere ise en ucuz fiyatı 3.685 YTL olarak bulduğumu bildireyim.

    Saygılar.


    profilinde egeliefe yazınca sandımki ürünlerin sony eurasıa garantili olduğundan eminmisin istanbul bilişim için farklı şeyler söyleniyor sitede



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 9 Ocak 2007; 18:11:07 >




  • system failure hocam futbol goruntuleri var miydi? koyarsan cok makbule gecer. ozellikle futbol gibi hareketli goruntulerdeki degerlendirmen nedir? 42px600 ile senin makine arasinda kaldim da. malum plazmanin lcd'ye oranla hareketli goruntu performansi daha iyi. tepkime suresi sebebiyle. tesekkurler.
  • biraz flaş patladı ama idare edin

     [_SONY 40X2000_]
  • .

     [_SONY 40X2000_]
  • .

     [_SONY 40X2000_]
  • .

     [_SONY 40X2000_]
  • lig tv yayını oldukça tatmin edici futbolcuların yada topun arkasında gölgelenme yada iz olayı yok plazmayla kafa kafaya diyebilirim fakat bazı kanallarda durum farklı mesala kanal D de bir maç seyretmiştim çok kötüydü çekim kalitesinin düşük olduğu yayınlarda futbolcuların uzak çekimlerdeki hareketli görüntüleri rahatsız edebiliyor. eurosport görüntülerinide beğendim eğer lig tv için soruyorsan kesinlikle rahatsız olmazsın diyebilirim star daki şampiyonlar ligi maçlarınında iyi olduğunu tahmin ediyorum çekim kalitesini düşünerek fakat daha seyredemedim şimdilik bu kadar.
  • hocam ellerine saglik, cok faydali oldu. goruntuler bence harika, plazmayi aratmiyor. belki daha bile canli. sira butceyi ayarlamaya geldi.

    bu arada imzandaki kumandadan ben de alacagim. memnun musun? sarj, pratiklik, guncelleme vs?

    tekrar tesekkurler.
  • beklediğinden daha fazlasını alacağından şüphen olmasın kumandayla ilgilide: şu ana kadar gördüğüm ve kullandığım en iyi universal kumandalardan biri tam yurtdışından aldıracaktımki webdenalda satışa çıktı hemen aldım iyide yapmışım evdeki cihazların hepsini çok rahat kontroledebiliyorum demirdöküm klimayı bile. cihazları kullanmada ve tanımada hiç zorluk çekmiyor son fotoğraflarda tv sehpasının sağında kumandanın şarj ünitesini görebilirsin pil derdi yok kumandayı gece şarj ünitesine bırak (çok şık) en az 4-5 gün gider bazen 2-3 gün sehpanın üstünde unutuyoruz şarjı yarıya falan geliyor. ergonomiside gayet başiarılı tuş görüntü vs. biraz pahalı ama kumanda olayını bitirmişler adamlar. güncellemelerin hepsi net üzerinden yapılıyor 15 cihaz kontrol edebiliyorsun makrolar sorunsuz çalışıyor tek tuşla herşeyi kontrol edebiliyorsun örneğin tv yi açıp av1 getiriyor receiver açıp sat moduna geçip sesi 65 getiriyor digiturkü açıp 11 kanala geçiyor istersen klimayıda açtırabilirsin bunların hepsini tek bir macroda yaptırabiliyorsun istersen ekranına istediğin fotoğrafı yükleyebiliyorsun digiturkun yeni alıcısını sorunsuz her bir tuşunu rahatlıkla tanıyabiliyor veri tabanında bu receiver bile var problemli tuşları kediside çok rahat öğreniyor tavsiye ederim. yakından bakmak istersenhttp://www.logitech.com/index.cfm/products/detailsharmony/GB/EN,CRID=2084,CONTENTID=9933&ad=emea_harmony_chart_885




  • lcd tv kullandığın sehpan SONOROUS PL 2100M PLAZMA TV STANDI mı
  • İstanbul bilişim sony eurasıa garantisi veriyor mu bilmiyorum?
    Araştıracağım.

    Linki:

    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lcd_content_detail.asp?content_id=291
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cineos

    lcd tv kullandığın sehpan SONOROUS PL 2100M PLAZMA TV STANDI mı


    evet doğrudur.
  • İstanbul Bilişim sony eurasıa garantisi vermiyormuş.
    Ellerinde de LCD (40 inch) yokmuş.
    25/01/2007'de gelecekmiş.

