Şimdi Ara

SONY TABLET S VS İPAD 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tablet pc almak istiyorum ancak bu konuda bilgim zayıf.İpad 2 de java ve flash desteğinin olmamasından dolayı ne gibi sıkıntalar yaşarım. Tablet pc yi bankalara girmek veya seyehat sırasında işlerimi halletmek için kullanacağım.
    ipad 2 bu konuda ne gibi sıkıntılar yaratır. Bu java ve flash sorunu sony de varmıdır? sizce hangisi ve neden?



  • aynı sorunun cevaplarını bende istiyorum arkadaşlar
  • ipadde flash olmamasi tam tersine sorun olmamasi icin. Sacma sapan web reklamlarindan bir miktar korunmus oluyorsun ve cihaziniz daha stabil calisiyor.
  • yolculuk coksa 3g tercih etmekte fayda var.
  • Zaten illaki 3g li olacak.Bir taraftan sony vaio notebook kullanıyorum çok memnunum diğer taraftan ipad kendini kanıtlamış.Yani örnek verebilirmisiniz hangi siteleri kullanamam.Yada sitenin ana hatlarını kullanıp bu reklam kısımlarınımı göremem?Bankalara sorunsuz girebilirmiyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drberti -- 2 Ekim 2011; 11:10:46 >
  • ipadde neredeyse her bankanınn uygulaması var olmayanlarada girersiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yildiray35

    ipadde flash olmamasi tam tersine sorun olmamasi icin. Sacma sapan web reklamlarindan bir miktar korunmus oluyorsun ve cihaziniz daha stabil calisiyor.

    hahahahahahahahahahaahhahahaha gulerim buna Flashı kapatma gibi bir olanak var ama sızın Video izleme gibi bir olanağınız yok Steve nasısın

    Bence ya galaxy tab yada İpad2 al kararsenin
  • Sony de 3g yok diye biliyorum
  • Kasım ayın da 3G modeli piyasa çıkıyor.
  • 1 kasımda ereyonda satışa çıkacakmış arkadaşlar

    http://www.ereyon.com.tr/kategori/tablet.aspx?brnd=Sony
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PoseidonÇağ

    1 kasımda ereyonda satışa çıkacakmış arkadaşlar

    http://www.ereyon.com.tr/kategori/tablet.aspx?brnd=Sony

    Sony bayilerinde şuan satış da;


    SGP-T111TR 16 GB Modeli : 1.149 TL
    SGP-T112TR 32 GB Modeli : 1.349 TL
    SGP-CK1/B Deri çanta : 199 TL
    SGP-CV1/B Katlanır deri kılıf : 175 TL
    SGP-WKB1 Buetooth Klavye: 129 TL
    SGP-DS1 Tablet standartı(şarj özellikli) : 69 TL

    Ürünü inceledim..youtube videolarını takılarak açıyor, usb girişi yok, flash uygulamaları açıyor dediler ama girdiğim bir iki sitede açmadı, haber sitelerine konulan videoları açmadı.




  • Ben eşime aldım bir tane. Galaxy kullanmış birisi olarak hdmi kenara koyarsak daha üstün bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Tasarımı oldukça hoş ve ele iyi oturuyor masaya koyduğunuda da yazı yazması falan çok kolay oluyor. Büyük boy sd kart okuması en çok hoşuma giden özelliklerindne birisi çünkü fotoğraf makinalarında genelde büyük boy sd kart kullanılıyor ve bu da çok kolay bir şekilde fotoğraflara ulaşmayı sağlıyor. HDMI olmaması büyük eksiklik bunu kenara koymuştum ama dnli özelliği sayesinde filmleri tv ye aktarabiliyorsunuz bu da çok hoş bir özellik. Son olarak universal kumanda olarak kullanabiliyorsunuz. Performans olarak da hiç yabana atılmayacak bir cihaz, galaxy iyi optimize edilmiş bir cihaz ama nvdia tegra 2 de gayet iyi iş çıkartıyor. Galaxy nin fiyatı 1300 tl lerde dolaşırken bu ürünü garantili olarak 1000tl ye almak da ayrı bir güzellik. Videoları takılarak gösteriyor demiş bir arkadaş ama ben dizi tv den falan gayet rahat dizi izleyebildim ki canımızı okuyan netbookumuzda bu büyük bir lüks idi... Ayrıca cihazı açar açmaz 3.2 güncellemesini de yapıyor. Ipad 2 bence ayrı dünyadan gelmiş bir cihaz ve bu tablet ile karşılaştırılması haksızlık olur. Bir apple kullanıcısı olarak apple'ın özgürlüklere olan düşmanlığı sebebi ile tablet konusunda android tercih ettim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: inzu

