Şimdi Ara

Söylenti: Call of Duty: Online Duyurusu Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rockpapershotgun sitesinin aktardığı bilgiye göre önümüzdeki günlerde yeni bir Call of Duty duyurusu olacak. Bu duyurunun New York'taki bir basın toplantısında gerçekleşeceği belirtiliyor

    Sitenin diğer raporlarına göre Activision'ın bu toplantıda duyuracağı yeni Call of Duty, online odaklı olacak. Activision'ın bu oyun ile yatırımcılarla görüşmelere son finansal raporundan sonra başladığı belirtiliyor.

    Ayrıca bu Call of Duty'nin Activision'ın esas serisiyle karıştırılmaması gerektiği belirtiliyor. Çok büyük ihtimalle bu oyun, EA'in Battlefield Play4Free yapımına benzeyecek.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Call_of_Duty_Online_Duyurusu_Geliyor-15475.htm
    ....

     Söylenti: Call of Duty: Online Duyurusu Geliyor



     Söylenti: Call of Duty: Online Duyurusu Geliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRL11 -- 7 Mayıs 2011; 0:18:07 >







  • Iyice suyunu cikardilar. Coluk cocuk bebe alsin oynasin. Yav hayatimda bu kadar kötü bir multiplayer oyun oynamadim. Ne taktik ne takim calismasi hicbir halt yok oyunda. Aman aman benden uzak olsun.
  • Activision gercek Call of Duty yi bugunlere getiren cekirdek ekibi kovduktan sonra infinity ye bir cok yeni isci aliminda bulundu ve Bungie ilede 10 yillik anlasma yapti ve 3 farkli oyun cikarticak biri MW3 digeri Bungie nin FPS oyunu bunlardan sadece MW3 haric digerleri onem arzetmiyor sahsim adina. iyice Korkmaya baslamisdi sebeb Activision Zapata ile ( Respawn ) ile olan mahkemeyi kazandi fakat infinity nin bu cekirdek ekibi Call of Duty yi ve MW serisini bugunlere getiren ekip butun Cod 4 ve MW 2 datalarini aldi ve (Respawns ) Sutudyoyu kurup EA catisi altina gecti ve dediki ben Call of Duty yi MW i efsane yaptim arkadas daha oncesinde MOH serisini EA deykende efsane yapmisdim yine EA de bambaska muthis bir FPS uzerinde calisiyorum bunuda efsane yapicam diyor. Yaparda :) Activision bunu cok iyi bildigi icin Bungie ile 10 yillik bi anlasma yapti.Bilmiyen icin karisik bir durum dengeler artik degisiyor. BF3 de var ayrica Respawn DiCE nin Frosbite Engine 2 oyun motorunuda yeni FPS oyununda kullanirsa of.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 7 Mayıs 2011; 1:13:56 >




  • İlk Call of Duty'lerdeki ruhu ararken,adamlar iyice online kafasına girdiler.Actvision rezillikte EA Games'ı geçtin ya diyecek sözüm yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.