Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.633
Cevap
115
Favori
164.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

    Ne yazıkki Beth oyunları kalite ve içerik olarak gittikçe diplere doğru inişini sürdürdü.Millet fallout76 dan daha kötü bir oyun görmeyiz artık diyordu ama onu bile mumla arıyoruz.Starfield in işte tek artısı görselliği iyileştirilmiş sözde !! yeni oyun motoru ile gelmeleri.kapılardaki siyah ekran npc ler vb 1-1 fosil ilk game engine ile aynı.Bu saatten sonra bunlardan birşey beklenmesin.Tek yapacakları şey eski hit oyunlarını bu game engine ile remake olarak yeniden çıkarmak olacak.Yeni gelecek olan elder scroll dan kimse ümitlenmesin.

  • 2028 de çıkabileceği söylenen Tes6 için de umarim Creation Engine motorunu kullanmazlar. Kardeşim cyberpunk ı örnek alın yahu. Oyunda nerdeyse sıfır yükleme ekranı var. Devasa bi haritası olduğu halde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

    hocam zevkler asla tartışılmaz derler ya hani. bende witcher’ı bir türlü beğenemedim. senaryo bence daha çok çizilmiş, seni geralt olmaya zorlayan bir oyun olarak geldi. ciri’nin peşinde bir oraya bir buraya gitmekten gına gelince bırakmıştım. bayağı da yan görev oynamıştım, 100 saati geçmiştir rahat. hikaye anlatımları ara sahneler, flashback bölümlerle vs. evet çok güzel destekliyor olması burada önde olmasını sağlıyor fakat ben skyrimde oynarken gerçekten yaşayan bir kuzeyli olduğumu hissetmiştim. karlı bölümlerde oynarken içim üşüyordu resmen. Starfield [Ana Konu] loncalar, ırkların tarihleri, öncesinde gelişen savaşların ve olayların oynadığın zamana etkileri, şehirlerin yapısı ve tarihsel süreçleri vs. aklıma gelmeyecek kadar hikaye vardı oyunda. o kadar çok hikaye barındırıyordu ki bende neymiş bunlar ya diye öğrenmeye çalışıyordum. bazen basit bir yan görevde geçen npc diyalogları bile tarihsel anlatıma katkı sunuyordu, yani bu görevi bak öylesine koymamış adamlar helal olsun diyordum. yani demek istediğim aşırı iyi bir anlatım olmasa da anlattığı hikayenin ben çok başarılı olduğunu düşünüyorum. skyrim’in ne olduğunu anlamak için 80 saatten çok daha fazlası lazım hocam bence. daha öncesinde uzunca skyrim vs witcher kavgaları döndü forumda, o yüzden konu bethesda olduğu için skyrim anlattım burada.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RobinvanPersie kullanıcısına yanıt

    Yok hocam hiç oralara girmeyelim. Dediğiniz gibi renkler ve zevkler tartışılmaz. Ben sadece kaliteli bir yapımın kendi açımdan nasıl olduğunu anlatmak istedim. Starfield [Ana Konu] 


    Skyrim içinse evet 80 saatten fazlası gerekebilir. Bu diğer Bethesda oyunları içinde geçerli New Vegas vs. ama maalesef beni o kadar sarmadı. Starfield [Ana Konu] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaklaşık 50 saati geçtim. daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama biraz baymaya başladı. görevler filan okey bir şekilde oynatıyor ama herkesin dediği gibi şu yükleme ekranları vs. yıldırdı.


    oyundan soğutmak için bir sürü şey var. örneğin 2 gün önce yaptığım bir görevde öldürdüğüm adamların cesetleri hala o yerde duruyor. normal bildiğin sokak. vatandaşlar yanından geçip gidiyor.


    ayrıca şu oyunda iletişim cihazı olmaması bir tek bana mı garip geliyor? 2 cümle laf söylemek için bir sürü yol tepiyoruz. neyse...


    yan görev ağırlıklı ilerliyorum. sadece ana göreve odaklana bilirim yakında sırf şu saçma olaylardan dolayı.

