Şimdi Ara

sony ICD-p520 ses kayıt cihazı hakkında acil yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu cihazı almak istiyorum ama harici mikrofon takıp kayıt yapılabiliyor mu bilmiyorum. klavuzda mikrofon girişi gösteriyor. acaba bu şekilde kayıt alan ya da bana yardımcı olabilecek birisi var mı? yardımlarınızı bekliyorum.



  • Mikrofon girişi var harici olarak,herhangi bir mikrofon bağlayıp kullanabilirsin.
  • belirttiğin modelde mikrofon girişi mevcut ancak sony ses kayıt cihazlarının özellikle kalabalık ortamlardaki ses kayıt netliğinden memnun değilim. kafedeyim masaya koyarım, sohbetimi yaparım durumu zor. sonra çözümlemek için bayaa uğraşıyoruz..bunun bir alt modelini kullanmaktayım. devamlı röportajla alakalı bir işteyim , o sebeble uzun araştırmalardan sonra olympusun cok daha kaliteli ses kaydettiğine tanık olduk. o fiyat aralığında aşağıdaki modele de bakabilirsin. mikrofon girişi yine mevcut, üstelik telefonla röportaj kaydı için de telefona bağlanan aparat hediyeli..saygılar..

    http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=8427&categoryId=1132&path=1079:1132&ref=007.1




  • sony için bir hatırlatma da mikrofon girişi olsa da her türlü mikrofonla kullanılamıyor ne yazık ki..ses kayıt cihazları için üretilen gücünü cihazdan alan ürünlerden ayrıca satın almalısın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.