Şimdi Ara

StartUp (2016) Crackle | Bitcoin konulu yeni dizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  StartUp (2016) Crackle | Bitcoin konulu yeni dizi

    IMDB 8.2
    StartUp (TV Series 2016-) IMDB


    Dizi-Mania Tanıtım:
    Miami’de geçen dizi, parlak ama tartışmalı bir teknoloji fikrinin yanlış kişilerin elinde şekillenince neler olabileceğini bizlere anlatmaya çalışacak. Zeki bir finansçı olan Nick Talman, varlıklı ve sorumsuz olan babasıyla problemli bir ilişki yaşamaktadır. Ortadan kaybolan ve FBI’a teslim olmak istemeyen baba, oğlu Nick’ten haksız kazançla elde ettiği bu paraları saklamasını ister. Parayı saklayacakları yer ise Izzy Morales’in oluşturduğu ve teknoloji dünyasında çığır açacak GenCoin isimli bir dijital para platformu olacaktır. Haitili bir çete üyesi olan Ronald Dacey de bu işin içine dahil olur. FBI da kirli parayla kurulan bu oluşumun peşine düşecektir. İlk sezonu 10 bölümden oluşan dizide FBI ajanı Phil Rask rolünde Martin Freeman’ı izleyeceğiz. Nick Talman rolünü ise The O.C.’nin sevilen yıldızlarından Adam Brody üstleniyor. Edi Gathegi, Haitili çete üyesi Ronald Dacey’yi, Otmara Marrero ise teknoloji girişimcisi Izzy Morales’i canlandırıyor.


    Diğer Tanıtım:
    Bugün ilk bölümüyle yayınlanacak olan yeni dizi “StartUp” konusu itibariyle fintech’leri ve Bitcoin gibi sanal para birimlerini de konu alacak.

    İlk sezonunun 10 bölüm sürmesi beklenen suç ve drama türündeki dizi, kara para aklayan bir finansçının başından geçenleri, FBI‘nın bir sanal para birimi şirketini denetlemesini ve birbirinden habersiz bir baba oğul hikayesini işleyecek.

    Başrollerini Martin Freeman (Fargo, Sherlock), Adam Brody (The O.C.), Otmara Marrero, Edi Gathegi‘nin paylaşacağı dizinin yaklaşık 2 ay önce paylaşılan fragmanı da bu:






    Türkçe Altyazı

    "StartUp" (2016) Altyazi.org








  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=116335466

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.