Şimdi Ara

Sözün bittiği yerdir. (Yılmaz ÖZDİL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Haklı iken haksız olmak nasıldır derseniz size ne için ölüm orucu tuttuğunu bile tam bilmediklerini düşündüğüm kişi için yazılar yazanlari gösterebilirim.
    Peki bu şarkı türkü marş neyse Atatürk gibi İnönü gibi yada Cumhuriyet Gibi yada laiklik gibi şeyleri kötüleyen şekilde olsaydı yinede çıkıp üzüldüğünü iddia ederler miydi? Yoksa sadece muhalif olduğunu kanıtlama çabası ile mi bu tarz şeyler oluyor.

    Grup yorum sütten çıkma ak kaşık mıdır? Eger ki suçlu ise kanıt var mıdır? Suçsuz ise kanıt var mıdır? Bilen birileri yazsın bu müzik grubu ne yapmışta bu kadar dikkati çekmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 18 Mayıs 2020; 3:43:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kitap 19 Mayıs anısına 1919 tele dese kaç muhalif tokatlar acaba :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gal1leo G kullanıcısına yanıt
    O tip Turkculer anca o kesimdekilere hitap eder. Teror orgutune mensup olmayanlar dinlese veya denk gelse emin olun ki yadirgar...

    Yine de protest muzikler de politiktir tarafgirlik yapar ...

    Yani muzik var muzik var... Sanki sevda turkuleri filan mi var .


    Rep tarzinda gecen yil saglam bir elestiri vardi populer olan bircok sanatci da klibe katilmisti ... Sonralari baya ses getirdi ...

    Simdi ya Turku iste canim ne var bunda mi denilecek ?

    SAV odakli farkli enstrumanlar pekala kullanilabilir. Bu turku de olabilir film de dizi de kitap ta resim de ...


    Elbette toleransli da olmak gerekir ama YILMAZ OZDiL in bu saydiklarimin gucunu hafife almasi da cok aymazca olmustur.



    YILMAZ OZDiL in uzerine gidilince adamin ayarlarinda degisim yozlasma olacak. Yani iyisiyle yanlisila adamin kimyasi kendisi fark etmeden degistirilmeye baslandi . Kendisi farkinda degil ama yazilarindan da belli oluyor ...




  • Herkese hırsız deyip de hırsızlık yapan adam gibi adam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.evrensel.net/haber/402015/ayrimci-infaz-duzenlemesi-tbmmde-kabul-edildi

    Teklif, 330 oyun kullandığı oylamada teklif 279 evet, 51 red oyuyla kabul edilerek yasalaştı.
    https://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/milletvekillerimiz_sd.dagilim

    Adalet ve Kalkınma Partisi 291
    Cumhuriyet Halk Partisi 139
    Halkların Demokratik Partisi 60
    Milliyetçi Hareket Partisi 49
    İYİ Parti 37
    Türkiye İşçi Partisi 2
    Büyük Birlik Partisi 1
    Demokrasi ve Atılım Partisi 1
    Demokrat Parti 1
    Demokratik Bölgeler Partisi 1
    Saadet Partisi 1
    Bağımsız Milletvekili 6
    Toplam 589


    af yasası çıkarken muhalif milletvekilleri nerdeydi?




  • Bayılıyorum bu adama. Yazacak bir şey bulamıyor, ufak bir paragraf yazıyı araya koca boşluklar koyarak tek tek cümleler halinde yazarak köşe işgal ediyor.

    Arada bir taşı gediğine oturtsa da boş beleş tipin teki. Köşe yazısı bilgi, yorum, araştırma içerir. Bu yazıkları sosyal medyada normal bir insanın çok rahat yazacağı şeyler. Hatta forumda bir çok yazar Yılmaz Özdil'den çok daha dolu, gerçekçi, araştırma ve doğru yorum içeren yazılar yazıyor.

    Gazeteci değildir, araştırmacı gazeteci hiç değildir. Her muhalif olanı önemli bir yere koymayın. Uğur Dündar değildir bu adam. Uğur Dündar'ın 1 ayı Yılmaz Özdil'in tüm ömründeki gazeteciliğinden 10 kat daha büyüktür.

    Evet yeni bir şey öğrendik. Araştırmacı gazeteci Yılmaz Özdil köşesinde ortaya çıkardı bunları. Neyi? Rtük Akp'nin hizmet aracıdır. Ooooo büyük bir gazetecilik. Biz de Rtük bağımsız sanıyorduk şimdiye kadar.

    Hayır Yılmaz Özdil okuyan adam zaten biliyor bunu. Bilmeyen de zaten ne Sözcü okuyor ne Yılmaz Özdil okuyor. Duysa bile inanmıyor.

    Popülist bir sosyal medya fenomeninden farksız.




  • Yılmaz Özdil her zaman ak ile karayı karıştırıyor. Ne zaman bir yazısını okumak istesem, ki tarzını beğenirim, genelde hüsranla sonuçlanıyor. Bu yazıda da aynısı oldu maalesef. Rtük mevzusuyla girmiş, bana göre haklı. Açıklama yapan kadın şahsa ceza verilmemesi bana göre adil değil, hatta sadece RTÜK kanala ceza verseydi de yetmezdi, bir de Adli işlem yapılmalıydı ama sonunda yine sıvamış. Yanlışı, yanlışla çarpıştırmış. Bahsettiği o Hakim hanmfendinin profiline de göz gezdirmiştim zamanında. Hakim, Savcı, Asker, Polis gibi Adaletle direkt bağlı ya da ilintili meslek gruplarının mensupları bu tarz açıklamalar yapamaz! Siyasi görüşünü açıkça ifade edemez! Etmemeli de. Bu kişiler bir parti, bir siyasi görüşü ya da Hükümeti temsil etmiyor, hepimizin bir üyesi olduğumuz devleti temsil ediyor, bu nedenle devlet terbiyesiyle yaşamalılar. Hakim hanım bu kısıtlamaları ağır buluyorsa istifa eder, Avukatlık mesleğini icra eder. O zaman istediğine üzülür, sevinir, hayıflanır.

    Bu tarz mevzulardaki "Anne, kadın, çocuk" güzellemelerine de tilt oluyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Salla bakalım Yılmaz nasıl olsa ağzı açık seni dinleyen çok. İnşallah forumdaki hayranların “dünyada ilk çizgi film bizde yasaklandı” diye senin sahte ballandırmalarınla ortaya çıkarlar.

    Not1:O gerizekalı kadına en ağır ceza verilmeli elbette bunu savunacak değilim.

    Not2: Grup yorumu yorumsuz haber olarak vermek dışında bir işe girişenler yaptıklarının suç olabileceğini bilmelidir. Bir çok türküsünü ezberlemişliğim vardır ancak bu arkadaşlar eylem olarak müzik yapan ancak dağdaki pkklılarla aynı zihniyette kişilerdir ki bu düşünceleri yaymak esasen suçtur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTÜK Türkiye'yi tahakkümü altında ezen siyasal islamcı ideolojinin en güçlü propaganda aracıdır. Bu rezillik son bulursa eğer Hitler'in propaganda bakanından sonra anılacaklar.
  • kaçak sarayı gösterip, kaçak villa yapan adamın sözüne güven olmaz. şizofrenler hariç.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.