Şimdi Ara

STAJ SİGORTASI ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar. ben üniversite son sınıf öğrencisiyim hatta bütün derslerimi yaklaşık 1 hafta önce verdim ve mezun durumundayım ama mezuniyet çıkışımı daha almadım. ben iso500 arasında yer alan çok köklü bir şirkette gönüllü olarak staj ayarladım. okulumda zorunlu staj yok, gönüllü staj yaptırmaya izin veriyor sigortasını ödüyor fakat onların verdiği tarih ile staj yapmak istediğim yerin tarihi uyuşmuyor bu yüzden de başvurusunu yapmamıştım zaten başvuru tarihide geçti. neyse ben şirkette 22 ağustos tarihinde 1 aylık staja başlayacağım fakat bunun sigortası nasıl olacak. kendim mi ödemek zorundayım yoksa şirket mi ödemek zorunda. ben şirketin ödemesini istemiyorum çünkü ben onlara başvuru yaparken insan kaynaklarına kendim ödeyebiliyorum dedim. daha önce hiç sigorta başlangıcım olmadı ve bu ilk resmi stajım olacak zaten amacım staj sonu orada işe başlamak istemem. lütfen bilgili biri yol göstersin çok önemli.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogancancavuslu

    merhabalar. ben üniversite son sınıf öğrencisiyim hatta bütün derslerimi yaklaşık 1 hafta önce verdim ve mezun durumundayım ama mezuniyet çıkışımı daha almadım. ben iso500 arasında yer alan çok köklü bir şirkette gönüllü olarak staj ayarladım. okulumda zorunlu staj yok, gönüllü staj yaptırmaya izin veriyor sigortasını ödüyor fakat onların verdiği tarih ile staj yapmak istediğim yerin tarihi uyuşmuyor bu yüzden de başvurusunu yapmamıştım zaten başvuru tarihide geçti. neyse ben şirkette 22 ağustos tarihinde 1 aylık staja başlayacağım fakat bunun sigortası nasıl olacak. kendim mi ödemek zorundayım yoksa şirket mi ödemek zorunda. ben şirketin ödemesini istemiyorum çünkü ben onlara başvuru yaparken insan kaynaklarına kendim ödeyebiliyorum dedim. daha önce hiç sigorta başlangıcım olmadı ve bu ilk resmi stajım olacak zaten amacım staj sonu orada işe başlamak istemem. lütfen bilgili biri yol göstersin çok önemli.

    Merhaba,

    Sirketin insan kaynaklari departmanina acik acik bu konudan bahsedebilirsin. Sana maas odemesi yapacaklar mi yoksa ucretsiz staj mi olacak?




  • Ucretsiz staj olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.