Şimdi Ara

Starfield [Ana Konu] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.625
Cevap
116
Favori
164.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gerçekten güzel fiyat. Kaptim hemen premium edition.
  • 900 lira baya güzel, hatta böyle bir oyun için hiç bir şey. Düşünmeden tıkladım bile satın al gördüğüm yerde. Mükemmel olacak. 40 dk da dolu dolu anlatmakla bitiremedikleri oyuna ayrı heyecanlandım, elder scrolls 6'nın önünün açılmasına ayrı heyecanlandım be... Adamlar asırdan asıra oyun yaptıkları için çoğu oyuncu unuttu ancak sopalık Bethesda açık dünya oyunlarına büyük ölçüde yön veren bir firmadır. Starfield'da da o gücü bekliyordum ama beklentilerimi cidden aştı.


    Birde bu oyunun modları çıkacak... Hala Skyrim ve Morrowind modlayan bir kaşar olarak fena hayaller içerisindeyim. Starfield [Ana Konu] 

  • 130 watt rtx 3060 laptopta 1080pde medium high arası oynatır mı? Ps5’e gelmeyeceği için mecbur laptopta oynicam
  • Starfield Official Gameplay Trailer



    Starfield [Ana Konu]Xboxyoutube
    What awaits you among the stars? The next-generation immersive RPG from Bethesda Game Studios, Starfield, arrives on September 6! Get ready to start your epic journey with a look at some brand new Starfield gameplay revealed during the Xbox Games Showcase. From space flight and combat to weapons, creatures and cities, there’s a lot to see. Starfield launches exclusively on Xbox Series X|S and PC on September 6, 2023. Play it day one with Xbox Game Pass. Sign up to be a member of Constellation at JoinConstellation.com and be among the first to receive news and updates on Starfield, including developer interviews and behind-the-scenes looks at the game. You’ll also get access to the exclusive Constellation channels in the Bethesda Game Studios Discord (http://discord.gg/bethesdastudios). https://www.xbox.com/games/starfield Visit http://starfieldgame.com/ and follow Starfield on social media: Official Site – http://starfieldgame.com/ Discord – http://discord.gg/bethesdastudios Facebook – https://www.facebook.com/StarfieldGame/ Twitter – http://twitter.com/starfieldgame Instagram – http://instagram.com/starfieldgame Twitch – https://www.twitch.tv/bethesda Subscribe to Xbox 🎮: https://xbx.lv/2EEjmaR ‌ FOLLOW XBOX: Facebook: https://www.facebook.com/Xbox Twitter: https://www.twitter.com/Xbox Instagram: https://www.instagram.com/Xbox
    https://www.youtube.com/watch?v=6jiDouxPU4s&feature=youtu.be
  • Bilimkurgu, uzay, uzay gemisi temalarını sevmiyorum, üstüne oyunlarda ev base yapma, crafting, araç modifikasyonu gibi mekanikleride ekstra sevmiyorum. Sunuma çok üzüldüm bunca emek boşa gitmiş gibi hissetim çünkü bu iş gücü ile harika bir elder scrolls 6 oyunu yapabilirlerdi, benim için dünyanın emeğine yazık oldu. Şuna harcanan zaman ve emek ile yapılacak bir elder scrolls oyununu düşünemiyorum bile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 11 Haziran 2023; 23:13:29 >
  • Oyunun trailer/ına ve ''Starfield Direct'' videosuna tekrar baktım sakin sakinde, karakter ve yüz modellemeleri dışında en büyük eksisi çimlerin hareket etmemesi Starfield [Ana Konu]  Ulan Bethesda tamam buna da kabulüm şu çağda, tamam ulen.


