Şimdi Ara

SORUN KAFALARDA mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arzuyla istekle topa basan hızlıca ileri koşan topu kaptırdımı adama kene gibi yapişip almayan çalışan gs lı oyuncular aranıyor.





    takımın kalitesinde bi problem yok. hepsi iyi oyuncular .ebue riera vs kazma olduğunu kimse iddia edemez .bu adamlar neden futbol oynamak istemiyorlar başka önemli işlerimi var anlayamıyorum.yaptikları işten zevkde almıyorlar .

    yardımlaşma nerdeyse sıfır .

    tabi dizilimdede hatalar var .böyle durumlarda zaten herkes suçludur .futbolcular arzulu olsa zaten td yanlış bile dizse hiç problem olmaz 3 -0 yerine 2-0 yada 3/1 biter.



    1-sneijder bence göbekten ziyade kenarda yada serbes adam olmalı. tek fw e dönmeliyiz.trabzon maçını hatırlayın. kenardan içeri girerek hem pozisyona girdi hemde şutlar çekti.sürekli ileri gidip gelince osda bunu yapması gerekiyor bence etkili olamıyor.

    2-burak Selçuk bağlantısı mutlaka sağlanmalı bunlar birlikte etkili olan adamlar artık ezberlemişler kaçıncı saliseden koşu yapacağını öbürüde kaçıncı salisede topun ayaktan çıkacağını.mutlaka yakın olmalılar.

    3-drogba şu zamanda çok formsuz kalitesine laf yok ama formsuz olduğu aşikar.bence yedek çıkmalı 2. yarılar girsin hem daha etkili hem daha istekli olur olmazsa basalım tekmeyi tonla para alıyor isteksiz formsuz olmaya en az hakkı olan oyuncu.

    4-4 lü savunma şart

    5-amrabat bence şuan gayet formda kesinlikle gönderilmemeli adam eksilten bi, kaç oyuncumuzdan biri heleki bruma yokluğunda kesinlikle oyunda olmalı.


    6-bir tülü kanat organizasyonu yapamiyoruz .çünkü sneijder Selçuk gibi adamlar kanatlara yaklaşmıyorlar hep göbekteler.dün amrabat çok güzel koşular yapti bir tek drogba güzel bir koşuyoluna pas atabildi .amrabat bence tek fw de kanat olarak oynar ve etkili olur.ama içeri katetmek yerine çizgiye inmesi lazım onun içinde SAĞDA OYNAMALı solda olursa içeri katediyor.

    7-salih oyundayken umut neden sahada yok mancini bunuda açıklasın bi zahmet .umut bence çok çok iyi oynamıştı maçta.









  • buda kadro arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.