Şimdi Ara

Sony Ericsson C903 CyberShot Fan Club (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.126
Cevap
1
Favori
66.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • üst konuya konu linki eklenmiştir
  • kamerasında servislik bir durum yok. buraya eklenen fotolarla aynı kalitede çekiyor. cihazın foto kalitesi w810i gibi değil. burdakiler de w810i den kötü çekmiş. ben buna kızdım biraz. batarya falan umrumda değil. keşke tek sorunu batarya olsa. bir de t9 da türkçe karakterleri yazmıyor.
  • Yapmayın W810 benim önceki telefonumdu C903'ten daha kötü fotoğraf çektiğini net olarak söyleyebilirim. W810 ile çekilmiş %100 boyutta fotoğraf ekliyorum bakınız aradaki farka.

     Sony Ericsson C903 CyberShot Fan Club
     Sony Ericsson C903 CyberShot Fan Club
     Sony Ericsson C903 CyberShot Fan Club



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 7 Mayıs 2010; 16:16:09 >




  • yukarılarda bulunan c903 ile çekilmiş 2 tane manzara fotoğrafı var. onların rengi soluk gibi. bunlardan daha başarısız. fatoğrafta gece modu yok ondan iç mekan çekimleri kötü. flaşla kullanılabilecek gece modu olsa w810i deki gibi o zaman daha güzel çekerdi. videosunda flaşlı gece modu var ve gerçekten çok iyi çekiyor. bir de nasıl fotoğraf ekliyorsunuz? ben dün denedim yapmam gereken herşeyi yaptım fakat fotoyu açmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan G. -- 7 Mayıs 2010; 18:34:56 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaptan G.

    yukarılarda bulunan c903 ile çekilmiş 2 tane manzara fotoğrafı var. onların rengi soluk gibi. bunlardan daha başarısız. fatoğrafta gece modu yok ondan iç mekan çekimleri kötü. flaşla kullanılabilecek gece modu olsa w810i deki gibi o zaman daha güzel çekerdi. videosunda flaşlı gece modu var ve gerçekten çok iyi çekiyor. bir de nasıl fotoğraf ekliyorsunuz? ben dün denedim yapmam gereken herşeyi yaptım fakat fotoyu açmadı.

    İki tane w810i ile çekilmiş foto yayınlar mısın, çok merak ettim 2mp kamera ile nasıl çekim yapacaksın? Satayım ben cihazımı ondan alayım olmazsa.. Ama çektiğin fotonun aynısını birde c903 lede çek yan yana bakalım olmaz mı?
  • http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=195866

    c903 için yeni cam driver çıkmış bi bakın isterseniz.
  • Kaptan G. telefonda gece çekim modu var alacakaranlık modu bu w810 daki mantıkla çalışıyor. Manzara fotoğraflarına gelince özensiz çekilmişti o yüzden diğerleri kadar iyi değil.
  • Tel kamera yönünden ne derseniz diyin Çok iyi fakat biraz daha güncellenecek Ses olarak c905 güncel acousticlerinden atabilirsiniz...


    Emin Olun zamanla düzeltilecek...Gece çekmek istiyosanız fotoğraf makinası alın...

    İlk k850 çıktığındada gece modu kötüydü ama sayısız cam driver çıkınca şimdi sorunsuz süper bir k850 çıktı piyasaya... o yüzden zaman herşeyin ilacıdır...
  • ben flaşlı gece modundan bahsediyorum. bu telefona öyle birşey lazım. alacakaranlık modunda flaş açılmıyor ve odaklama kapatılıyor. ikisi çok farklı şeyler. sanırım sizi biraz kızdırdım özür dilerim. tepeb durumu anlatmış. fotolar özensiz çekildiği için öyle çıkmış. henüz dışarıda fazla foto çekemedim. foto eklemeyi anlatırsanız sevinirim. forumdan araştırıp buldum. aynı şeyleri yaptım ama açmadı site.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasa_iliç

    http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=195866

    c903 için yeni cam driver çıkmış bi bakın isterseniz.


    Ben denedim yukarda da belirtmiş olmam lazım, bu yazılımda flaş devre dışı kalıyor. Şu an için en iyisi kendi yazılımı. Birde paprazy yazılımı, onuda denedim gündüz daha keskin çekiyor ama o da akşam sıc... yor kendi yazımı ile paparazy yazılımı nın gece çekimi arasında çok fark gördüm.




