Şimdi Ara

Sorun ne olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çatıda iki adet çanağım bulunmakta.Bunlardan birisi ile eutelsat-hotbird ve sirius çekmekte diğeri ile turksat çekmektedir.Evin içine iki adet kablo inmekte.Bitanesi sadece turksatta yayını veriyor diğeri ise 4 uyduyu birden gösteriyor.Şimdi sorunum şudur;tek turksat uydusunun bulunduğu kabloda turksat yayını var.Ancak diğer 4 uydu ile birlikte kullandığım yerde ne turksat nede sirius uydusundan sinyal var acaba bunun nedeni ne olabilir?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: NoiseBlocker

    Çatıda iki adet çanağım bulunmakta.Bunlardan birisi ile eutelsat-hotbird ve sirius çekmekte diğeri ile turksat çekmektedir.Evin içine iki adet kablo inmekte.Bitanesi sadece turksatta yayını veriyor diğeri ise 4 uyduyu birden gösteriyor.Şimdi sorunum şudur;tek turksat uydusunun bulunduğu kabloda turksat yayını var.Ancak diğer 4 uydu ile birlikte kullandığım yerde ne turksat nede sirius uydusundan sinyal var acaba bunun nedeni ne olabilir?

    Dört uydu izlediğiniz kablo yukarıda diseqc siviç ile birleştirilmiştir. Bir yada iki uydu çıkmıyorsa, sviç arızalanmış olabilir.

    2,5 - 3 TL arası bir parça... yenileyip, tekrar deneyiniz.
  • teşekkürler yardımın için bi deniyelim bakalımm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.