Şimdi Ara

Sony Xperia 1 VI'nın fiyatı sızdırıldı: İşte beklenen özellikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia 1 VI'nın fiyatı sızdırıldı: İşte beklenen özellikler
    Sony, yeni akıllı telefonu Xperia 1 VI'yı 17 Mayıs'ta piyasaya sürecek. Geçtiğimiz günlerde telefonun kamera adası hakkında çıkan söylentiler, Xperia 1 V'e kıyasla daha büyük kamera modüllerine işaret etmişti. Lansmana sayılı günler kala ise cihaz hakkındaki söylentiler artıyor ve yakın bir zamanda cihazın muhtemel fiyatı sızdırıldı.



    Ayrıca Bkz.Google Pixel 8a'nın mavi ve yeşil varyantları ilk kez canlı olarak görüntülendi



    İşte Sony Xperia 1 VI'nın beklenen fiyatı ve özellikleri:



    Sony Xperia 1 VI'nın fiyatı sızdırıldı: İşte beklenen özellikler
    Geçtiğimiz günlerde FCC sertifikasında listelenen yeni amiral gemisi Sony Xperia 1 VI hakkında çıkan yeni bir rapor, cihazın muhtemel fiyatını ortaya çıkardı. Rapora göre Tayvan'da telefonun selefine kıyasla biraz daha düşük bir fiyata satılacağı ve yaklaşık 1288 dolar yerine 1224 dolar fiyatla satılacağı iddia edilmekte.



    Cihazın beklenen özelliklerine değinecek olursak ise eski sızıntılara göre Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3'ten güç alması beklenen Sony Xperia 1 VI, 6.5 inç boyutunda bir ekrana sahip olacak ve cihazın boyutu da 161.9 x 74.5 x 8.4mm olacak.




    Kaynak:https://sumahodigest.com/?p=29544







  • Sektörü için iyi olabilir, ama ben almam aynı meta elma içinde geçerli fold cihazlar incelip gelişiyor iken bunlar takoz!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • özelliklerin de tamamı ortada maşallah.

  • Mylevi M kullanıcısına yanıt
    ekranı olacağı söyleniyor.

  • Haaaaaa

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sony diyor ki, Tamam bütün telefonlara sensör üretiyoruz kendi telefonumuza en kötüsünü koyuyoruz, tasarımı ve yazılım işini de umursamıyoruz ama bu takoz gibi iğrenç cihazları lütfen alın.

  • Reklam için çıkmış bir telefon, alan eden olur mu kaç satar merak ediyorum.

  • Nedense seviyorum Sony i.

  • Thompson. T kullanıcısına yanıt

    Alıntı

    metni:
    bütün telefonlara sensör üretiyoruz kendi telefonumuza en kötüsünü koyuyoruz

    Tamamen yanlış, en iyi sensörlerini koyuyolar. Problem Sony'nin kamera yazılımında tamamen, görüntü işlemini bi DSLR'mışcasına tamamen manuel yapıyor Sony.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen tasarımını beğendim.

  • Ben iPhone ile aynı kalitedeyim deyip, çerçeveli ekrandan vazgeçme. Şimdi telefon üret. Nerede satılıyor bu. Sadece Japonya'da mi? Azıcık Çinlilerden örnek alın. Koskoca Sony ne hallere düştü.

  • Blitz. kullanıcısına yanıt

    Ben çektiğim fotoğrafa bakarım ben mi düzelteceğim yazılımı? piyasa nın en kötü çekim yapan cihazı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf makinelerinde iki tür vardir. Bir tam otomatik ikincisi tam mekanik.

    Tam otomatik point and shoot yani cikar cebinden bas çek bu iPhone diyebiliriz.

    Digeri tam mekanik, tüm ayarlari kendiniz yapmanız lazım. Eger bu ayarlari yapabiliyorsaniz mobil telnoloji alanında eline su dökecek herhangi bir akıllı telefon bulunmamakta. Sony bu seriyi para kazanayımdan ziyade hedef kitleye satıyor. Fotoğraf çekmeyi seven ve bununla uğraşan bir kullanıcı zaten pesindedir bu telefonun.

  • Yahu artık ulaşamadığınız ya da ulaşmak istemediğiniz cihazlara takoz demeyi bırakın. Bütün markalarda tasarım ortak paydaya döndü . Aşağı yukarı bütün markalar bu tasarıma geçti ya da geçiyor. Sony nin farkı çizgisini hiç bozmadı. Şahsi fikrim Cihazı kullanıp öyle karar verin. Nasip olursa alacağım inşallah

  • sony tarafının şu saatten sonra kısa vadede pastadan pay alma dışında telefon konusunda büyük hedefleri yoktur diye düşünüyorum, o zaman kamera gibi, ses gibi, ortaya farkını koyabileceği, sony menşeili konsol ile fotoğraf makinesi ile tv ile bütünleşebilecek sağlam bir cihazla ben de buradayım demekten başka pek bir çaresi yok gibi artık, bütünlük seven insanları bu şekilde kendine döndürebilir bir nebze

  • Thompson. T kullanıcısına yanıt

    O konuda tamamen haklısınız hocam, point and shoot konusunda çok kötü durumda Sony. Sensörün kötü olduğu kısmı yanlıştı sadece.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Maalesef sony telefon kameraları sandığınız kadar iyi değil.Ne yaparsanız yapın bazı telefonlardaki netliği ve derinliği yakalamak için daha büyük bir sensöre ihtiyaçları var. En iyi mobil kameralar 1 inç ama sony ana sensörünü değiştirmemeyi planlıyor.

    Yazılım olarak o kadar kötüler ki internette insanların sorunlarını okusanız benim yaptığım gibi fanatiklikten vazgeçmenizi sağlayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DsLite yardım -- 29 Nisan 2024; 17:20:46 >
  • Tutunamayanlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • otomatik odaklanmayı hızlandıracak bir sistem görünmüyor. lidar veya kızılötesi tarayıcı gözü yok bunun. Böyle bir telefon en fazla 700 dolar eder.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.