Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (844. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Return Zuha , Return Zuha Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
16.887
Cevap
239
Favori
798.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kaşim K kullanıcısına yanıt

    Parasıyla yaptırın. Parça yok diyemezler

  • cLk kullanıcısına yanıt

    Yok demeseler de yeni tv fiyatından daha yüksel bedel isterler. Kanunda bunu önleyen birşey yok. Sana özel tek bir anakart'ı belki avrupa'dan, belki japonya'dan türkiye'ye yollayacaklar, nakliyesi, gümrüğü, vergisi, işçiliği derken astarı yüzünden pahalıya gelir. İkinci el bir anakartı avrupa'dan akrabalar aracılığı ile getirtip burada bir tv tamircisine taktırmak daha tercih edilebilir bir çözüm. Gerçi Sony çekilmese de güncel olmayan bir tv'ye ait anakartı değiştirmeye epey masraf alırdı. 4 yıl olmuş bu model çıkalı...

  • hibo H kullanıcısına yanıt
    Yokuşa sürmek için evet öyle bir şey yapabilirler ama kanunen 10 seneydi galiba parça temin etmeleri gerekir. Aksi halde tüketici hakem heyetine gidebilirsiniz. Paneli kırılmış, arıza yapmış birinden anakarti almaya çalışmak daha mantıklı. Normalde aslında para eden kısmı paneli tvlerin.
  • hibo H kullanıcısına yanıt

    15 bin ise yaptırılabilir. Bu tvnin muadili şu an 50 bin TL civarıdır




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 28 Nisan 2024; 1:25:58 >
  • kaşim K kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun. Her markada sorun olabilir ama bu modelde, Sony orta üst segmentlerde binde birdir. Sebebi çok şey olabilir ama %90 voltaj dalgalanmalarıdır. Bizim semtte elektrik özellikle kışın çok sık kesilir, trafoya yada elektrik hattına yıldırım düşer, bizimde dahil birçok kişinin televizyon, sabit telefon, ve özellikle wifi cihazları bozuldu. Bizim 2. televizyon Sony w805c 6 kırmızı ışık uyarısı verdi, anakarttan da olabilir, ledlerden de, router ve acces point cihazlar bozuldu. Komşuların akrabaların her marka televizyonu bozuldu, halen tüplü tv kullanan yaşlıların bile tv leri bozuldu.

    Akım koruma prizi, interaktif UPS falan hikayeymiş bunu öğrendim, özellikle Çin malı ama sözde Alman markaları yada Philips vs. Viko dışında çoğu yalan bu tür ürünlerde, o bile yetersiz kalır.

    Kısaca sözün özü, pahalı cihazlarınızı en ekonomik %4-8 toleranslı regülatör, kombi regülatörü ile koruyabilirsiniz, en düşük kapasiteli kombi regülatörü 55XH9096 TV mizi 4 yıldır korudu. %1-2 toleranslı Online UPS en iyisi ama 5-6 binden başlıyor ve çoğunun fanı çok sesli, düşük devir saç kurutma makinesi gibi. Tabi bütün ev için kaliteli statik bir regülatör en iyisi ama 20-30K dan başlıyordu tahminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanbirol -- 29 Nisan 2024; 0:22:11 >




  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Uyumlu. Sorunsuz kullanıyorum
  • azeroth_ A kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim,kanal geçişlerinde yavaş mı yoksa memnun musunuz, görüntü kalitesi nasıl uyduya göre

  • volkanbirol V kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle ya regülatör olacak ya da bildiğimiz jeneratör olması lazım yoksa akım koruma olayı sadece yüksek akımı ve voltajı korur.

  • Elektrik dalgalanmaları için regülatör tek seçenek
  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    Siz digitürkün kendi uydu cihazını kullanıyorsunuz sanırım? Ben en başından beri tv nin kendi uydusunu kullanıyorum o yüzden digitürk ile kıyaslama şansım pek yok ama tvnin kendi kanal geçişleri standart, yavaş denemez ama hızlı da değil. Tv yi kullanmanın en büyük avantajı tek kumanda kullanmak ve istediğin kanalları isteğin yere yerleştirme şansı. Ayrıca modüle geçenler görüntünün bariz bir şekilde daha iyi olduğunu söylüyor.
  • azeroth_ A kullanıcısına yanıt

    Evet hocam yani geçişler yavaş olsa da benim için sorun değil, görüntü iyiyse yeterli bana,bir de hocam modül standart 4k herhalde

  • Coimbra kullanıcısına yanıt
    4k standart değil. Digitürkün 1 tane kanalı 4k zaten. Ona ek ücret isteniyor. Aylık 10-20 tl civarıydı ama modül aynı herhangi bir fark yok. Sizde 4k açık ise fark almazlar diye düşünüyorum
  • azeroth_ A kullanıcısına yanıt

    Bende 4k yok ama sırf f1 i izleyim bir de,Avrupa şampiyonası 4k olursa alayım diye istiyorum açıkçası, dediğiniz gibi tek kumanda olayı da çok iyi olur

  • Dostlar 65XH9096'nın şu anki muadili TCL 65C745 olabilir mi? Kağıt üzerinde özellikle iyi duruyor ama özellikle ulusal kanallarda, düşük bitrate'de XH9096 kadar iyi midir görüntü kalitesi? İki cihazı da kullanan veya karşılaştırabilen varsa yorum yapabilir mi?

  • thom yorke T kullanıcısına yanıt

    65XH9096 10 bit panel kullanıyor diye hatırlıyorum, C745 8bit+frc panel. Bit değerinden çok Tv'yi canlı görüp karar verin derim.

  • thom yorke T kullanıcısına yanıt

    Ben aldığım dönemde rakibi samsung 8 serisi lafı geçiyordu. Fiyat olarak bu civardaki 65 ekran tv lere bakmanız daha iyi olur


    https://www.hepsiburada.com/samsung-65q80c-65-163-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-qled-tv-p-HBCV00004BT490

  • sony 55xh9096 arka kapanı açamadım benim tvnin anakartı yanmış almanyada akrabam resmini çek gönder demiş kapagı açamadım bilen dostlar yardım edermisiniz

  • Arkadaşlar merhaba. Sony Kd-55XE8505 modeli sahibiyim. Digitürk ile kullanım yapıyorum. Kanalın görüntüsü geliyor ancak sesin gelmesi 2-3-4 sn, bazen daha geç bile olabiliyor. Kutuyu farklı tv ye takınca ses-görüntü aynı anda geliyor. TV kaynaklı bir durum sanırım. Bu normal mi, yoksa bir çözümü var mıdır?

  • Arkadaslar Sony 65 Xh 9505 Tv satmayi dusunuyorum, tertemiz, Az kullanilmis, aksamlari izlendi Cogu zaman, ilana koymadim henuz, forumdan dostlara gider belki diye, Tv de gram sorun yok, Olu pixel vs masallahi var tv' nin, tepe model bilen bilir..Bilginize Forumdaslar ..Yer Istanbul..
  • Arkadaşlar merhaba. Bir sorum olacak sizlere. Sanırım televizyonda 4 gb depolama var. Çok fazla uygulama kurmadım. İki tane iptv oynatıcı. Birkaç radyo uygulaması. Kullanılabilir alan 650 mb kalmış. Sizlerde de bu şekilde mi? Sanırım android sistem olarak bayasını kullanıyor. İlerde sorun yaratmaya başlarsa çözümü var mıdır?

  • 
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.