Şimdi Ara

Sosyal Bilimler (Tarihçiler) İçin Burs (Lisans)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1) Tarih okumak isteyen ve sözelde ilk 30'a girmiş kişiler için burs tavsiyeleri?

    2) Türk Tarih Kurumu'nun ile TÜBİTAK'ın sosyal bilimlere destek için verdikleri burslar aynı mıdır yoksa 2 farklı burs şeklinde olarak ikisinden de 2000'er TL alınabilir mi?

    3) Son olarak bu opsiyonda olan bir kişi için Tarih bazlı üniversite tavsiyeleri?




  • Tübitak’tan alırsan TTK’dan alamazsın. Tersi de geçerli. Üniversite Boğaziçi Koç başka düşünme. Bu arada ilk 100 bursu alırsan büyük ihtimal Tübitak veya TTK alamazsın ama kontrol etmedim. Onların hepsinin kılavuzuna bakmak lazım. Genelde 1 devlet kurumundan alırsan diğeri vermiyor.
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt

    Anladım peki vakıf üniversiteleri de için geçerlilik taşır mı bu o kısımda takıldım teşekkürler bu arada hiç cevap gelmeyecek zannedip salmıştım konuyu baya neyse ki sınava benim açımdan 1 sene daha var. :)

  • Bigmac19 kullanıcısına yanıt

    Ben örneğin Bilkent'ten burs alıyorum. Bilkent'in şartlarında başka yerden burs almamak gibi bir durum yok, alabilirsin yani. Aynı şekilde TTK'nın bursuna baktığımda da başka bir devlet kurumundan burs almamak vardı, yani vakıfları kapsayan bir durum yoktu. Ancak bu ikisi de tekil örnek, başvuracağın burs neyse onun şartlarını okursun, vakıflarda da okuldan okula değişebilir durum. Genel bir şey söyleyemem.

  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt

    Tamam teşekkür ederim

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.