    TES: Oblivion'daki ''Adoring Fan'' olarak geçen, oynattığımız karaktere hayran NPC/yi Starfield'a eklemiş olmaları çok duygulandırarak sevindirdi beni. Oblivion oynamış herkes mutlaka denk gelmiştir kendisine. Özünü unutmamaları iyi Starfield [Ana Konu] 

    Starfield [Ana Konu]


    Üstteki arkadaşın dediği gibi Starfield yerine TES6 çıksın isterdim (hem de çoktan!) ama 2012 yıllarında bile Todd Howard'ın aklında TES gibi bir uzay oyunu olduğu konuşuluyordu. Hatta yine o yıllarda bir röportajda Todd'a TES6 nasıl olacak diye soruyorlar, adam ''şu an bunu anlatsak mevcut teknolojiyle buna mümkün değil deyip bize gülersiniz'' demişti.

    Starfield çok iyi bir tecrübe olabilir bunu TES6'da hakkıyla konuştururlarsa vay anam vay babam, Tamriel üzerinde 1-2 ülkede geçen TES6 filan görebiliriz. Ölmezde görürsek tabi. Yani Starfield 6-7 yılda planlanmış bir oyun değil. Üzerinde çalışan lore master/lar bile 2012 yıllarında evreni oluşturmaya başlamıştı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 12 Haziran 2023; 0:35:26 >




  • Önsipariş ile yerimizi aldık. Yıllardım bekledim; 5 gün daha bekleyemem...



    Starfield [Ana Konu]
  • Bir oyun içinde 10 farklı oyun oynuyormuş gibi. Bu oyun ya tarih yazar ya tarih olur.

  • Oyunun 70 euro normalde bizim kurla çarpınca bile daha pahalı çıkıyor. O yüzden Steam fiyatı çok iyi. Premium yapıştırdık, 1080 Ti nasıl performans gösterecek bakalım.

  • vadettikleri şeyler tam anlamıyla olursa yılın oyunu olur.


    bu oyunda bir sürü farklı mekanik oynanış var çok iyi görsel manzaralar olacaktır eminim, özellikle gemimize çeşitli upgradeler yapabilmemiz tasarımını bile detaylı olarak özelleştirebilmemiz çok iyiydi


    türkçe desteği olursa alacağım yoksa gerek yok

  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

    Açıklanan sistem gereksinimlere bakarak fikri olan var mı bu laptopta oynayıp oynayamacağıma dair?

  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt

    Minimumda ve önerilende de 16 gb ram istiyor, ram/i karşılayabiliyorsan diğerleri 1080p medium - high arası 45-50 fps civarlarında oyanatır bence hocam. Bazen 30 lara inip 60 lara çıktığında olacaktır. Tabii bunları oyunun 'iyi' optimize edildiğini varsayarak diyorum. Oyunun motoru epey ihtiyar, kıytırık ağaç gölgesi 20 fps sömürüyor falan.

  • Çok buglı çok sorunlu bir oyun olacak gibi hissediyorum ben.

  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu Bethesda logosunu gördüğün heryerde hissedebilirsin
  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Rami karşılıyorum hocam işlemci de öyle. Tek korkum ekran kartı. Laptop 3060 destkopa göre daha güçsüz çünkü. Vrami de daha az ekran kartının

  • 1070 gtx ve i7 8750H ile açamam sanırım bu oyunu? Keşke sistem gereksinimlerini hangi ayarlar ve kaç FPS için belirlediklerini söyleseler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiivii -- 12 Haziran 2023; 18:18:25 >
  • Ömer Hayyam12 kullanıcısına yanıt

    olacaktır bencede ama cyberpunk kadar olmayacağı kesin bence ya

  • Premium edition'ı alırsak ilerideki bütün ek içeriklere ekstra ücret ödemeden alabileceğimiz anlamına geliyor mu? Yoksa bu paket sadece belirttikleri ek içerik ve 5 gün önceden oynamak için mi?

  • 007emin 0 kullanıcısına yanıt
    Bütün ek içerikler denmemiş, sadece ilk hikaye genişletmesi denmiş. Yani ikinci bir hikaye genişletmesi gelirse ayrı olarak almak gerekecek herhalde.
  • Kiivii kullanıcısına yanıt

    Ben de rtx 3060 laptop için merak ediyorum ne şekilde açarım diye.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.