    Ama 2 yıl İstanbul Bilişim garantisi veriyorlarmış...
  • söylediğim gibi hocam benim aldığım fiyat resmi fiyatların peşinine denk gelir ve de eurasıa garantisi olmadığı için hediye kampanyasındanda faydalanamazsın ben şu an 500 ytl lik hediye siparişi verdim 40 inçlerde 500 ytl ye kadar hediye seçebiliyorsun ocak sonuna kadar bilgin olsun bunu fiyattan düşüremiyorsun çünkü hediyeyi sana postayla sony gönderiyor neyse sonuçta bunuda bi şekilde fiyattan düşersen arada büyük bir fark kalmaz tavsiyem firma garantisinden çok eurasia garantili alman, yoksa tahminim sirkecide daha da ucuza bulabilirsin.
  • bu modelle ilgilenen arkadaşlara şunuda söylemeden yapamıyacağım. pazar günleri en büyük zevklerimden biri yüksek volumde dvd seyretmek resimlerini çektiğim tv nin hemen hemen karşı çaprazında 2 metrelik bir penceremiz var ve çok yoğun bir biçimde güneş ışığı girebiliyor güneş perdemiz ve panjurumuz olmadığı için eski crt tv de gündüz saatlerinde film izlemek işkenceydi perdeleri çektiğim halde neredeyse parlamadan dolayı hiç bir şey göremiyordum fakat bu tv de seyrederken kalın perdeleri bile çekmeden çok rahat bir şekilde izleyebiliyorum güneş ışınları direkt olarak panelin üstüne bile gelse en ufak bir rahatsız edici parlama yada renklerde seçilmeme durumu oluşmuyor seyir zevkiniz karanlık ortamdan farklı olmuyor.
    birde tv nin içinden 15 pin d-sub kablo çıkıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system failure -- 10 Ocak 2007; 15:57:29 >




  • quote:

    söylediğim gibi hocam benim aldığım fiyat resmi fiyatların peşinine denk gelir ve de eurasıa garantisi olmadığı için hediye kampanyasındanda faydalanamazsın ben şu an 500 ytl lik hediye siparişi verdim 40 inçlerde 500 ytl ye kadar hediye seçebiliyorsun ocak sonuna kadar bilgin olsun bunu fiyattan düşüremiyorsun çünkü hediyeyi sana postayla sony gönderiyor neyse sonuçta bunuda bi şekilde fiyattan düşersen arada büyük bir fark kalmaz tavsiyem firma garantisinden çok eurasia garantili alman, yoksa tahminim sirkecide daha da ucuza bulabilirsin.


    ok haklısın.

  • Arkadaşlar SONY KDL 46X2000 Lcd televizyonumdaki renk ve görüntü ayarlarını yazıyorum...

    Bir deneyin bakalım performans nasıl sizce? Ya da tavsiyeleriniz olursa lütfen paylaşın..

    selamlar...

    Resim Modu: Kişisel
    Arka Işık: 7
    Kontrast: Max
    Parlaklık: 55
    Renk: 58
    Renklerin Sıcaklığı : Normal
    Keskinlik: 75
    Gürültü Tarama: Auto
    Siyah Düzeltici: Max
    Kontrast Zenginleştirici: Yüksek
    Gama: Kapalı
    Net Beyazlık: Düşük
    Canlı Renkler: Düşük
    Renk Alanı: Geniş
    Beyaz Dengesi--
    K artır: -8
    Y artır: -12
    M artır: -2
    K azalt: 0
    Y azalt: +2
    M azalt: +4
    Detay Düzeltici: Max
    Kenar Düzeltici: Yükse
  • akşam deneyip yazarım bu ayarları hagi kaynakta kullanıyorsun
  • bu ayarları TV görüntüsünde (uydudan) kullanıyorum...DVD ayarlarımı tam yapmadım ama şu anda kullandığım ayar DVD için aşağıda..

    ARKA IŞIK: 5
    Kontrast: 50
    Renk :50
    Keskinlik:60
    Gürültü Tarama: kapalı
    DRC Modu : MOD 1
    GERÇEKLİK: 45
    NETLİK: 1
    CANLI RENKLER: KAPALI
    Detay Düzeltme : kapalı
    Kenar Düzeltici: Orta
    K artır: -6
    Y artır: -6
    M artır: -3
    K azalt:0
    Y azalt:0
    M azalt:0

    Aradaki farklar bunlar...Ancak DVD için şu an tatminkar görüntüm var...Daha iyisi için tam detaylı analiz yapmaya fırsatım olmadı... :)

    Sende dener sonucu yazarsan sevinirim..

    selamlar
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.