  • takami59 kullanıcısına yanıt

    Görev icabı indiğim bir gezegende inmişken heryeri dolaşayım dedim, terk edilmiş bir madende yerde bir uzay gemisi duruyordu meğer korsanlar varmış içerde. 2 düşmanı öldürdüm gemiyi de çaldım çünkü 850 birimlik kargo kapasitesi vardı. Son 15 saattir bu gemiyi kullanıyorum ve öldürdüğüm o 2 korsan hala yerde yatıyor. Üstünden atlayıp geçiyoruz tüm mürettebat 😒

  • -HKN- kullanıcısına yanıt

    Starfield [Ana Konu] Starfield [Ana Konu] Starfield [Ana Konu]  hocam yemin ediyorum şaka gibi. siz 15 saat iyi dayanmışsınız.

  • -HKN- kullanıcısına yanıt
    Üzerimde iki tane kesici vardı neonda birini yere attım
    Bir haftadır gidip geliyorum halen orda duruyor kimse kaldırmamış :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    yani bu kadar bariz bir şeyi gözden kaçırmış olamazlar gibime geliyor. çok mu zor belli bir süre geçtikten sonra bir nesneyi yok etmek anlamadım.

  • Bu yeni nesil ne oyundan anlıyor ne grafikden tek yaptıkları ottan böcekden şeylere takılıp eleştirmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starfield ı 75 saattir ayıla bayıla oynuyorum ve hatta sadece 5 ana görev yapmışım muhtemelen 150 saat falan oynarım gibi gözüküyor.

    98 yılından beri de oyuncuyum, yaşımı oradan hesap edin artık 😏 İyi ki bir cümle yazdık da saçma gelen bir durumu hafif komiklik olsun diye dile getirdik. Siz de laf sokacak yer arıyorsunuz sanki 😀 Neyse ben zaten oyunu xsx de oynuyorum, pc konusu daha aktif diye arada buraya yazarım diye düşünüyorum ama görüyorum ki kaç nesil geçti pc oyuncuları hala alıngan hala agresif hala ders verme peşinde 👍😏

    birisi de yukarıda sosyal çöplük yazmış yeni gördüm, te Allahım ya aklınca bana laf sokuyor, sanki tüm hayatını benimle yaşıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 18 Aralık 2023; 22:9:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takami59 kullanıcısına yanıt
    Rdr de cesetlerin yavaş yavaş çürüyüp iskelet haline geldiğini gördükten sonra bunların bi silahı kaldıramaması aşırı saçma gelmişti
    Şöyle bir mekanik eklemek ne kadar zor olabilir ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • noir06 kullanıcısına yanıt

    hadi gemi olayına eyvallah üzerimize alınca düzeliyordur (ki bu bile saçma bence). şehrin ortasında ki cesetler için ne yapmak gerek? şehri mi üzerimize alacağız? vatandaşı filan mı olmak gerekiyor?


    şurada oyunla ilgili iki muhabbet çevirelim, fikrimizi paylaşalım diyoruz hemen saldırmaya başlıyorsunuz.


    iyi yönlerini söylediğimizde neden kimse " evet çok haklısın orası çok iyi " diyen çıkmıyor Starfield [Ana Konu]  hayır böyle bir beklentimiz de yok zaten.


    şehirdeki cesetler için de bilmediğimiz bir çözüm varsa paylaş düzeltelim. zaten oynamaya devam ediyoruz.

  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Hocam şu konuda nasıl oluyor da oyunu hem sevenleri hem de sevmeyenleri kendinize cephe aldırıyorsunuz anlamıyorum Starfield [Ana Konu] Sizin yazıdan sonra oyuna baktım televizyon var mıydı acaba diyerek ve varmış gerçekten. Ama hepsi çalışmadığı için fark etmemişim Starfield [Ana Konu] Starfield [Ana Konu] 


    En son Akila şehrindeydim hangi eve girdiysem televizyonlar siyah tablo gibi. Çok kafa takılırsa göze batar cidden :D GTA 6 trailer'larını izledikten sonra heves yapıp biraz GTA 5 oynadım. Açıkçası hemen sonra Starfield'da bir uzay oyununda böyle detaylar çok göze batıyor yalandan iki gif dönseydi bari. Yinede oyunu ben hala oynuyorum, grafikleri falan hala şahane :D



    Starfield [Ana Konu]




  • Yeni neslin ve benliğini kaybedip yeni neslin yaptıklarını benimseyenlerin sorunu kendi fikirlerini üretememek.
    Ben bir oyun oynayacaksam yerli yabancı hiçbir içerik üreticisinin ne dediğine bakmam kendi değerlendirmemi yapabilecek seviyedeyim.

