Şimdi Ara

Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
21
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • '' 
     
    Star Wars dünyası yeni konsept videolarla ve içeriklerle büyümeye devam ediyor. Şimdi ise YouTube platformu üzerinde içerik üreticisi olarak karşımıza çıkan Jeremy Cummins yeni bir videoyla hayranları heyecanlandırıyor.
     
    Star Wars evreni genişlemeyi sürdürüyor
     
    '' 
     
    Ortaya çıkan detaylara göre konsept video içeriğinde AT-AT Walker robotları yer alıyor. Unreal Engine 5 oyun motoruyla geliştirilen bu içerik, yeni nesil bir Star Wars oyununda neler olması gerektiğini bir nevi bizlere gösteriyor. İçerik üreticisinin açıklamasına göre videoda yer alan unsurlar Maya, DaVinci Resolve 18.6, Adobe Photoshop ve Adobe Illustrator programlarının desteğiyle oluşturulmuş durumda.
     
    Diğer taraftan Jeremy Cummins konsept videonun hazırlanmasının yaklaşık olarak 2 ay sürdüğünü belirtiyor. Bu tarz projeler oyuncuları ve hayranları heyecanlandırıyor ve bir sonraki oyun projelerine ilham kaynağı olabiliyor. Yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.
     
     








  • star wars kadar itici baska bir bilim kurgu evreni var mi bilmiyorum ya. dusunsene uzay gemileriyle ucabiliyorsun ama karada deveden bozma uyuz ates gucu neredeyse hic olmayan sacma sapan metal yiginlariyla savasmaya calisiyorsun. saka mi abi bu? cocuk bile avutmaz bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.