  • w810i ile çekilmiş bir foto
     Sony Ericsson C903 CyberShot Fan Club



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan G. -- 7 Mayıs 2010; 23:31:54 >
  • %100 halinde gayet grenli ve keskinlikten eser yok maalesef C903'ün hissedilir derecede gerisinde.
  • Arkadaşlar bikaç sorum var...Bu yeni çıkan yazılımları nereden indirip telefona nasıl yüklüyoruz?? Bu yazılımlar ne işe yarıyor? Şimdilik en iyisi ve en günceli hangisi? Teşekürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaptan G.

    w810i ile çekilmiş bir foto
     Sony Ericsson C903 CyberShot Fan Club



    Kaç tane fotoğrafının arasından seçtin bu fotoğrafı :)
  • @tepeb , acidburn, mrshaw,

    kaptan g. nin w810 ile çekilmiş fotosunu gördünüz heralde c903 ümle böyle foto çekemedim.
    sürekli manzara koymuşsunuz, bir de içinde insanları ve yüzleri çektiğiniz fotoları koyun, nasıl bulanık ve keskinlikten uzak olduğu görülecek. telefonumu çok sevmeme rağmen bu fotoğraf ve de çekim gücünün sürekli değişmesi biraz soğuttu beni. keşke şu eskilerden olsaydı da onlardan alsaydık.
  • Bazı Kişiler teknik fotoğrafçılık konusunda uzman olduğu için böyle kaliteli çekiyor olabilir...


    Gece Modu Kötü c903 fakat zamanla iyileştirme yapılacaktır...

    Malesef Suçu Makinaya atıyoruz ama hata sende edaliy elin hiçbir zaman titremiycek unutma elindeki fotoğraf makinası değil...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edaliy

    @tepeb , acidburn, mrshaw,

    kaptan g. nin w810 ile çekilmiş fotosunu gördünüz heralde


    O fotoğrafın %100 halini görün birde keskinlik yok gren çok fazla kesin olarak w810 c903 ten kötü fotoğraf çekiyor.
  • Bir şey söylemeye yada kanıtlama çalışmaya gerek bile yok. Kendi kategorisine göre iyi, sonuçta bunlar telefon fotoğraf makinesi değil ama 2 ile 5 kıyaslamak yanlış. Siz o fotoyu gidin birde C903 le çekin ondan sonra ikisine de bir bakın. Bize göstermenize de gerek yok siz bakın yeter.
  • Hava güzelken bende bir foto çekip ekliyeyim dedim. Manzara çok iyi değil idare edin :)

     Sony Ericsson C903 CyberShot Fan Club


    Edit:

    Not: şu anda şu "http://www.4shared.com/file/PqOgKmdf/v50_Final_Mega-PowerShot-Pro_C.html " yeni yazılımı kullanıyorum ve çekimi de beyaz dengesi gün ışığına aldım baya fark etti. Ev içersin de ışık dengesinin otomatikte tutmam her zaman iyi sonuç verdi, akşamları da florasan da olmazsı iyi sonuç verdi. Bir önceki kullandığım yazılımda gece çekimi iyi değildi, bu yazılımı da gece deneyip sizlerle paylaşırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSwaH -- 9 Mayıs 2010; 14:37:15 >




  • bikere manzara modu süper çalışıyor c903 ün zoom yaparak çekiyosun bulanık görünen görüntü resim çektiten sonra düzeliyo.seyahatlerde çok pratik.ayrıca resimleri zoom yaparak inceleyin hangi telefonla çekilen resim daha çabuk bozulmaya başlıyo zoom yaparken buda bi kıstas olabilir.sürekli yeni yazılımlar çıkıyor ilerde çok daha iyi performanslı bi telefonummuz olacak diye düşünüyorum.ki mod imkanı sayesinde diğerlerine göre çok daha hızlı bi şekilde iyileşme olacaktır.benimde içim telefonun sağlamlığı ve performansı açısından içim tam anlamıyla rahat değil ama bu telefon hepimizin yüzünü kara çıkartçak buna inanalım arkadaşlar :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.