    Yeni bir oyunu oynamadan oyun konularına girip oyun çöp yazan kendi fikirlerini üretmekten aciz kişileri çok görüyorum bunlar youtubeda video izleyerek beynini dolduran puan sitelerinin puanlarına bakarak önyargı sahibi olan boş tipler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi oyun gelecekte geçtiği için insanlar enerji tasarrufunun önemini iyice kavramış durumdalardır. Dolayısıyla da izleyen kimse yoksa kapatıyorlardır.


    Bu berbat şaka sonrası olaya gelirsem oyunun hem önem verilmiş detayları var, hem de bu şekilde can sıkan hiç çalışılmamış detayları da var.


    High on Life gibi bir oyunda mesela bildiğin televizyondan film izleyebiliyorduk, o bütçedeki bir oyun bunu yapabiliyorsa bence Starfield gibi bütçeli bir oyunun bu tarz detaylara daha fazla önem vermesi gerekirdi.


    Gene de oyunu sevdim tabii ki uzay aşığı olduğum için. Son bir kupam kaldı %100 olacak oyun.

  • -HKN- kullanıcısına yanıt
    Bi de bazı düşman gemileri öyle kaçıyor ki yakalayamıyorsun
    Oyunun başında bi yan görevden legendary mantis gemisi aldım savaşlarda baya iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Hocam cevap yazdığınız mesajımı "Küfür İçeren Mesaj" diye silmişler.Starfield [Ana Konu] 

    Ben Starfield a küfretmedimki, acaba olayda ismi geçen "Rangers" lar mı üzerlerine alındı anlamadım...Starfield [Ana Konu] 

    Bir de bana alıngan diyorlar. Neyse "Rangers" ları üzmüş olabilirim mesajımı düzeltip yeniden paylaşıyorum ki sizin cevap da boşa gitmesin:


    Dün akşam şu Freestar Rangers denen ekibin görevlerini yapıyorum.

    Görev icabı uzayda 2 fazdan oluşan bir savaşa girmek gerekiyor.

    İlk fazı dandik gemimle zor bela atlattım, 3 düşman gemisi vardı.

    Tam bitti derken 2 tane daha düşman gemisi belirdi ufukta,

    Hareket ettiğim anda sıka sıka geliyorlar ve bunları yenmem imkansız.

    Birkaç kez load yaptım ama benim gemi önceki savaştan hasarlı.

    Dur bakayım en yakın Akilaya fast travel yapabilecek miyiz dedim ve savaşın ortasında gemi tamir etmeye Akilaya kaçtım.

    Böyle enteresan komiklikler şakalar yapan bir oyun işte...


    Arada paylaşacağım böyle şeyler, kimse alınmasın valla çok seviyorum bu oyunu.

    Bu arada ben oyunda bizim pederin bana hediye edeceği gemiyi bekliyorum acaba ne zaman gelecek?


    Edit: Vay arkadaş ya, zaten kaçabiliyor muşuz :) Valla ben de ilk kez benim başıma gelen bir bug buldum koşa koşa geldim onu haber veriyorum sanıyordum.

    Yahu savaşın ortasında dur ben kaçtım ama bekle geliyorum, göreve de kaldığım yerden devam edecem şeklinde gelişen bir kurguyu hangi oyunda gördünüz?

    Hayatın doğal akışına ters, mantıksız o kadar çok görev hikayesi var ki hangi birini yazayım bilemiyorum.

    Neyse en azından üslubun güzel kocankoi arkadaşım. Saygılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 21 Aralık 2023; 9:35:58 >




  • -HKN- kullanıcısına yanıt

    Zorlu gemi savaşlarında geminin grav makinesi hasar almamışsa grav atlayışıyla kaçabiliyorsunuz zaten. Tıpkı düşman gemilerin kaçabildiği gibi bizde kaçabiliyoruz. Yükleme ekranlarında falanda yazar bu tüyo. Yoksa hiç alakası yokken çok yüksek seviyeli gemiler başınıza bela olabiliyor özellikle çok zor da oynuyorsanız.

  • -HKN- kullanıcısına yanıt
    Mod arkadaşlar sanırım biraz alıngan hocam :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.