Şimdi Ara

Spor bölümü cezaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Futbol bölümü holiganlarıyla en çok cezanın döndüğü bölümdür muhtemelen(ülke dünya gündemiyle birlikte). Sağ olsun yazılımcı arkadaş blok özelliğini geliştirmiş, artık alıntılanmıyoruz. Ama bu da brigading'e yol açtı. Yani örneğin GS'li biri, BJK'li birine GS forumunda nickini vermek suretiyle laf sokabiliyor ya da iftira alabiliyor. Ceza alsa bile 7 gün sonra hop tekrar devam trollüklere.


    Benim tavsiyem ceza sisteminin belli bir sisteme oturması. Yani 7 gün caydırıcı bir ceza değil. 1 hafta yazmam diyor, yine devam ediyor insanlara sataşmaya. Bu en azından 7-14-30-Sınırsız(Futbol bölümünden) şeklinde değiştirilse ve futbol bölümüne mesaj atmak için bir mesaj sınırı gereksse(fake üyeliklerden korumak için) bence çok daha temiz ve düzgün muhabbetlerin döndüğü bir yer olur.


    Amacınız tık alayım forumun popülerliği sürsün mü bilmiyorum ama bu tür tahrik edip ortalığı kızıştıran trollerin foruma hiçbir katkısı olduğunu düşünmüyorum. Tam tersi benim gibi yıllardır forumda hiç ceza almadan takılan insanları soğutup kaçırıyor ki öyle de oldu birçok düzenli yazan arkadaşlar bıraktı. Bence artık bu işi bir sisteme oturtup Futbol bölüm kuralları diye yayımlanması gerektiğini düşünüyorum.

    Artık rica ediyorum şu iş halledilsin, gerçekten forumun trollerinden gına geldi...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.