Şimdi Ara

PlayStation Portal [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
31
Favori
10.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kutillo kullanıcısına yanıt

    Bu pc tabanlı el konsollarında hangi cihazı alirsan al, ps vita gibi uzun sarj süreleri bekleme. :) Evet steamdeck oled, şarj suresi diğerlerine göre daha avantajlı. Ama o da çok uzun bir süre getirmez. Rog ally bir saat gidiyorsa, o da en fazla 2 saat gidecektir. Tabi bu süreler oynadığın oyuna göre ve cihazın kullandığı tdp watt değerine göre değişkenlik gösterecektir. O yüzden dışarıda kullanacak isen, bir tane 30-40 binlik powerbank şart, o zaman 4-5 saat dışarıda oyun oynama sürelerine ulaşırsın. Steamdeckin bence tek avantajı stabil Linux tabanlı arayüzü . Diğer her konuda ally derim. Zaten bir pc'den farkı yok. Win11 yüklü olarak geliyor. İstediğin oyun kütüphanesine hemen erişebiliyorsun, çok daha güçlü bir cihaz. Ben her zaman daha güçlü cihaz kullan ma taraftarıyım. Bazı oyunlarda performans farki iki katına çıkıyor. Ne diye daha düşük donanıma aynı parayi vereyim. Tabi karar sizin, hangisinin avantajları daha çok hoşunuza gidiyorsa onu alın.





  • Ziromen kullanıcısına yanıt

    200 dolara satılan bir ürün nasıl 20 bine satılacak. Şu an ki fiyat bile, içinde bir donanımı olmayan, ps5'e bağlı olmadan çalışmayan, sadece uzaktan oynama yapan bir cihaz için çok çok fazla. Ben rog ally extreme cihazı bile nerdeyse 20 bin tl'ye aldım. Bu nasıl 20bin olsun. Kardeşim belki bilmiyorsundur, bu cihazın içinde cpu, gpu , ssd gibi donanımlar yok. :) O yüzden 11 bin TL'lik fiyat bile fazla.

  • Ziromen kullanıcısına yanıt

    Yurtdışı imkanı varsa yurtdışında alın yada satanlar var zaten. Ben 7000 küsüre aldım ki. Bu fiyata kol alınıyor sadece. Çok şık ve gayet iyi performanslı alet.

  • İstanbul'da ki evimde internetim baya iyiydi o internet ile bu portal ile güzel oynanırdı. Muğla'da ki evimde fiber alt yapı yok alsam da büyük ihtimalle pixselleşecek görüntü kalitesi 480p gibi gözükecek oynarken tadım kaçıcak. Keşke şunun donanımlı hali çıksa.  

  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    O da yakında gelir bence, el konsolu işi kızışıyor.

  • Portalı telefonun interneti ile kullansak sıkıntısız kullanabilirmiyiz kota sorunum yok
  • kutillo kullanıcısına yanıt

    Ben denedim donmalar oluyordu hocam. Hattım Türktelekom. Ping olayı yüksek olduğundan yaşadım bu sorunları. Yoksa download upload gayet yeterli...

  • ciways kullanıcısına yanıt
    Ps backbone kullanıyorum ama portalı baya beğendim keşke diğer el konsolları gibi olsa
  • PS Portal'ı internet paketi ile kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ? (Türk Telekom)

  • S.Gorduk S kullanıcısına yanıt

    internet paketinden kastın mobil veri ise çok internet yiyor hocam wifi şart yani. mesala 2buçuk saat Spiderman2 oynamış birisi 8gb internet yemiş, oyuna görede değişiyor tabi 40 dk oynadım 1 gb gitti diyende var.

  • kutillo kullanıcısına yanıt

    hangi paket hocam o mobil veri olupta kota olmayan 🤔

  • çanta aldım dışarıda taşımak için iyi oldu evde de kullanılmadığı zaman o koca ekranla ortalarda gezinmesi iyi değil :) çantasına koyup kaldırıyorum..


    PlayStation Portal [ANA KONU]
    PlayStation Portal [ANA KONU]




  • byvolcan kullanıcısına yanıt

    Selamlar. Evet, kastım telefonun mobil verisi. Özellikle feribotta ortalama 20-25 dakikalık seanslarda kullanmayı düşünüyorum. Sizin verdiğiniz örneğe göre tek bir feribot seferinde 500mb oluyor. Benim senaryoda ve internet paket kotama göre fena değil ancak şaşırtıcı derecede yüksekmiş.


    Esasen merak ettiğim konu mobil veri ile kullanıldığında kullanıcı deneyimi: Kopmalar, bağlantı, hız, lag.


    Evde Wi-Fi'de belki yatarken kullanırım ancak asıl alış amacım dışarda mobil veri.

  • Ev ağına bağlı iken online fifa oynasak çok gecikme olur mu?
  • PlayStation Portal [ANA KONU]

    Ps remote play ile mobil verisi akış değerleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 28 Şubat 2024; 14:24:18 >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Vodafone ama en az 6 ay kullanmış ve 25 yaş ve altı olman lazım herhangi bir yakının varsa akraba yeğen falan onun adına yaptırabiliyorsun daha uyguna diye söylediler vodafondan
    Ben kotasız kullanıyorum demedim kota sorunum yok dedim 😀100-150gb arası kota kullanımım var bana yetiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutillo -- 28 Şubat 2024; 14:28:27 >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzu oldukça haklı buluyorum. Legion Go'yu nereye koyuyorsunuz hocam bu ekosistemde? Bir el konsolu ben de almak istiyorum da hazır sizi bulmuşken sorayım
  • Pegasus J. Crawford kullanıcısına yanıt

    Legion go, donanımı asus rog ally extreme ile aynı, ekranı daha büyük ve çözünürlük olarak daha yüksek ekrana sahip. Kontroller, switchdeki gibi çıkarılabiliyor. Bir tanesi mouse şeklinde kullanılabiliyor. Ama bence gereksiz pahalı, şu an tr'de rog ally'nin piyasası daha fazla.Daha ucuza bulabiliyorsun.O yüzden bana sorarsan, ally extreme modeli almak daha mantıklı.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.