Şimdi Ara

Söyle bir toparlayalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir klüp duşunun ki bu klüp en iyisi olduğunu iddia etsin, ama taraftarı 2 senedir mutsuz,umutsuz ve beklenti icinde.



    Aga, bu Alper bu kadar para eder mı ? Adam daha dogru duzgun topu önüne alamıyor cok heyecanlı cikiyor maclara kontrol yok ayağı birbirine dolanıyor. Şut denemeleride bir hayli Selçuk sahin. Hic fenerin topçusu gibi degil.

    Aga, o hasan Ali nedir oyle ? Hic bu takımın topçusu mü Allah askına ? yani topu sow a taşımadı bile 90 dakika. Santos dan sonra bir sürü kalitesiz adamlar denendi hala daha oyle herkes deneniyor oturmamış.

    Ulan koca takımda Gökhan'ın yerine oynayacak adam yok, yok anasini satayım adamın altarnetifi yok.

    O Mehmet topuz yok mü Allah'ın kazması tam bir kazma aldığı para haram zıkkım olsun öküz herif kalitesiz adam bağırıyor bende gram beyin yok diye. Aldığı topu şişirsin dursun anca isabette yok öküz herif.

    Takımda kanat oyuncusu yok, tek kanat oyuncumuz Caner anasini satayım. Kuyt kanat oynuyor demeyin adam St bildigin sisteme oturmuyor.

    Forvetlerden çakma kanat çıkarmaya çalışmak Aykut'un basından cikti bizim ersun da devam ettiriyor aga sow kanat mı anasini satayım. Sow orta sahadan top alıyor var mı boyle bir anlayış ?

    Kanat yok sen stoch u yolla krasici yolla. Ulan altarmetifin yok takımda kanat oyuncusu yok...

    55 tane orta saha var gecen sene orta saha diye yalvardık, vur dedik öldürdüler. Ha buna rağmen eski kadro devam ediyor. Ve takımın kesinlikle Âm eksiği yok salihi yok alex yerine pasa pasa oynar, en azından dene anasini satayım taraftar bekliyor cok mü zor ?

    Bekir nedir ? Yorum bile yapmıyorum artik bu adama. Kazma

    Kısaca ve özetle bu takım bitmiş Aykut sicti Ersun sivayacak acik ve net.

    Ulan takımın 2 senedir dogru duzgun forması bile yok bir klüp duşunun ki taraftarı hic bir seyden memnun degil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Çoğunlukla haklısın. Ama Ersun hangi topçu hangi mevkii seviyor bilmiyor. Dün takım çok dağınıktı. Biri de siyasi olsun diye penaltı attı. Takıma bak kimlere kaldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Alper, H.Ali ve M.Topuz konularında katılmıyorum.

    Alper şu berbat takımda topu alıp ileriye taşımaya çalışan, iş yapmaya çalışan 1-2 kişiden biri. Ortasahamızda Baroni gibi bi kaplumbağa varken, Alper bu ortasahada çok rahat oynar. Hatta Holmenin lisansı çıkarılsa o da çok rahat oynar.

    H.Alinin 6.günde oynadığı 3.maçıydı. Pazar Gs maçı, Çarşamba Gana maçı, C.tesi Konya maçı. Bu adamda insan sonuçta, benzinle çalışmıyor.

    M.Topuz için şöyle düşünebiliriz. Bu adam Kayseride serbest oynayan, daha çok ofansif ortasaha mevkisinde gördüğümüz bir adamdı. 2 maçtan 1'inde gol atıyor, asist yapıyor muhteşem oynuyordu. Ama adam bize geldi sağ kanada kondu, şimdide sağ bek oynatılıyor.

    Alexi yada Salihi sağ bek koyarsan ne kadar verim alırsın ? M.Topuz ne yapsın ? Adam yapamıyor işte o bölgede çabalıyo ama adamın bölgesi orası değil.

    Çok mu zordu 3 milyon euroya kıyıp Veyseli transfer etmek ? Gökhan geri dönse bile yine Gökhanın alternatifi yok.




  • Bence bu takımda artık şu saçma sapan sistemin değişmesi lazım. Forvet oyuncuları kanat oynuyo var mı böyle bişey? Adam gibi sistem oynat 4-4-2, koy ileriye Emenike'yi Moussa'yı, kanatlara Caner'i Kuyt'u. Bi de nedir bu laubalilik. Maç bitti gibi oynadılar bu umarım ilerideki maçlar için ders olurda tekrarlamazlar. Umudum yok ama şu Arsenal'den fark yemesek bari ona da razıyım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.