    Ben eşime aldım bir tane. Galaxy kullanmış birisi olarak hdmi kenara koyarsak daha üstün bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Tasarımı oldukça hoş ve ele iyi oturuyor masaya koyduğunuda da yazı yazması falan çok kolay oluyor. Büyük boy sd kart okuması en çok hoşuma giden özelliklerindne birisi çünkü fotoğraf makinalarında genelde büyük boy sd kart kullanılıyor ve bu da çok kolay bir şekilde fotoğraflara ulaşmayı sağlıyor. HDMI olmaması büyük eksiklik bunu kenara koymuştum ama dnli özelliği sayesinde filmleri tv ye aktarabiliyorsunuz bu da çok hoş bir özellik. Son olarak universal kumanda olarak kullanabiliyorsunuz. Performans olarak da hiç yabana atılmayacak bir cihaz, galaxy iyi optimize edilmiş bir cihaz ama nvdia tegra 2 de gayet iyi iş çıkartıyor. Galaxy nin fiyatı 1300 tl lerde dolaşırken bu ürünü garantili olarak 1000tl ye almak da ayrı bir güzellik. Videoları takılarak gösteriyor demiş bir arkadaş ama ben dizi tv den falan gayet rahat dizi izleyebildim ki canımızı okuyan netbookumuzda bu büyük bir lüks idi... Ayrıca cihazı açar açmaz 3.2 güncellemesini de yapıyor. Ipad 2 bence ayrı dünyadan gelmiş bir cihaz ve bu tablet ile karşılaştırılması haksızlık olur. Bir apple kullanıcısı olarak apple'ın özgürlüklere olan düşmanlığı sebebi ile tablet konusunda android tercih ettim.

    net üzerinden video izleme şansınız oldu mu? flash uygulamaları denediniz mi? yorumunuzu rica ediyorum.




  • Evet dizi izledim ve gayet yeterli bir performans aldim sayfalar cok hİzli geliyor
  • suan android motorola xoom tablet var, ayrica hp touchpadde var ipadi verip xoom aldim. Android cihaz da istediginde flashi kapatabiliyormusuz, daha komigini soyleyim keyfin yerine gelsin : birak bunlarin video oynatmasini neredeyse ses dosyasini bile calamiyacaklar.
    Konuyubaslatan arkadasimmeslek hekimlik ise meslekdasiz, medikal programlari falanda dusunuyorsaniz ipad alin. Kaliteli bir cihaz alacaksaniz ipad, hp touchpad veya blackberry playbook alin.
  • samsung galaxy tab da ipad taklidi oldugu kac ulkede mahkeme karari ile onaylandi ve satisi yasaklandi?
  • Ben de dün sony tableti TEKNOSA'dan aldım. İki gündür elimden düşmüyor. Kullanması kesinlikle zevkli. Cihazda USB 2.0 ve HDMI çıkışının olmaması hoş değil fakat şimdiye kadar hiç eksikliğini hissetmedim. Tabletler nihayetinde sınırlı özelliklere sahip bilgisayarlar ve belli amaçlar için tasarlanmışlar. Taşınabilirlik. Bu yüzden HDMI çıkışının çok önemli olmadığını da düşünüyorum; eğer özel bir cihaza (gerçekten sizin için gerekli bir cihaz/sisteme) bağlanmak zorunda değilseniz olmasa da olur dedim. Kaldı ki DLNA artık bu işleri görüyor. İnternette sıkıntı yaşamadım. Gayet hızlı ve akıcı. Videolar da gayet güzel. Facebookta izledim bazı videolar. Kendi ekran kalitesi de süper. Hafızaya attığım videoları izlerken kalitesine hayran kaldım. Sesi de gayet başarılı.

    Bazı menüler yarı türkçe yarı ingilizce. Güncellemelerle sorun halledilir sanıyorum. Şu anda 3.2 var üzerinde. Aldığım gün update ettim. Tek sorun uygulama eksikliği. Bu da tabletin sorunu değil zaten, uygulama geliştiricilerinin eksikliği. Evvelden bu sebepten dolayı ipad almak istiyordum ama fuck dedim. Zaten internet ve video ve birkaç office uygulaması için satın aldığımdan bunu da es geçtim. Sürekli elimde tabletle gezeceğimi sanmıyorum. Çoğu şeyi LG Optimus Black cep telefonundan yapabiliyorum çünkü.

    Sony almamın en büyük sebebi de tasarımı oldu. Piyasadaki tüm tablet ipad çakması gibi duruyor. Özellikle Samsung. Evvelden de xperia arc almayı düşünüyordum tasarımından dolayı, piyasada olmadığı için almamıştım. Sony bu tasarım işini gerçekten güzel yapıyor. Resimlerden, videolardan çok daha güzel görünüyor elde. İnsan böyle bir şeye sahip olduğuna seviyor.

    Ben tavsiye ediyorum. CNET uzmanları da Samsung'a tercih ediyor zaten. (aklınızda bulunsun)




  • Cihazda USB 2.0 var dostum olmadığını nerden çıkardın? Flash disk takmak için çevirici lazım o kadar.

    http://store.iphoneworld.ca/Mini-USB-to-Micro-USB-Converter-prodid-4350.html işte bundan lazım
  • Yahu ben bir türlü youtube yükleyemedim... Yani youtube client programı. Bunu nerden nasıl yükleriz bilen va rmı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.