Şimdi Ara

Sprey boya hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Merhaba arkadaşlar dün sabah bi sprey boya aldım kalitesiz ucuz 3 TL ye Kardelen boya markası bayadır graffiti ile uğraşıyorum ve duvara Çizme'den önce alıştırma yapmak elimi alıştırmak Amacıyla aldım ucuzundan çünkü sprey boya kullanmadım daha önce neyse 1 gün durdu normal sıcaklıkta dik bir şekilde sakladım 2. Gün dışarı çıktım deniyim dedim baya salladım sonra işimi bitirince bi baktım şişenin alt tarafı Dışa doğru çıkmış yani normalde içeri Göçük olur ya benimki dışarı göçtü ve saklamadan önce normal di bu neden olmuş olabilir patlama ihtimali varmı çünkü kalitesiz atıyımmı bitiriyimmi şuan duruyo aynı şekilde ve evde çocuklar var zarar vermeden bi akıl verin içindeki ses çıkartan şey salladıkça tabana baskı yapmış olabilir de o yüzden Dışa çıkıntı yapmış olabilir mi şimdiden teşekkürler
     Sprey boya hakkında Sprey boya hakkında Sprey boya hakkında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • O kadar dandik boya ile yapılan graffitiden hiçbir şekilde zevk alamazsın. En azından akçalı polisan vs kullan fakat duvara geçmeden önce sketch lerini geliştirmeni tavsiye ederim.
  • İçerdeki misket vurduğu için bombe yapmış şişe, birşey olmaz. Çok da soluma boyayı, ilerde ciddi sıkıntı çekersin. 10 sene önce yapıyordum.
  • birşey olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.