Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (181. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.612
Cevap
118
Favori
163.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @mike4peace

    @noir06

    @Gregar


    Arkadaşlar biraz geç oldu ancak böyle topluca cevap yazayım dedim. Oyuna ilk başladığımız "Alpha Centauri" yıldız sisteminde olan yerleri keşfedeyim sonra oyunda ilerlerim diye Mars - Venüs - Altair I-II Neptün'e uğramıştım meğerse Neptune'e inilmiyormuş (galiba Saturn ve Jupiter'de aynı) ve neden böyle demiştim? Sağolasınız beni aydınlattınız bilgi verdiniz. İşte bazı gezegenlere "Gas Giant " deniliyormuş böylesi yerlere inilemiyormuş (Bethesda demek ki gerçekçiliği korumuş takdir ettim). Neyse işte neden böyle düşünemediysem, ben sanıyordum ki madem haritada o gezegeni sunmuşsun tasarlamışsın yani insan illaki yüzeyini içini ne var ne yok merak ediyor bir şekilde inilebiliyordur diye heyecanlanmıştım.


    Skyrim, Fallout benzeri oyunlarda da bazen oyun içi görüp merak ettiğim sonrası araştırdığım bazı şeyler olmuştu. Starfield için de şu sözünü ettiğiniz "Gaz Devi gezegenlere inilemiyor" söylemini araştırayım dedim, bazı NASA haberlerinden gördüğüm kadarıyla bayağı merakımı cezbetti doğrusu Neptune - Jupiter - Saturn ilk kez uzaktan fotoğraflanmış falan ilginç bilgiler vardı.


    Mesela arkadaşlar siz ne dersiniz: Böylesi Gas Giant gezegenlerin yüzeyini (karasal dağ tepe taş toprak anlamında) hiç mi bilemiyoruz nedir nasıldır oralar? Koskocaman devasa gezegenler buralar hatta Dünya'dan daha büyükmüşler yani iç kısımlarında hiç mi karasal yer yüzeyi yok anlamadım. En azından bu uzay işlerinin Prof.'ları veya NASA elemanları bu konuda bir tahminde bulunuyorlar mıdır çok merak ettim. Starfield açısından bakarsak bu tahminlere göre özel görevler yazılıp Neptune, Saturn, Jupiter keşfedilebilirdi güzel şeyler yapılabilirdi ne dersiniz yakışırdı oyuna.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 30 Nisan 2024; 9:55:38 >




  • noir06 kullanıcısına yanıt
    microsoft bunları satın alınca bozuldu sanırım

    nereye bulasirsa bozuyor microsoft

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu arada oyun deneyimlerinden şu durum çok ama çok canımı sıkmaya başladı:

    Oyuna başladığımız Atlantic City gezegeni Jeminson, Mars, Venüs, Altair I-II-III-IV-V vs vs onlarca gezegen içleri bu kadar mı kopyala-yapıştır olur anlamak imkansız. Şu isimlerini yazdığım gezegenlerin yüzeylerinde "keşfedilecek/araştırılacak" her yer; terk edilmiş madenler uzay üsleri, araştırma Lab.'ları, mağaralar vb ne varsa iç-dış dizaynları tasarımlarına kadar her noktasını copy-paste yapıp geçmişler çok sinir oldum. Her gezegenin yüzeyleri zaten dağ tepe taş toprak hep aynı sıradan şeyler, ne bileyim Starfield'a hiç yakıştıramadım bu durumu. Belki Alpha Centauri dışındaki diğer yıldız sistemleri farklıdır diyeceksiniz de yani oyuna olan ilgim alakam çok azaldı çok soğudum oyundan.


    Fallout 4'ün 2015 çıkışından bu yana üzerinde çalışıyoruz dedikleri Starfield için hep derlerdi ya 1000 gezegen olacak vs bilmem ne 'hay ben sizin 1000 gezegeninize...' deyip yüzlerine çarpmak istiyorum o biçim. 1000 yerine 10 tane olmadı 20 tane gezegen koyarsın baştan sona farklı farklı tasarlarsın, her birine keşfedilecek heyecan uyandıracak flora hayvansal/yaratıksal bitkisel yaşamlar kurgularsın özel Npc'ler görevler eklersin olur biter ne bu? yemişim sizin 1000 tane birbirinin aynı dağ tepe taş toprak gezegenlerinizi! Starfield'ın bu halini gördükçe Skyrim'in Fallout 3'ün Fallout 4'ün kıymetini daha iyi anlıyorum, hatta Fallout 4'e çok büyük haksızlık yapıldığını gayet temiz güzel hakiki bir oyun olduğunu düşünüyorum.





  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Fallout 4 ‘de çöküş başladı hocam. Fallout 76 batırdılar. Starfield ile toparlayamadılar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • starfield bana gore hala beta asamasinda oyunun bitmesini bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starfield Mayıs ayı güncellemesi iyi olacak gibi. Sonrasında Kara araçları,mod desteği vs de gelecek. Eylül ayı gibi de hikaye dlc si gelecekmiş aksilik olmazsa.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Önsiparişle almıştım en üst paketi. Bekliyorum hala oynamak için. Epeyce bir süre daha da bekleyeceğim. Eninde sonunda oynanabilir kıvama gelecek gibi duruyor. Beklesin bakalım.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Hocam ben dayanamayıp ilk hafta oynamıştım. Güzel oyundu da ama TES Oblivion fanı olarak biraz hayal kırıklığı yaşamıştım. Bethesda'da geliştireceğini açıklamıştı hatta bir kal DLC gelecek. Bence hazır bu kadar sabretmişken bi 3-5 ay daha sabredip en azından ilk DLC'nin ve büyük güncellemenin gelmesini bekleyin derim deneyiminizin artması açısından. Muhtemelen 5 aya kadar gelir diye tahmin ediyorum.

  • Psikotrex kullanıcısına yanıt

    Oyle yapacagim. Araya almam gereken yiginla oyun var zaten. İlk yilini bir tamamlasin oyun o sirada. Yil sonuna dogru planliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu araç muhabbeti ile bininci kez tekrar şans vermek lazım.gamepass üzerinden beleş oynamamıza rağmen yine acıdım o derece : )

  • donanımhabere girerken starfield linkine atıyor her seferinde. her gün küfrediyorum bunu neden böyle yaptılar diye.


    fallout 3 oynadım bundan çok iyi

    4 oynuyorum gene iyi


    new vegas zaten minimum 20 kere bitirmişimdir.


    gamepass verdiği oyunu oynamıyoruz şaka gibi. öyle lanet bir oyun.

  • Beta olarak 25gb update geldi. Şimdilik tek fark ettiğim şehirlere filan harita gelmiş. 25gb olduğuna göre epey bir şey değişmiş olmalı ama ne bilmiyorum.

  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.