Şimdi Ara

SONY Türkiye'de TV satışını tamamen sonlandırmış görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sitelerinde Tv bölümünü kaldırmışlar. Bu konuda bilgisi olan var mı?




  • Zaten piyasada yok gibi bir şeydi.

  • Nokia nın yolundan gidiyor.
  • Teknik servisin devam ettigini soyluyorlar , yurtdisindan getirtebilirsiniz ama ankara da baskentte bile son sony bayii belkide kapandi , ocak ayinda kapaticaz diyorlardi , suan buyuk olasilik a80k ve diger modellerinin satisi yok bulsaniz bile teshirdir . Cok kotu oldu , allahin belasi samsung u bitirmeleri gerekirken lg den tcl samsungdan daha islevsel kaliteli sony modellerinin onunu kestiler . Memlekette bk a batmayan hic bir sey kalmadi . Sahsi fikrim ve istegim 24 modelleri gelse belki.alabilirdim kaliteli . Bir sony ile lg ses sistemi goruntu kalitesi goz konforu acisindan fark var

    AŞŞAĞIDAKİ ZAT DA KÜLTÜRLÜLER DE KENDİSİ ARASINDAKİ FARK I BİLMİYOR KENDİSİ ZATEN BİRŞEY BİLMEDİĞİ İÇİN . GELMİŞ 6 HANELİ FİYATLI OLED LER İLE 15 20 BİNLİK MİNİLED LERİ KARŞILAŞTIRAMAMIŞ .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 10 Şubat 2024; 21:49:42 >
  • estimates29 E kullanıcısına yanıt

    O sizin dusunceniz, evimde samsung 55f8000 sesli, hareketli, kendinden kamerali ultra ince tv vardi, 10 yildan fazladir kullaniyorum. Yazliga goturdum bu tv i ve yerine 65xg9505 aldim, 3.yil icindeyim ve bes para etmez bir tv. Kac defa garantiye yolladim unuttum sayisini. Goruntuler birbirine giriyor, usb den film izlerken donuyor, reset atiyor vb. 2 yilin sonunda bir yazilim geldi de o sekilde duzeldi bazi seyleri. Samsung almamin sebebi sadece dts destegini yeni tvlere koymuyor olmalariydi, ama pisman oldum sony aldigima.

  • üzücü. ülkedeki en iyi televizyonlardı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.