Şimdi Ara

Sosyal fobi hayatımı mahvetti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
9
Favori
11.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Su ilac isine bos diyenler tibbi katlediyor abi.

    Efexor Lamictal Rexapin uclusuyle kisir gunlerine katilip cinsellik bile konusabilirsin kardesim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

    Arkadaşlar ayrıntılı olarak anlatmaya başlıyorum. Öncelikle üniversiteye geçtiğim yaz üniversitedeki ortamı düşündükçe canım sıkılmaya başladı. Kızlar olacak ve okuduğum bölüm gereği sunum yapmam gerekecek. Eskiden full erkekti ve takmıyordum. Takmıyordum derken sunum olayı yoktu zaten en arkada tek başıma uyuyordum. Eve gidip bilgisayarda takılıyordum. Bu sefer değişmek istedim.

    Spora yazıldım ve kitap okumaya başladım ayrıca internette birkaç kişisel gelişim videosu izledim. Yararı oldu mu? Olmadı.

    Okullar açıldı ve bir erkekle konuşurken bir kızın beni dinlediğini fark ettim ve heyecandan kekelemeye başladım. Ardından da uçuk çıkmıştı nasıl stres yaptıysam Günlerim tam yıkıktı. Eve geliyordum ve kişisel gelişim videoları izliyordum , incideki başlıkları okuyordum. Bir kızdan hoşlanmıştım ama konuşamıyordum vs. O gün dışarı çıktım. İlk kez tek başıma sırf bu sebepten dolayı dışarı çıktım. Hedefim kızlara adres sormaktı. İlk günkü buydu. 1 hafta böyle takılıp ardından tanışma aşamasına geçecektim. Dışarı çıktım ve kimseye soramadım. Utanıyordum. Niye bana sordu bu şimdi derler diye korkuyordum.İki kız karşıdan geliyordu ve onlara adresi sordum. Kız ayrıntılı şekilde anlattı ve inanılmaz bir rahatlama geldi bana. Aradan yarım saat geçti ve aynı iki kızı gene gördüm ellerinde poşetlerle yanımdan geçtiler. O an arkalarından gelip konuşmak istedim ama yemedi. Sonra hevesim kırıldı gene kimseye bir şey soramadım. Bir parka gittim. Abartmıyorum 8-9 tur attım parkta. Sonra bir baktım çardakta o iki kız oturuyor. Balonlar , pastalar , kolalar... Hemen iki andaki banka oturdum. Ve yaklaşık 30 dakika kendimi motive ettim. Hadi kalk konuş diye. Liseliler geçiyordu onları durdurdular fotoğraflarını çektirdiler. En son kalktım ama nasıl kalktım ayaklarım geri geri gidiyor resmen. Yanlarına yaklaştım ve sesim titreyerek "ben size adres sormuştum dimi" dedim ve direkt çardağa girdim tam otururken kız "oturma" dedi. aha dedim... istemsizce "dolu mu" dedim yok arkan pasta olur onu masaya koy sende ye dedi :D biz de seni çağıracaktık öylece tek başına oturuyordun ama çekindik dedi hatta keşke daha önce gelseydin fotoğraf çektirirdik dedi. yaklaşık 10 dakika muhabbet ettik. zaten full dışardaydım yürümekten acıkmıştım pastalarını yedim kolalarını içtim :D sonra ayrıldılar. o 10 dakika bana ilham oldu. hiç kimseyle muhatap olamayan sembroni tanımadığı iki kızla muhabbet etti :D pastalarını yedi.

    lakin sonradan tekrar monoton hayatıma girdim. arkadaşlar şunu fark ettim gelişmek için arayışta olmak lazım. kurslara yazıldım. sabahın köründe kurslara gidiyordum. köy okulu boyamaya gittim. orada bir kız bana yaklaştı lakin fazla yüz vermek istemedim. beğenemedim açıkçası. zaman geçiyor okulda kimseyle muhatap olmuyorum bir iki erkek hariç. kurslarda da sürekli bunla konuşacağım şunla konuşacağım diyorum ama konuşamıyorum yemiyor. bu arada her yere giriyorum katılıyorum. bir gençlik grubuna katılmıştım. onun toplantısına gittim. orada birçok kız vardı lakin çoğu liseliydi. hoca da dedi ki suskun suskun oturuyorsun dedi. konuş biraz dedi bende alaya alarak buradaki herkes liseli mi dedim o sıra iki kız atladı biz değiliz dedi. sonra tanıştık derken bir baktım aynı fakültedeyiz. neyse toplantı bitti o iki kızla tanışmak istedim ama yemedi. merdivenden aşağı inerken o iki kızdan biri görüşürüz sembroni dedi ve gülerek arkadaşıyla tuvalete girdiler :D

    ertesi gün ben buna yazdım tanışmak istiyorum arkadaşınla diye. ve tanıştık. yaklaşık 3 ay muhabbetim oldu sonunda red yedim lakin suç benimdi. başta desem kabul edecekti ama ben kız işlerinin nasıl olduğunu bilmiyordum. ilk kez bir kızla yaklaşmştım ve hayatı dizilerdeki gibi zannediyordum.

