Şimdi Ara

Sony z3 compact ya da Iphone 5s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu iki model arasında çok fazla ikilemdeyim. Daha önce ip4 ve 4s kullandım şu an ise idareten nokia 1320 wp kullanıyorum. Aslında 1320' yi büyük ekran sevdasıyla ve kasmamasının yanında ucuz olmasından ötürü almıştım. Bu sevda pek fazla sürmedi ve daha kompakt cihazlara yönelmek istiyorum. Tabi bir de marketinin leş gibi olması ve kullandığım süre boyunca bir adım ilerlememesi de var.

    Bugün iki modeli de inceledim. Daha önce android hiç cihaz kullanmadım ama sony z3c tam limitlerde tek el kullanımı ve malzeme kalitesinin iyi olmasıyla 5s alacakken kafamı karıştırdı. Beklemediğim derecede hafif, ekran renkleri güzel, akıcı ve hızlıydı. Tabi ilerleyen süreçte ne olur bilemem.

    5s ise tek el ile çok daha rahat kullanılabilir. Malzeme kalitesi muazzam. Tasarım keza çok iyi. Ekosisteme zaten hakimim akıcı ve güzeldi. Beni tek endişelendiren şarj konusu. Şu an kullandığım 1320' de en yoğun kullanımımda dahi 2 günü çıkarıyorum. Normal günlük konuşma ve mesajlaşma ile 3-4 gün arasında gidiyor. 5s ile tabiki olmayacak böyle bir şey beklentim de yok. Ancak z3c bana bu kullanımı sunabilecek seviyede pile sahip. 5s' den diğer bir çekincem bir model eskide kaldı. IOS ekosisteminde bir telefon 2 model üstü çıktığında yeni güncellemelerle kasmaya başlıyor. 4 ve 4s satmamın sebebi de bu.

    Peki madem öyle neden ip6 düşünmüyorum. Kendi düşüncem 5s kadar kaliteli görünmüyor. Kasasını hiç mi hiç beğenmedim. Hele arkadaki anten çizgileri ve kameranın çıkıntılı yapısı Apple markasına geçmiş modellere baktığımda yakıştıramadığım kozmetik özellikler.

    Düşüncelerim bunlar. Kararımda yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ederim.







  • Bu iki telefon arasından kesinlikle z3 compact'ı tercih ederim. Hem android deneyimi yasamıs olursunuz, hem sarjınız uzun gıder ve telefonunuzdan daha cok keyıf alırsınız hem de su gecırmıyor ;)
  • SBJKN1903 S kullanıcısına yanıt
    Android deneyimi yaşayan arkadaşlarım da pek önermiyor ya. Çok kararsızım. s4 note3 de absürt hatalarla karşılaşıyorlar keza ben kullanırken de olabiliyor. Ama 720p z3c' de kasması imkânsız gibi o sistem özellikleri ile.
  • Z3compact kisa ve net.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 5s

    yada htc one m7

    sony tasarımını bende beğenmiyorum.kasa cam olayını fazla abarttılar.cam ucuza geliyor herhalde.bol bol kullanıyorlar.görüntü tırt tabi.
  • Salma kullanıcısına yanıt
    Z3 compactta olağanüstü bir şarj var Üstat. Ama yine de sen bilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 Compact kağıt üzerinde çok daha üstün.
    Ama iOS deneyimi yaşayan bir insanın alışması zor Android' e.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z3 compact...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3compact tabiki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3 compact alırsan iPhone'a dönmen uzun sürmez benden söylemesi. Ayrıca iPhone 6 hakkındaki düşüncelerine bende ilk zamanlarda katılıyordum,fakat gözümü karartıp aldım busefer apple gerçekte süper bir cihaz yapmış. Bütün ön yargım gitti,7-8 saat ekran süresi sunuyor ilk defa şarj yönünden iPhone'dan memnun kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanında şarj makinesi taşımak istiyorsan iPhone 5s öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • General. kullanıcısına yanıt
    Performansı, şarjı falan mutlaka 6 da çok daha iyidir ama ben çok kötü buldum tasarım olarak. Bu dediklerimin dışında genel olarak da kötü bence tasarımı. 5s materyalinde, kasa yapısında 4.6" çıkarsalardı keşke. 6s de bunların kesinlikle düzeltileceğini düşünüyorum. Apple ekranı büyüterek bir yandan androidden müşteri çaldı ama yabancı forumlarda da gördüğüm kadarıyla bir çok kemikleşmiş müşterisini de bu tasarımdan ötürü kaybetti. Öyle ki her çıkan modeli deli gibi alan kesimden bir çoğu anten çizgileri, kasa rijitliği ve kamera çıkıntısı yüzünden 5s' den 6' ya geçmediler.

    Sanırım 6s çıkana kadar android kullanmam en azından farklılık açısından daha iyi olacak. Ama 2 ay sonra da tatminsizlikten ötürü IOS' a hasret kalmam umarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.