Şimdi Ara

Stefanelli LPG servisleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ordu Ünye de yaşıyorum Scenic 1 aracımın yokuşta performans düşüklüğünün sebebi stefanelli lpg kiti olduğunu söyledi usta. ayarlanması gerekiyormuş Ordu-Samsun çevresinde bildiğiniz servis varmı arkadaşlar



  • Bende de var ne servis var ne yedek parça.Aldığımda aracın üzerinde gelmişti.
  • Aynen arkadaş kalitesini iyi söylüyorlar ama servusi yaygın değil trabzon da var ora uzak geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vetmuhammet V kullanıcısına yanıt
    Kaliteli olsa ne olur ki usta ve servis olmayınca yedek parça bulmak zor olduktan sonra.Aracınız titreşimli çalışıyor mu?
  • benimde stefanelli lpg ile sorunlarım vardı istanbul ümraniyede ikamet ediyorum bikaç tane stefanelli servisiyim diyen ustaya gittim fakat bu gidişim süreklilik kazandığı halde aracımda geç çalışma ve titreme bitürlü düzelmedi üstelik giden masrafımda cabası .. aradan biraz zaman geçtikten sonra tesadüfen avrupa yakasında karadeniz otogaz sercan ustayla tanıştım sorunlarımı anlatırken aracımı bilgisayara bağladı bikaç yeri kontrol etti ben daha çayımı bitirmeden aracımın hazır olduğunu söyledi ben tabii şaşkınlıkla ustayı izlerken lütfen buyrun teste çıkalım dedi gözlerime inanamadım aracımdaki bütün sorunlar gitmişti ve sorunum ne olduğunu merak ettiğim için sordum bana doğru gülümseyerek dediki ayar yaptığınız yerler maalesef yetkili servis olmadığı için günceleyemiyor ecu programınızı ve dolayısıyle yaptıkları ayarı kayıt edemiyorlar dedi. bu olay yaklaşık 6 ay önceydi 10.000 bakımlarına gidiyorum ve bir sorun yaşamadım sizlere tavsiye ederim arkadaşlar işçilik ve ilgi alaka süperdi ..




  • atakan-yurtsever A kullanıcısına yanıt
    Merhaba halen ustanizla gorusuyormusunuz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.