Şimdi Ara

★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! (1449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.077
Cevap
140
Favori
714.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14471448144914501451
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam ben de küçüklüğümden beri bütün elektronik cihazlarımın Sony olmasını istemişimdir. MP3 Player'lerim, kulaklıklarım, evdeki TV'miz hep Sony olmuştur. Keza telefonlarım da öyle.. Sony K750i, Sony W810i, Xperia Arc, Xperia S, Xperia Z ve Xperia Z3....

    Z3'ü yaklaşık olarak 3.5 sene kullandım ve benim için Sony cihazların Nirvana'sıydı. En son dokunmatik ekran bozulunca cihazdan ayrılmak zorunda kaldım.
    O sıralar Xperia XZ1 vardı en güçlü cihaz olarak. İncelemek için TürkTelekom bayiisine gittim. Neyse beni şaşırtmadı yine sağlam duran akıcı bir işletim sistemine sahip altta ve üstte hayvan gibi çerçevesi olan tepsi şeklinde bir telefondu. Sonra gözüm Galaxy S8+'a gitti. Telefonda çerçeve hemen hemen yok. Boyutları XZ1 ile hemen hemen aynı olmasına rağmen çok daha büyük bir ekran sunuyor. Açıkçası başka bir markanın Sony'e karşı daha cezbedici gelmesi beni üzdü. XZ2'yi bekleyeceğim dedim.
    XZ2'de çerçevesiz tasarım beklerken XZ1'i aratan bir tasarım yapmışlar. Yani beni tatmin etmedi. Xperia XZ Premium da çok güçlü bir cihaz ama o alttaki ve üstteki yarım parmak boyutundaki çerçeveler baydı artık.

    Bu sebepten ötürü S8+ aldım. Hiç Samsung cihaz kullanmamıştım ancak annem ve babam kullandığı için cihazın nasıl olduğunu biliyordum. Samsung ciddi mesafe kat etmiş. Kasası artık plastik değil. Arayüzü o hantal TouchWiz'den kurtarmışlar. Nefret ettiğim Home tuşunu kaldırmışlar. Mükemmel bir ses ve kamera kalitesi var. ( Z3'ün ses kısıklığı beni kanser etmişti ) Telefonun içinden 300 liralık kulaklık çıkıyor. En önemlisi de Sony gibi bizi Teleservice ile muhatap etmiyor. Kendi servis ağı var.

    Sony her zaman bir uktedir benim içimde. Ancak şu tasarım algısı ve servis anlayışı değişmediği sürece Sony'nin cep telefonu bölümü benim için bitmiştir. Sonuçta para ödeyerek alıyoruz bu cihazları. Umarım günün birinde tekrar Sony'e yönelebilirim..




  • Arkadaşlar xperia z3 telefonuma 32 gb micro sd kart aldım. İlk başta taktığımda sorunsuz kartı tanıyor sil/yaz sorun yok kullanıyorum ama 4-5 saat sonra cihaz kartı görmüyor sanki hiç yokmuş gibi kayboluyor ve tak çıkar işe yaramıyor, telefonu yeniden başlat yaptığımda ise herşey normale dönüyor kartı tekrar görüyor sorun nedir ? Kartta sorun var desem bilgisayarda sorunsuz kullanıyorum içine film attım 1 saat sorunsuz izledim ama telefon 4-5 saat sonra kartı bir anda hiç görmüyor ???
  • per10 P kullanıcısına yanıt
    Başka bir hafıza kartı deneyin hocam. Eğer onda da yaparsa zaten sorunun telefonda olduğu belli olur. Ama sorunsuz çalışırsa demek ki hafıza kartını ya telefon üzerinden biçimlendirip kuracaksınız yada hafıza kartı ile uyumsuzluk var.
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    bana ulaş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kloveangel

    bana ulaş
    Eyw hocam hallettim kendim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Hocam z3'te numara engelleme nasıl yapılıyor ? bakmadığım yer kalmadı. Gereksiz bi numara dadandı bişiler satmak için engelleyemiyorum diğer telefonlarda çok kolaydı benmi bulamadım acaba.
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    https://support.sonymobile.com/tr/xperiaxz/userguide/blocking-a-number/



    şu videoyu izleyebilirsin.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam buradaki yöntemle z3 menüsü farklı. Çok ilginç iphone ve samsung kullanırken çok basit engellenebiliyordu z3 te bu iş bu kadarmı zor benmi bulamıyorum acaba garip
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    https://support.sonymobile.com/tr/xperiaz3compact/userguide/restricting-calls/


    birde buraya bakın
  • Selam ahali, bir hafta boyunca sorunlarınızı dinleyip çözüme kavuşturmaya vaktim olacak. Z3 ile ilgili problemleri olan kullanıcılar bana PM'den ulaşabilirler. Vesselam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 20 Ocak 2019; 12:41:22 >
  • Z3 ile ilgili Harika yazılımlar ve bunların nasıl yüklenileceğini paylaşacağım bunlar sırasıyla:
    Moonwalker rom
    xposed ve mükemmel uygulamaları
    ses yazılımları, xz,viper4arise,dolby atmos+nooxzoide ile sesin muaazzam olması(piyasa da şu an bu yazılımla eline su döken yok v30+ dahil)
    cyberian camera (efsane)
    vb... yazım ilginizi çekiyor ve konu yaşıyormu diye görmem açısından beğenilerinizi görmem gerekiyor ve bu durumda 3 güne kadar videoları youtube'a atıp burada paylaşacağım. Sağlıcakla kalın.