    ardından zaten düzelmiş haldeydim. red yeidkten sonra yaklaşık 6 ay yıkık takıldım ama artık insanlarla rahatça iletişim kurabiliyorum. birçok kızdan teklif aldım hepsini reddettim. kolay beğenemiyorum kimseyi ama genel anlamda mutluyum.

    size tavsiyem evden çıkmanız. oraya buraya yazılmanız. utanıyor musun çık dışarı adres sor saat sor fotoğrafını çektir.
    Sosyal fobi hayatımı mahvetti




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sfuysal

    Kavga et kardeş.Dayak ye.Korkmadan dayak ye.Zorla birdaha ye.Ben böyle aştım.Tek yapamam diyorsan 5 gun sonra tezkeremi alıp geleyim yanına beraber dayak yiyelim.
    Özetle çözüm dayak yemek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karagece25

    Su ilac isine bos diyenler tibbi katlediyor abi.

    Efexor Lamictal Rexapin uclusuyle kisir gunlerine katilip cinsellik bile konusabilirsin kardesim.
    Ziya ziyaaaa
  • Nasılsa bir şoför pratik yapmadan ustalaşamıyor, sende o durumdasın. Anladigim kadarıyla cümle kurmakta zorlaniyorsun. Bununda sebebi kelime haznenin yetersizliği
    Bolca kitap oku, hobi olarak yabancı dil öğrenmeye çalış yeni kelimeler öğren
    Son olarakta maça git. Bu çok iyi gelecektir tribünde hiç durmadan bağır. Küfür etme gol olunca yanındakilere sarıl. Kolkola beste söyle bu sana güven getirecektir. Zaten ne bağırıyorsun lan demezler. Belli bir rahatlama hissedeceksin
  • 17 yaşındayken teamviewer ile arkadaşın pc ye bağlanmıştım bir sorununu halletmek için. arkadaşım face den yazan büşra ya biraz bekle mete yle konuşuyom yazdı. kız da faceden ayy o salak mı diye cevap verdi. ikisiyle de aynı sınıftaydım. cidden gerizekalı olarak görülüyoruz onu söyleyeyim.

    şimdi 24 yaşındayım belki olgunlaştığımdan belki haplardan bilmiyorum ama eskisinden iyiyim. göz teması imkansızdı benim için şuan en güzel kızla bile rahatça göz teması kurarım. boşvermişlikte olabilir. ölsem umrumda olmaz modunda yaşıyorum.
  • Youtube kaliteli erkek kanalı gir izle
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

    Youtube kaliteli erkek kanalı gir izle
    Oha lan bu forumda o kanalı bilen birinin çıkacağını zannetmezdim :d
  • Kanka özgüvensizliğin sebebi düşük sosal hayat. Sosyal fobinin sebebi 0 sosyal hayat. En azından bir tane arkadaşının olması lazım. Bak sınıfta etrafına hiç mi senin gibi tek takılan kişi yok ? İlla ki vardır. Git konuş onunla dost ol.
  • shuskhun S kullanıcısına yanıt
    pua cemiyeti'De kalitelidir. hatta ortak yayınları da olmuştu
  • Hocam siz yakışıklısınızdır bence onun da etkisi vardır.eğer çirkin olsaydınız hiçkimse sizi umursamazdı
  • Hocam sizi çok iyi anlıyorum.Ben de aynı şekildeyim.Ben okula falan gidemiyorum bile.Okulda herkes sosyal benim gibi hiçkimseyi göremiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J.MOURINHO

    sosyal fobinin bir insanda sonradan ortaya çıkması biraz ilginç bence . kendimi bildim bileli farkliyidim bunun adını lise1 e kadar koyamadim . sonra meğerse sosyal fobinin dibini yaşamışım yıllarca
    Yorumun gözden kaçmış. Halbuki çok doğru bir tespitte bulunmuşsun. Ailemiz sağolsun hayatımıza etmiş.
  • yakışıklı değilim. hatta çirkinim.

    boyum çok uzun değil 180
    fitim sadece. ve giyimim iyi. aslında ağzımda pek laf yapmaz. ama iletişimde problem yaşamadım.
  • Bence değilsinizdir.
  • Aile çok önemli ya. Babam kötü biri değildi ama örnek/figür olamadı hayatımda annem de kendine bağlı yetiştirdi kaç yaşındayım hala tek başıma alışverişe, doktora vb. gidemiyorum. Birey olarak güçlü bir karakterimiz olmadığı için sanırım ilgi, sevgi, onaylanma arayışındayız sürekli, başkalarını aşırı önemsiyoruz ve bu kaygıyla yaşayınca da doğal olarak sosyal ortamlardan kaçınıyoruz. Rahat değiliz, tabii buna ek olarak bir sürü sebebi olabilir. Mesela takıntı haline getirdiğim fiziksel kusurlarım var ve bu aşağılık kompleksi de sosyal fobiyi etkiliyor bende.
  • Sosyal fobi bende de var.

    Efexor a başladım
  • Lustral kullan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.