Şimdi Ara

SSD sorunu yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün ssd hard diske bşaka bir hard diskten win 7 klonladım. kolon bittikten sonra win rollback programını yükledim reset attıktan sonra bir daha sisteme girmedi. biosta hard diski görüyor. windows başlarken no hard disk diyerek windows girmiyor. format atma ekranında hard diski görmüyor. 2. hard disk olarak takınca hard diski görüyor. böyle birşey oldu şu anda. 2. hard disk atarak biçimlendir diyorum sonra tekrar çalışan win 7 klonluyorum yine win girme ekranında hard disk bulunamadı diyip reset atıyor. tahminim şunu yaparsam düzelirmi: sata driverları gömülü bir win cd si ile format atarsam format kısmında hard diski görürmü. anakart sata destekliyor normalde görmesi gerekir ama görmemesi nedeniyle birtek bunu denemedim. başka bir pc ye taktım onda da aynı hatayı verdi.



  • Klonladığınız win 7 deki donanım farklılıklarından sistem açılmıyor olabilir. Normal win 7 kurulumu yapın sorun kalmaz.
  • Win7 cdsinde sata sürücü gömülü olmasına gerek yok, hddyi görmezse cdroma anakartın cdsini takıp sata sürücüyü yükleyebilirsiniz. Sıfırdan kurulum SSD için daha iyi olacaktır. Kurulumdan sonra sistem yedeğini alıp kullanabilirsiniz.
  • clone yaptıktan sonra windows başlıyor kısmından önce no hard disc is detected yazıyor. win cd si takıp setup başladığında ise sürücüler içinde ssd gözükmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.