    paylaşımlara başladım dostlar izleyebilirsiniz
    paylaşımlarda yer alan konular ı kısaca yazayım:
    1)Moonwalker rom kurulumu (popüler)
    2) xposed kurulumu
    3)cyberian kamera kurulumu
    4)xperia x sound+viper4arise+Dolby atmos+Nooxzoide kurulumu(Bu telden bu yazılımla daha iyisi yok)
    5) system remove kurulumu (rootlu) sistemdeki gereksiz uygulamaları silme
    6) youtube vanced kurulumu(youtube'u arka planda oynatma, arka temayı koyu yapma, reklamsız izleme,ekranın yukarı ve aşağı kısmına basarak ses ve parlaklığı yükseltip azaltma)
    7) grenify kurulumu (sistem ve kullanıcı uygulamalarının uyutularak ram+pili rahatlatması,pil süresini uzatmak

    xposed uygulamalarını ve bunları yüklenmesi ve nasıl kullanılacağının anlatılması
    1)XLED (Tüm uygumalara farklı led ışığı atama)
    2) Boot manager (Sistemi yeniden başlatırken istenmeyen uygulamaları devre dışı bırakmak)
    3)Xınsta instagram sürümüyle uyumlu olmalı (instagram videoları, resimleri indirir,durumunu izlediğiniz kişi izlediğinizin farkına varmaz)
    4)Minminguard,Adaway(Tüm reklamların engellenmesi)
    5)Battery home (Batarya çubuğuna ve yüzdesine renk vermek)
    6)amplify (istenirse) Pilin uzun gitmesini sağlayacak bir uygulama bunu anlatmadım youtube'da anlatan arkadaşlar mevcut.

    Videoların birkaçını yükledim. Bazı hatalarım olabilir bu bakımdan kusura bakmayın.


    https://www.youtube.com/watch?v=17a5tMH3ow8&t=32s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloveangel -- 28 Ocak 2019; 22:41:2 >




  • Z3 ekran kırıldı, tamirine yüksek mebla istiyolar. Kendim temin edebilirsem kendim yapacam. Elinde parça olan varsa bana ulaşsın.
    P20 lite aldım performansı z3 ün eline su dökemez.sony nin kıymetini bilin.ıphone x ve s9 uzaktaki tabelayı çekiyolardı araya girdim z3 le çektim adamlar inanmak istemiyo okadar diyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi android 8.1 rom hangisi deneyen varmı
  • En iyi android 8.1 rom hangisi deneyen varmı
  • hexedemical H kullanıcısına yanıt
    Z3 teki performansını bilmiyorum lakin Z2'de deneyimlediklerim arasında bence tartışmasız Carbon Rom 6.1. Bu arada birkaç güne kendi derlediğim bir yamayı sizinle paylaşacağım, deneyimlemek isteyen olursa benimle iletişime geçebilirsiniz. Vesselam ;)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 11 Şubat 2019; 14:22:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi tamirden sonra arka kamerası çalışmayan var mı??? Bir daha tamir parası vermek istemiyorum 750 lirayı geçti tamir param.
  • Xiaomiye geçiş yapmadan biraz daha kullanmak istiyorum. Malum iphone alınmaz bu devirde bu pahalılıkla
  • 2015de aldım hala kullanıyorum ama güncelleme almıyor ve android 6 da kaldım onun dışında bi zaman sonra şarj yerine takılan kapak takılmamaya başlıyor.daha sonra suyla temas etti sim kartı çalışmamaya başladı tamire verdim bu seferde bataryası çok çabuk bitmeye başladı.bu yüzden değiştiricem s8 veya huawei düşünüyorum.tavsiyesi olan var mı?

    bunun haricinde yeni ekran takıldıktan sonra telefonla konuşurken telefon siyah ekranda takılıyo kalıyor ve konuştuğum kişi kapatmazsa kapatamıyorum telefonu YARDIM EDİNNNN
  • Faıthful kullanıcısına yanıt
    Güncelleme gelmez Sony desteği keseli çok oldu onun en büyük nedeni qualcomm ile google oldu. Android 7 için işlemci ve ekran kartı sürücü güncellemesi yayınlanmadı ve google onaylamadı. Yoksa sony beta android 7 çıkarmıştı. Alacaktı da telefon ama engellediler.

    Kapak sök tak yapa yapa eskimişitir. Çinden ucuza alıver hocam.

    Su temasına yapacak birşey yok. Batarya ilk orjinal batarya ise değişim vakti gelmiştir hocam.


    Siyah ekran olayı ekranı takan servisin sensörü tam takamamasından kaynaklanıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ouzqan

    Güncelleme gelmez Sony desteği keseli çok oldu onun en büyük nedeni qualcomm ile google oldu. Android 7 için işlemci ve ekran kartı sürücü güncellemesi yayınlanmadı ve google onaylamadı. Yoksa sony beta android 7 çıkarmıştı. Alacaktı da telefon ama engellediler.

    Kapak sök tak yapa yapa eskimişitir. Çinden ucuza alıver hocam.

    Su temasına yapacak birşey yok. Batarya ilk orjinal batarya ise değişim vakti gelmiştir hocam.


    Siyah ekran olayı ekranı takan servisin sensörü tam takamamasından kaynaklanıyor.
    sony almayı düşündüm de xz1 felan çıkmış en son ama çerçeveyi niye o kadar kalın yapmışlar bunlar kafayı yemiş harbiden,bütün telefon şirketleri ekranı arttırmaya çalışırken bunlar azaltmaya çalışmış




  • 
Sayfa: önceki 14471448144914501451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.